Casa Romaneasca - o experienta surprinzatoare... in bine

Am fost in luna august 2010 de doua ori la Casa Romanesca,
am citit impresiile si nu eram sigur de ce o sa gasesc, dar surpriza a fost placuta, conditiile se ridica la cele 3 stele afisate, ma refer la cazarea din corpul B nu stiu cum este in corpul A,
pe scurt: curatenie, camere placute, tv LCD, AC, bai curate si placute aranjate cu dotari de calitate medie- ridicata; curatenie se realiza zilnic.
Prima data ne-am cazat in tr-o camera dubla si apoi intr-un apartament. Mic dejun inclus a la carte 30 de ron per camera.
Am ales acesta locatie in primul rand pt strandul termal care e f aproape de cazare- cam 10 m, si pt restaurant la care stiam ca are mancare buna, iar ca preturi acceptabile, desi la partea de mancare recomand o terasa din statiune, Dada, cu preturi mai bune si unele feluri de mancare mai bune - pt cei carora le place ciolanul cu fasole e net superior celui de la casa romanesca la care recomand ceafa de porc si preparatele din peste.
Aspecte la care se mai poate lucra: servirea - in general chelneri s-au comportat bine dar au existat si cativa care au avut iesiri neplacute, in general dimineata-; intrarea la strand care ar putea fi gratis pt cei care au cazare; preturi mari la produsele pentru mic dejun.
E una din putinele locatii din Romania la care am fost pe care le recomand pentru un sejur de cateva zile, am fost placut impresionat de conditii si m-am simtit chiar bine :)
Trimis de liviud in 30.08.10 16:16:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (liviud); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
si eu am fost des prin Calimanesti si mi-a placut mult. Felicitari pentru review.
- Jul.2022 Aproape multumita — scris în 02.08.22 de MariaIonescu22 din RM-VALCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Si totusi se poate... — scris în 13.07.21 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Casa Românească Atentiei la piscina! — scris în 07.08.19 de Cellaiuliana din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2018 Munte, piscina, aer curat, intr-un cuvant - relaxare — scris în 26.08.18 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ
- May.2018 Nu recomand — scris în 28.05.18 de Cristix din BALş [OT] - nu recomandă
- May.2018 Complexul Casa Romaneasca, o dezamagire — scris în 25.05.18 de mihai140976 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2016 Se poate şi mai bine — scris în 27.07.16 de vasilica din BUCUREșTI - RECOMANDĂ