In fiecare an organizez 2-3 tabere, uneori chiar si 5 / an (lucrez in invatamant -- v-ati prins! ;)). In aceasta luna (iulie) am fost intr-o tabara cu copiii in Moieciu (cazati la alta pensiune) si am dorit sa ii rafat cu o lectie de... echitatie, pe ponei. Mi-a fost recomandata aceasta pensiune ("Hanul cu noroc", nota webmaster) ca avand doua frumoase exemplare de ponei, cuminti si... rezistenti!.
In prima zi cand am ajuns la han, nu am putut sa ii delectez deoarece ploua, dar am ramas cu cei mici pentru un suc, o ciocolata calda si ceva voie buna.
Atat de bine ne-am simtit la han, incat am cautat pretext sa venim in fiecare seara sa ne relaxam (ba la calarie, ba la joaca-- aici am organizat chiar niste "Jocuri olimpice" ale taberei! --, ba la discoteca, ba chiar si o simpla racoreala cu apa proaspata de izvor, din drumul nostru de la " Cruce" catre pensiunea unde eram cazati).
Ospitalitatea, caldura, delicatetea doamnei Camelia si a intregii familii ne-au vrajit din prima clipa. Erau ca un magnet!.
La Hanul cu Noroc m-am simtit mai bine si mai rasfatata decat acasa!! Iar micutii mi-au cerut sa mai prelungim tabara, ca sa mai venim la discoteca excelent dotata (muzica, efecte, lumini).
Ii pupam, le multumim din suflet si simt ca am gasit in aceasta familie gazdele perfecte!! De acum incolo stiu unde sa ma cazez cu micutii (si nu numai)
Trimis de Dana B* in 26.07.10 12:42:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dana B*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.

Ar fi trebuit sa scrii impresiile ca pentru un loc de vizitat (nu ati locuit la ei, acolo doar ati petrecut timpul in mod placut). Asa cum este acum, poate denatura nota generala a pensiunii...
Mutat in sectiunea dedicata recomandarilor de vizita (calatorie) in zona Moeciu; rubricile pensiunilor, vilelor, hotelurilor etc sunt rezervate exclusiv pentru impresii scrise de turisti *cazati* acolo...
E adevarat ca nu am dormit acolo, dar in rest am stat foarte mult timp acolo: ne-am jucat (deci dotari super pentru copii), am mancat (foarte gustos!! ), am baut (copiii--> sucuri, ciocolata calda, iar adultii, deh, ca adultii -- totul foarte ieftin), am vazut drumul (nu tocmai excelent, dar utilizabil), imprejurimile (super!! ), gazda ne-a pus la dispozitie tot felul de traznai pe care le ceream pentru "Jocurile Olimpice" (un arac, o funie, etc etc). Deci sunt in masura sa fac o apreciere!
Eu nu am spus ca nu esti (in masura sa faci o apreciere) -- am spus doar ca nu sunt acceptate evaluari (aprecieri) daca nu ai stat acolo, e o diferenta, nu?
Daca as incepe sa acceptam asemenea relatari, cred ca e usor de realizat ca o delimitare despre cine e cu adevarat indreptatit sa "faca o apreciere" (si cine nu) ar fi superflua, ambigua si cat se poate de subiectiva. Si - cel mai important - nu ar da nastere la o gramada de discutii contradictorii si inutile.
Ce-i mai sus e o regula simpla si fara echivoc. Ori ai ceva impotriva *regulilor*, dna profesoara?
Scuze daca am postat ce si unde si cand nu trebuia.
Ma gandeam sa raportez continutul acestui " ecou", dar cui ? Intrucat chiar cel care ar trebui sa fie insusi cenzura si persoana de echilibru in acest site , mi se adreseaza mai mult decat ironic : " ori AI ( pers a II-a SING ) ceva impotriva *regulilor*, DNA PROFESOARA ?"( deja devine "oficial" , clar malitios)
In fine... art 1 : seful are intotdeauna dreptate.... art 2: cand seful nu are dreptate , se aplica art 1. Si... inca ceva : daca ai atata ura pe scoala, cadre didactice si tot ce tine de invatamant, incearca sa-ti rezolvi problema altfel, nu dand cu noroi in toate cadrele didactice.
PS : Te rog sa nu publici aceasta nota. Nu stiam cum sa iti scriu personal, asa ca m-am folosit de " ecou" . Si zau daca am avut intentia sa intru in vreo polemica, incercam doar sa motivez de ce am scris.. ok.. N-o sa mai scriu, parol !...
Dar mai am voie sa pubic vreo fotografie? Fie-va mila, please... se poate ? Hai, va roooooog !!
@Dana B, ca să scrii un mesaj privat unui utilizator (oricare ar fi acela, inclusiv WM**), e suficient să faci clic pe numele de utilizator, şi din pagina care se deschide (user-card-ul acelui utilizator) poţi accesa linkul "Trimite mesaj pers. "
Nimic mai simplu. Cât despre adresarea la 'per tu', nu cred că se datorează lipsei de respect (faţă de tine sau oricine altcineva), ci unui familiarism ce se instalează în cadrul unei comunităţi virtuale. Sper să nu ai (şi cu asta) vreo problemă...
PşiS: Dacă AiFostAcolo, poţi face orice: să pui poze, să scrii impresii... chiar te rugam!
of, doamne.
Era o exprimare *mai mult* decat amicala, dar probabil ca am gresit (trebuia sa ma exprim mai "oficial", mai protocolar) si-mi cer scuze, ce sa fac?
- Sep.2024 Alegere traseu nemarcat - Moieciu de Sus — scris în 11.09.24 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Cu Ochiul la Panoramă, cu Inima la Tradiție: Amfiteatrul Transilvania — scris în 01.12.23 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O plimbare la Cascada Chișătoarea și Moieciu de Sus — scris în 25.06.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Drumeții de toamnă — scris în 07.10.21 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- May.2021 Paşte la Moieciu — scris în 06.05.21 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Amfiteatrul Transilvania — scris în 28.10.20 de Dan&Ema din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Plimbare prin Poiana Andolia - Moieciu și Fundata — scris în 16.07.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ