O panorama de vis
Este foarte bine pozitionat, dar sa spui la ora 14 ca nu a venit lenjeria de la spalatorie oare e singura greu de crezut, si nu e gata camera...
parcare 11 e nici in strainatate nu e atit pe 24 h deci enorm.
La baie dupa ce am atras atentia au pus cit de cit, in rest pretul pt 3 persoane afost ok, iar accesul in centrul vechi sau la metrou statia izvor este f aproape.
De asemenea accesul cu masina pt aeroport este usor. Din camera se vedea spatele palatului parlamentului si catedrala neamului la care se lucreza, ministeru apararii si inca altele deci face toti banii.
In rest camera este mare, aerisita cu tv, si aer frigider, deci destul de bine.
Trimis de rolandgabriel in 27.09.15 20:18:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rolandgabriel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@rolandgabriel: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Mai in spate spre parcul izvor cu 2cm
- Jul.2019 Hotel Ibis Piața Constituției, București — scris în 09.08.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - nu recomandă
- Jul.2013 Preț cazare bun... — scris în 30.07.13 de eli87 din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Feb.2013 Lipsa transparenta fata de client — scris în 21.03.13 de mehnoana din ARAD - nu recomandă
- Jan.2010 Bestial - nota 10 raport calitate / pret / zona — scris în 20.07.10 de alin.marina din BAIA MARE/CLUJ - RECOMANDĂ
- Oct.2008 Cel mai bun B&B din Bucuresti pentru mine — scris în 30.10.09 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ