Ospitalitate și locuri frumoase in Eforie Sud / “La nămol bai reci Eforie Sud”.
In Eforie Sud, pe str. Serei, căutând un loc pentru a bea o cafea am descoperit o plaja noua pe malul lacului Techirghiol unde soarele apune in apa lacului, in toată splendoarea lui.
Am fost întâmpinați cu ospitalitate “La nămol bai reci Eforie Sud”.
Am aflat că se poate face plaja în condiții foarte bune și bai reci de nămol.
Așa că, cine dorește să fie primit cu căldură, respectat și să se bucure și de beneficiile naturii, atât de generoasa cu noi, sa nu evite acest loc minunat.
Puteți face și tratament dar sa va și bucurati de terasa minunata, de cafeluță și de mâncarea minunata!
Recomand cu căldură tuturor celor dornici de locuri frumoase și oameni frumoși!
Trimis de Ileana Person in 26.07.18 12:29:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE SUD. A mai fost în/la: Pongal
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ileana Person); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Eforie Sud, EFORIE SUD" (deja existentă pe sait)
- Feb.2022 Brutarie - Patiserie Kosovari - Eforie Sud — scris în 13.02.22 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Eforie Sud — șobolani, gunoaie și alge — scris în 28.08.21 de Mihs din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nici cal, nici măgar... — scris în 27.08.18 de Carmen Ion din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2017 Dezamagirea finalului de sezon... — scris în 13.09.17 de AdiCj din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Aproape dezamagitor — scris în 09.09.17 de florin2008 din TIMIşOARA - nu recomandă
- Aug.2017 Eforie Sud — scris în 27.08.17 de danaeldreny* din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ
- May.2017 Eforie Sud si farmecul unei statiuni la inceput de mai — scris în 02.05.17 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ