Bilet de pensionar, 16 nopti, tratament, masa.
Exista o vorba spusa in gluma sau de multe ori in bascalie... pensionarii vor la Bai la Govora...
Am fost in sfarsit la bai la Govora, cerere facuta cu mult timp inainte, pana la urma s-a rezolvat, nu stiam in ce hotel voi fi cazat, repartizarea se face in functie de un anumit punctaj.
Hotel Parc
Capacitatea de cazare este de 84 camere duble si triple cu facilitati de 2* cu baie, tv cablu si incalzire care a functionat foarte bine, asta cu incalzirea cred ca e foarte important pentru multi indiferent ca sunt pensionari sau nu.
Am primit o camera dubla cu doua paturi, baie, tv dar fara balcon, per total la prima vedere bine spre acceptabil.
Hotelul plin in perioada aia cu pensionari din toata tara veniti la tratament, erau si copii la tratament veniti cu parintii.
Baza de tratament
A doua zi dimineata am mers la baza de tratament pentru consultatia la medicul balneolog si pentru repartizare pe zile si ore la procedurile medicale, am avut patru proceduri pe zi.
Per total bine.
Ce se trateaza aici?
In primul rand statiunea asta este renumita pentru tratarea afectiunilor respiratori, O, R. L, pe urma in perceptia mea celelalte ar fi in plan secundar cele reumatismale de diferite forme, combaterea stresului, afectiuni neurologice etc. La afectiuni neurologice am intrebat un medic la un moment dat daca plimbarea prin renumitul parc din Govora face parte din procedura a spus ca si plimbarea prin parc e e o forma de tratament la Govora (stres, etc)
Foarte multa lume vine la Govora pentru tratament in special pentru tratament de tipul
Astm bronsic
Bronsite cronice
Tot ce tine de ORL.
Si pe urma celelalte afectiuni,
Se fac multe proceduri dar doar dupa consultul la medic.
Baza de tratament este noua dotata cu aparatura de ultima generatie si serviciile aici sunt calitative.
Trebuie facuta o distinctie clara intre serviciile hoteliere si baza de tratament din acelasi hotel, una e hotelul, alta e baza de tratament, calitatea difera mult cand spui Hotel Parc sau Baza de tratament din acelas hotel.
Baza de tratament e noua, dotata corespunzator, hotelul e vechi dar pensionarii in general sunt multumiti, cei care nu se incadreaza la aceasta varsta, foarte multi sunt nemultumiti spre foarte nemultumiti de conditiile de cazare dar trebuie tinut cont ca sunt 2*. Aproape este si un hotel de 4* unde conditiile de cazare sunt altele, la fel si tarifele de acolo.
De ce sunt in general pensionarii multumiti? Pai cum sa nu fie multumiti ar spune cei ce nu se incadreaza la categoria de varsta... pai platesc 2 lei pe bilet ...si stau aici cu masa si tratament 16 nopti.
Total fals, si pensionarii platesc biletul de cazare si tratament, plata unui bilet este 50% din pensie. Ca e corect sau nu e alta discutie, ca unii primesc bilet si altii nu iarasi e alta discutie, ca vrei la Bai la Govora si spun ca nu avem sau vino la anu ca anul trecut ai fost la bai.
Pentru tratament trebuie trimitere de la medicul de familie sau specialist, se obtine o data la sase luni, asta indiferent daca sunteti pensionar sau nu, se poate si cu plata la fata locului in functie de cate proceduri doriti, plus cardul de sanatate. Tratamentul aici poate fi facut si daca nu sunteti cazat in hotel, in perioada aia veneau aici la tratament si persoane cazate la alte hoteluri sau in alt loc. Pachetele de cazare si tratament sunt cele de la 5 nopti pana la 12 nopti, cu mic dejun sau toate mesele.
Masa e de tip meniu fix, la cei veniti prin agentii sau direct la hotel este si varianta bonuri valorice la masa.
Despre statiune numai de bine, parcul superb adica aici iti poti petrece mare parte din timp, e langa hotel, statiunea linistita, gasesti magazine la pret normal si bine aprovizionate, oraselul foarte mic, daca nu ai procedurile de tratament si stai mai multe zile aici te plictisesti.
Per total bine dar vedeti si categoria de varsta a celui ce a scris cele de mai sus ca altfel acel... per total bine... poate fi notat sigur si in alt fel.
Cel mai frumos loc din Baile Govora... Parcul din centrul statiunii.
Trimis de Nicu in 29.11.18 16:15:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GOVORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.08034490 N, 24.17891770 E - neconfirmate încă
@Nicu: Parcul Balnear din stațiunea Băile Govora a trecut în ultimii ani printr-un proces de refacere, împreună cu clădirile adiacente (cinematograful) care a făcut din acest punct elementul principal de atracție din oraș. Păcat de celelalte clădiri istorice care ar aduce un plus de frumusețe stațiunii dacă ar fi restaurate. Totuși în ultimii ani au apărut câteva pensiuni noi.
Numai bine!
- Aug.2018 Cazare hotel Parc Govora — scris în 27.08.18 de Luminita48 din BUZăU - nu recomandă
- Oct.2014 O experienta foarte putin diferita — scris în 10.11.14 de julyalina din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2014 O experienta balneara — scris în 01.09.14 de julyalina din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Revelion 2011 — scris în 03.01.11 de simona69 din PITESTI - nu recomandă