O alta fata a Galatiului - vazuta din elicopter
Galatiul un oras care e cunoscut prin faptul ca e un oras la Dunare si ca exista Combinatil Siderurgic. Am fost norocoasa si in anul 2008 am avut parte de un zbor cu elicopterul peste oras. De sus orasul pare mai mare si mai frumos. Nu am facut multe fotografii dar le ofer si celorlalti pe cele care le am
Trimis de gdanutza in 19.09.10 12:11:34
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gdanutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Subiectul este generos, insa informatiile prezentate sunt mult prea putine pentru a beneficia de "votul site-ului".
Retras punctele standard.
sincer chiar nu inteleg prea bine ca vrei sa ne spui... Galatiul e un oras care merita mult mai multe randuri fie ca e vazut de "jos" sau de "sus"!
Cand vei gasi timpul necesar, poti insera alte detalii intr-un ecou. In cazul in care acestea vor fi suficient de consistente, punctajul standard poate fi restaurat. Multumim.
mutat la "O zi in Galati", sters noua sectiune creata doar pt aceste randuri.
gdanutza,
Eu am vazut Galatiul de mai multe ori. Sincer din elicopter pare un oras muncitoresc fara niciu-un farmec. Si nu este asa. Te rog pune niste poze cu cladirile din oras si cu faleza Dunarii, care pot crea o alta imagine.
Şi dacă ai, pune câteva şi cu coxeria, cu laminoarele, cu turnătoria...
Galati,
Un oras minunat din toate punctele de vedere!
Scoala generala, aici am facut-o. Cele mai frumoase amintiri!
Oras puternic industrializat si nu ma refer numai la Combinat.
Oras cu mare incarcatura istorica, cultural.
Oras PROMENADA, cu faleza frumoasa, cu parcuri minunate. Parcul Eminescu, gradina publica, Corso.
Multe muzee si cinematografe. Numai in centru aproape 28 de statui (cred ca cele comuniste au disparut).
Aici am ascultat primele concerte de opera si opereta si primele simfonii. Aici m-am format! Se INVATA CARTE!
Multe licee, centru universitar.
Multe stadioane cu microbisti infocati. Plaje frumoase, pe vremea mea traversam cu bacul la COCUTA. Acum stiu ca s-a facut undeva prin zona turnului de televiziune, am inteles ca au si o piscina cu valuri.
Patinoar, cate cazaturi am luat!
Veri placute, ierni groaznice, eu cat am stat in acest oras nu am vazut sa ninga ca-n povesti si sa se depuna pe copaci ca in Campina de exemplu, unde iarna este o feerie. Iarna ma imbracam de abia mai puteam sa ma misc, basca un fular de ramaneau numai ochii afara si tot am intrat in fuga intr-un stalp.
Oras care l-am visat ani la rand, regretandu-l din anumite puncte de vedere.
Oras despre care se poate povesti mult!
Am uitat de padurea Garboavele! Cate concursuri de orientare turistica!
Gradina zoologica cu animale multe si speciale. Am vazut niste pauni cum nu am mai vazut de atunci!
Mai gdanutza, am inteles chestia cu inspiratia, dar un mic comentariu la fiecare poza ce avea?
De exemplu, "la ultimul leu ", vad blocuri noi, vechiul complex nu mai este...
Acum in loc sa se construiasca... se darama si se construieste... probabil aceeasi problema cu pamantul.
Cu ani in urma, venind la Galati, am vrut sa fac o surpriza bunei mele prietene, neanuntandu-ma. Surpriza am avut eu ca in locul blocului am gasit iarba. Ma luase cu frisoane...
- Apr.2023 O plimbare scurtă prin Galațiul aristocratic — scris în 29.06.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Galați sau “Fugit irreparabile tempus” — scris în 27.06.22 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Excursie cu barca pe Dunăre la Galați - o aniversare 'altfel' — scris în 29.07.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 O plimbare pe Faleza Dunării din Galați — scris în 24.10.20 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Călător prin țara mea. Galați. — scris în 23.01.18 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 La pas prin Galați — scris în 01.08.17 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Parfum de tei pe faleza Dunării – Galați — scris în 14.06.17 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ