Am fost duminica la mătura parc am fost profund dezamagit de acest camp preturile sunt astronomice in comparatie cu ce serviciile de 2 lei pe care le ofera nu recomand nimanui sa treaca pe acolo mancarea este proasta piscina plina de clor iar terenurile sunt vai de mama lor
Trimis de andrei_1234 in 09.07.12 19:54:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în [ALTE ZONE].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andrei_1234); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost sambata, 18 august, la mult mediatizatul festival al racilor. Teapa totala... de ce? exista un singur loc unde se gateau racii pe care ii dorea toata lumea. Am stat la coada vreo ora si jumatate, in soare, uitandu-ma cum un bucatar se stergea pe turul pantalonilor de fiecare data cand punea racii in caserola...
Ca si cum nu ar fi fost de-ajuns, am fost anuntati ca nu mai au raci prea multi, deci vor injumatati portiile (asta se intampla sambata la ora 14... ma intreb ce au spus cei care au venit dupa-masa sau seara cand nu mai era urma de raci).
In concluzie: organizare dezastruoasa, mizerie peste tot, un loc de care sa fugi si reclama multa pentru nimic.
Plus ca mai trebuia sa platesti si intrarea 5 lei, alta hotie.
- Aug.2018 Warning! — scris în 10.08.18 de andy18 din SIBIU - nu recomandă
- Jul.2015 Dezamăgirea Parc — scris în 28.07.15 de emvicu din BUCUREşTI
- Jul.2015 O alegere foarte proasta — scris în 21.07.15 de iulia.b din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Multă reclamă la... nimic — scris în 18.08.14 de gmatasa din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2014 Timp superb la Natura Parc — scris în 20.06.15 de anamariau din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Natura Moartă Parc — scris în 01.09.13 de mikkky din BRASOV - nu recomandă
- May.2013 Mare tzeapa! — scris în 20.05.13 de ice6teen din BUCURESTI