Partie moderna in Dobrogea — Brebeni, comuna Ion Corvin
In sfarsit ai unde te da pe partie in Constanta.
Localizarea este in comuna ION Corvin, satul Brebeni.
Cei care vreti doar sa faceti poze la baza partiei nu va duceti, lasati-ii pe cei care apreciaza zapada. Partia este minuta, panta e cam mica, dar macar este aproape de casa.
Nu am stat in pensiune, oricum parea de foarte bun gust.
Restaurantul este minunat (putin cam prea vanatoresc pentru gustul meu, dar cred ca patronul e mare fan al vanatorii).
Puncte plus: localizare (aproape de casa), amabilitatea (o fi din cauza ca sunt la inceput si par foarte primitori), starea partiei;
Puncte minus: drumul inzapezit, locuri putine de parcare, nu au ceai (a trebuit sa beau doua cafele in trei ore ca sa ma incalzesc).
Distractie placuta!!!
Trimis de radioactiv in 01.02.14 22:49:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radioactiv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Hoinar prin Dobrogea" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
O sa-ti si spun ce nu mi-a placut in review-ul tau:
1. nu as "interzice' (celor care se bucura ca si tine de partie si zapada) sa stea sa faca poze.
2. nu as pleca de la premisa ca amabilitatea gazdelor de la pensiune se datoreaza faptului ca sunt la inceput.
@carmen_22_09:
Multumesc.
1. Am sa ma concentrez mai mult pe fapte decat pe impresii. Nu voi mai "interzice", dar nu voi "recomanda".
2. doar o parere despre motivatie. Data viitoare mai degraba iau lucrurile acestea ca pe un dat fara sa caut o justificare.
- Oct.2024 Și drumul face parte din concediu — scris în 21.10.24 de Pușcașu Marin din UM01065 - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Poveste de la Marea Neagră — scris în 09.09.24 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 3 zile în Delta Dunării — scris în 29.08.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dobrogea misterioasă- Cetatea Ibida, Muzeul Constantin Paraschiva, Capul Doloșman, Cetatea Orgame, Portul turistic Jurilovca — scris în 14.07.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 O zi pe plaiuri dobrogene — scris în 06.08.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vizităm Dobrogea - partea a 2-a — scris în 27.09.23 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vizităm Dobrogea - partea 1 — scris în 24.09.23 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ