Zona Herculane - IMPREJURIMI
In statiunea Baile Herculane noi ne-am simtit intotdeauna foarte bine.
Am fost in copilarie o data cu parintii si de 4 ori dupa ce m-am casatorit cu iubita mea sotie. Aerul este foarte puternic ionizat si creaza o stare de bine dupa cel mult doua zile.
Peisajele sunt foarte frumoase si sunt cateva trasee turistice interesante. Din Baile Herculane am parcurs traseul Cruce Alba, Grota cu Aburi, Casacada Vanturatoarea, Cheile Corcoaiei.
Dar si in jurul statiunii Baile Herculane sunt multe obiective turistice frumoase. Iata cateva:
Cascada BIGAR care este clasificata pe locul intai in topul celor mai frumoase cascade din lume. Acesta cascada se afla la aproximativ 70 Km de Baile Herculane in apropiere de localitatea Bozovici,
Cheile Nerei la aproximativ 75 Km pana la Sopotu Nou,
Cascada Vaioaga,
Lacul Ochiul Beiului,
Cascada Beusnita la aproximativ 132 Km.
Din Orsova care este la 16 Km de Herculane se pot vizita Cazanele Dunarii - se poate face croaziera pe Dunare cu barci cu motor, salupe si vapoare.
La 67 Km de Herculane spre Baia de Arama se afla Podul lui DUMNEZEU.
Trimis de Lord2014* in 24.08.14 21:49:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lord2014*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2023 Afara nu-i vopsit gardul dar inauntru-i leopardul — scris în 30.10.23 de Radu 60 din JIBOU [SJ] - nu recomandă
- Oct.2022 Cea mai romantică gară din lume ???? — scris în 02.03.23 de Daniela H din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Băile Herculane - o perlă pierdută definitiv? — scris în 29.07.22 de tripyy din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2021 Băile Herculane între istorie si nepăsare — scris în 18.12.21 de danutza_ang din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Oct.2021 Romania te iubesc! — scris în 30.10.21 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Vacanță cu gust amar — scris în 02.11.20 de Marius 77 din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Nov.2019 O umbră a gloriei de alta dată — scris în 02.12.19 de danutza_ang din TâRGU JIU - RECOMANDĂ