O locație neașteptat de frumoasă, Miroslava din județul Iași
Salutare! Aș vrea să vă împărtășesc impresiile mele minunate pe care le-am avut astă vară cu ocazia vizitei la niște prieteni din Miroslava în județul Iași.
Mă urmăresc și azi emoțiile trăite în acel mic colțișor superb, completat de o natură și de arhitectură deosebite. Sunt moldoveancă, ce-i drept, din Suceava, dar nu pot să nu mă mândresc cu ce are Moldova noastră!
Am găsit multe materiale pe net despre Miroslava după călătoria mea acolo și pot să vă las aici un link cu un articol cu poze din zonă. Eu, din păcate, am pierdut toate pozele făcute în ultimii ani, odată cu telefonul, și nu mai am decât amintirile.
https://www.daibau.ro/articol/924/miroslava _-_o_destinatie_pitoreasca _pe_taramuri_moldave
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Recomand celor interesați de turism duhovnicesc, ca pe lângă vizitarea Sfintelor Moaște ale Cuvioasei Paraschiva din Iași, să viziteze și bisericile de lemn din Dancaș și Vorovești.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Ca relaxare am ales o plimbare la lacul Ciurbești, unde mi-a plăcut foarte mult.
Trimis de DeniCri* in 07.06.23 14:29:49
- A fost prima sa vizită/vacanță în IAȘI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DeniCri*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@DeniCri: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
”Aș vrea să vă împărtășesc impresiile mele minunate pe care le-am avut astă vară cu ocazia vizitei la niște prieteni din Miroslava în județul Iași
Păi... așteptăm să completați „review” -ul cu... impresiile voastre.
Nu le văd, deloc, mai sus.
AmFostAcolo este un site în care autorii publică impresii personale -- și nu trimiteri spre impresiile altora??!!...
Poți folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a completa impresiile
amfostacolo.ro/r9.php?iid=111223
Suspendat până la conformitate
Offf... Ok, așa, de încurajare
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Iașul și împrejurimile sale, IAȘI" (deja existentă pe sait)
Publicat fără PMA std.
Iașul are împrejurimi frumoase, din păcate deloc prezentate pe aici. Nu e de mirare, pentru că nici ieșenii nu le prea cunosc / nu le prea explorează (cu excepția mănăstirilor și a locurilor de grătar ????, unde da, e aglomerație).
Miroslava este, poate, cea mai puțin plăcută destinație pentru o ieșire de o zi din oraș. E un fel de Florești al nostru. Primăria este situată la 5 kilometri față de Podu Roș (din jos de Palatul Culturii). După ultimul recensământ, e a doua localitate din județ, a depășit Pașcaniul - are vreo 30000 de locuitori. Practic, e un (mare) cartier al Iașului.
Pe lângă cele două biserici din lemn amintite în articol (una veche, de secol XVIII, deși probabil că nu au rezistat prea multe scânduri din acea vreme, alta nouă, în stil maramureșean), mai există vechea biserică a satului, de pe la 1800, situată în curtea liceului.
Iar pentru plimbări în natură avem Lacul Ciurbești (bun loc de grătar!), dar și Pădurea Uricani.
L.E. Rubrica se cheamă „Descoperă Iașul și împrejurimile sale”. În afară de un articol de prin 2014, unde în 2500 de caractere este descris atât orașul, cât și zona „La hamace”, pe unde a ajuns atunci autorul, acesta e primul care vorbește despre vecinătățile Iașului ????.
@adso:
”acesta e primul care vorbește despre vecinătățile Iașului
articolele publicate cu adnotarea
”Publicat fără PMA std.
nu beneficiaza de IS, in plus rubrica unde a fost alocat este „Descoperă Iașul... + împrejurimile”
Analiza pentru acordarea IS se face per rubrică.
Ultimul articol (din rubrica) este din mai 2023, deci nu s-ar califica nici din acest motiv in ideea ca ar ' ' sari' ' pragul...
@webmaster26: Sigur, am inteles de mult regulile jocului. Nu mi-a trecut nicio secunda prin cap sa sugerez ceea ce dvs sugerati .
Pur si simplu, foiletand cele 43 de articole ale rubricii, am constatat ca titulatura sa, iata, incepe intr-un tarziu sa se justifice. Atat si nimic mai mult.
- Nov.2023 Repere istorice împrăștiate prin Iași — scris în 29.02.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Baia turcească — scris în 19.10.23 de adso din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Bănci în formă de carte în Iași — scris în 17.07.23 de adso din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Poiana cu Schit — scris în 27.09.23 de adso din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2023 Călător prin Iași – sau City break de 3 zile în capitala Moldovei / a doua parte — scris în 30.05.23 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Călător prin Iași – sau City break de 3 zile în capitala Moldovei- prima parte — scris în 29.05.23 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 La Iași - o plimbare pietonală în capitala moldavă — scris în 24.01.23 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ