GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ

Pe malul lacului Razelm, intre Jurilovca si Babadag, merita vazuta cetatea Enisala. Va puteti caza la pensiunea din Lunca, casa Pescarilor.
Am fost si la gura Portitei, nu mai fusesem din copilarie; m-asteptam la mai mult, dupa descrierile celor entuziasmati de destinatie. Eu ce sa zic? Te transporta cu un vaporas, vai mama lui, fara o copertina macar; pana si la bulgari am mers pe un vaporas unde erai si servit cu ceva, nu mai vorbesc de copertina; vai de turismul romanesc...
De exemplu, as fi vrut sa existe niste ATV-uri cu care sa poti sa mergi pe limanul dinspre sud, spre Periboina; oare ajunge sa fie o fasie atat de ingusta incat sa te simti cu-adevarat intre ape? (Dupa ce am mers 2 km, am dat de semn de proprietate privata "la cazaci"; ce-o mai fi si asta... si ne-a fost frica sa mergem mai departe)
Daca da, eu as face turism de o anumita calitate pe limanul ala; as vinde singuratate, cum vand thailandezii care te duc pe o insula de 4 mp si te lasa sa iei masa acolo... poftim, dau ideea gratis, [***]
Trimis de contafa in 06.05.12 22:24:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în #EXCURSII şi CĂLĂTORII. A mai fost în/la: peste tot
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (contafa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poti sa ne spui si noua legatura dintre titlul articolului si continutul lui? Nu de alta, dar sa stim unde pozitionam rw.
Din pacate, daca veni vorba de continut, acesta nu aduce prea multa informatie turistica utila spre a merita votul site-ului. Articolul se publica fara PMA.
Ce bine ca nu ai detaliat. Ca sa scriu eu mai mule despre Enisala si Capul Dolosman. Si despre Gura Portitei... heheheee... imi trebuiesc multe foi A4!
Cat despre intrebarea webmaster-ului... ok..e buna..dar de ce se valideaza?
@webmaster: mie nu mi-e clar ce nu va e clar: despre ambele subiecte din titlu se face referire in text.
De ce sa scriu detalii? Ca vad ca nimeni nu citeste reviewurile. Cand unul vrea sa se duca undeva, in loc sa citeasca reviewurile la care tu scrii ""formate A4"", ei s-aouca sa puna o intrebare tuturor care-au scris despre destinatie, ca le e lene sa citeasca, asa incat...
Si vorba lui vlado, daca nu va satisface, de ce-l mai validati?
Si daca sunteti asa de pricinosi, de ce sa mai scriem?
Fiecare scrie ce vrea, atata vreme cat nu e indecent, etc
La revedere!
” De ce sa scriu detalii? Ca vad ca nimeni nu citeste reviewurile
Cum ti-ai dat seama de asta? Poate imi explici si mie ca tare curios sunt.
In alta ordine de idei, vorbesti despre ATV-uri si insule thailandeze. Ti-ai facut bugetul?
Daca ti s-ar cere pretul minim 100 euro/zi pentru un ATV sa te plimbi spre Periboina, ai accepta?... Si atunci tot turismul romanesc ar fi de vina, ca nu ti se ofera... gratis?
@pepsi70ro:
simplu mi-am dat seama:
prin faptul ca primesc pe email cereri de la indivizi care vor informatii pe care le dadusem deja in review-uri, in cadrul unor cereri lansate catre toti cei care fusesera acolo...
Eu nu zic ca-i vina site-ului, e vina lenei... bat-o vina
Mai relaxati-va, oameni buni, ca vad ca sunteti foarte pricinosi...
Schimbam doar niste idei, libere sper, ca-ncep sa am dubii, ca vad ca suntem taxati daca nu se scrie intr-un anumit fel, etc.
Eu credeam ca e un site pe care, schimband impresii, incercam sa ne simtim bine, dar vad ca exista si-aici destul incrancenare; oare de ce?
Cetatea Enisala (Yeni Sale). Localitatea cea mai apropiata Enisala, judet Tulcea, pe un deal calcaros care domina zona lacurilor Razim si Babadag Fortificatia a fost construita in a doua jumatate a secolului al IV-lea. Se spune ca a fost construita de negustorii genovezi.
Cetatea a fost construită în scop militar, defensiv şi de supraveghere a drumurilor de pe apă şi de pe uscat, în a doua jumătate a secolului al XIV-lea, de către o autoritate care viza zona de la Gurile Dunării. Pe baza tehnicilor constructive, a materialului arheologic şi a realităţilor istorice s-a emis ipoteza că singurii interesaţi de ridicarea unei cetăţi situată în cadrul sistemului de fortificaţii din nordul Dobrogei, cu orientare spre mare, pentru controlarea traficului naval, erau negustorii genovezi, care dispuneau de mari sume de bani câştigate din comerţ şi care erau deţinătorii monopolului navigaţiei pe Marea Neagră.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Oct.2024 Și drumul face parte din concediu — scris în 21.10.24 de Pușcașu Marin din UM01065 - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Poveste de la Marea Neagră — scris în 09.09.24 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 3 zile în Delta Dunării — scris în 29.08.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Dobrogea misterioasă- Cetatea Ibida, Muzeul Constantin Paraschiva, Capul Doloșman, Cetatea Orgame, Portul turistic Jurilovca — scris în 14.07.24 de vladix18 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 O zi pe plaiuri dobrogene — scris în 06.08.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vizităm Dobrogea - partea a 2-a — scris în 27.09.23 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Vizităm Dobrogea - partea 1 — scris în 24.09.23 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ