Sticla, otel, lumina multa, modernitate. Cam astea sunt cateva cuvinte in care poate fi descris La defence-ul. Modern, plin de magazine si cladiri de birouri, arata cu totul altfel fata de Parisul prin care am trecut. Aproape ca te simti in alta parte, ca o imagine rupta si adaugata manual la o fotografie.
Am urcat cu liftul aflat la Grand Arche, o cabina din sticla (sau ma rog, un material transparent). Nu il recomand celor cu rau de inaltime decat daca merg cu ochii inchisi:). Pentru mine a fost cam traumatizant, insa... de, e boala mea asta, eu o suport pe ea si ea pe mine. Pentru cei fara astfel de fobii cred ca li se pare ceva extraordinar. Si chiar este. Daca nu ai fluturi si alte minuni in stomac care nu te lasa sa respiri cand esti la inaltime...
Una peste alta, daca ati ajuns in Paris trebuie neaparat sa vizitati si Defence-ul.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spezam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@spezam, acelasi lucru se va intampla si cu acest review, fiind al cincilea din aceasta vacanta va ramane fara pma. std. Voturile poate vor compensa lipsa lor. Bafta la scris!
- Apr.2017 La Defence - Manhattanul Parisului — scris în 20.08.17 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 We will always have Paris (IX): La Defense sau chipul postmodernității — scris în 11.06.16 de diacrys* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Paris. La Defence. A doua jumătate a Voie Triomphale. — scris în 01.02.20 de mihaelavoicu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Cartierul Defense — scris în 13.01.13 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 La Defence - New-York-ul Parisului — scris în 26.09.12 de loret din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2011 La Defense - o alta fata a Parisului — scris în 15.12.11 de tempesta55 din GâRCINA [NT] - RECOMANDĂ
- Nov.2009 La Defense, cartierul zgirie-norilor! — scris în 04.12.09 de allyy din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ