![](/images/printer_off_32.png)
Bună, având în vedere că sunt nouă pe amfostacolo.ro, am să încerc să vă descriu cât mai bine şi corect impresiile mele legate de Mânăstirea Bârsana pe care am vizitat-o cu nu mult timp in urmă.
Am plecat din Baia Mare pe la ora 9, drept să vă spun drumul pe cât de lung mi s-a părut, pe atât de frumos a fost.
Odată ajunşi acolo, împreună cu cercul meu de prieteni am fost întâmpina-ţi de un căţel, aparent bolnav, dar foarte drăgălaş şi primitor.
Prima data am mers la acele mici tarabe cu suveniruri, brăţări, medalioane, carţi de rugăciuni şi multe altele deosebit de splendide mi-au încântat privirea.
Sinceră să fiu, nu cunosc istoria mânăstirii, vă pot spune doar ca este deosebit de frumoasă, amplasată pe un deal.
Am vizitat doar 2 încăperi ale mânăstirii deoarece eram prin trecere. Cel mai mult ma impresionat muzeul, deosebit de frumos, intrarea mi se pare ca a fost 1 leu, poze nu mi-a fost permis sa fac, însă sunt niste scări cu adevărat superbe din lemn, icoane, şi o mulţime de obiecte şi elemente tradiţionale.
Chiar dacă este o construcţie realizată relativ recent, Mănăstirea Bârsana este unul dintre obiectivele turistice care nu trebuiesc ratate dacă ajungeţi în Maramureş.
Trimis de Davina in 21.06.14 20:17:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BÂRSANA [MM].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Davina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Davina: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Pe viitor, te rog însă să eviţi a "împrumuta" foto de pe net. Nu ai foto personale, nu încarci. Saitul nostru nu încurajează astfel de practici de încălcare a dreptului de autor.
Mulţumesc pentru înţelegere!
- Aug.2024 Sfințenie și frumusețe: Mănăstirea Bârsana — scris în 23.12.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Mănăstirea Bârsana — scris în 23.11.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 O manastire in care iti gasesti linistea sufleteasca — scris în 24.08.22 de dc.cc din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Bârsana — un loc deosebit — scris în 16.02.22 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Cei trei B, din Maramu' : Baia Sprie, Breb si Barsana — scris în 02.12.20 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Mănăstirea Bârsana Maramureș — scris în 16.07.20 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Mănăstirea Bârsana, una dintre cele mai frumoase biserici vizitate de mine — scris în 05.06.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ