Cand am vizitat Parisul am avut cazare 10 zile la un hotel (H. Mercure) din La Defense. Este impresionanta arhitectura de acolo, dar si curatenia. Marele avantaj a fost ca am avut aproape, langa hotel, o statie de metrou (Esplanade de la Defense) - e penultima de pe magistrala respectiva (ultima se numeste "la Defense") E bine daca ai coborat la oricare dintre ele... tot in mijlocul cladirilor impunatoare esti.
Poti vizita GRAND ARCHE, Muzeul automobilului, e si un mall destul de mare (Quatre Temps se numeste), ai o priveliste f. frumoasa asupra Parisului (se vede si Turnul) mai ales seara.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lidiasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cartierul La Defense nu reprezinta Parisul si nici una din atractiile sale. E un cartier plin de negri si mizerabil.Daca sunt zgarie nori nu inseamna ca e un cartier nemaipomenit si pt asta vin turistii in Paris (sa vada zgarie norii). Dupa parerea mea nu se integreaza deloc acest cartier LA DEFENSE in arhitectura per ansamblu din Paris. Turistii vin la Paris pt Cartierul Latin,Montmartre,Luvru,Versailles,etc.
- Apr.2017 La Defence - Manhattanul Parisului — scris în 20.08.17 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 We will always have Paris (IX): La Defense sau chipul postmodernității — scris în 11.06.16 de diacrys* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Paris. La Defence. A doua jumătate a Voie Triomphale. — scris în 01.02.20 de mihaelavoicu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Cartierul Defense — scris în 13.01.13 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 La Defence - New-York-ul Parisului — scris în 26.09.12 de loret din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2011 La Defense - o alta fata a Parisului — scris în 15.12.11 de tempesta55 din GâRCINA [NT] - RECOMANDĂ
- Nov.2009 La Defense, cartierul zgirie-norilor! — scris în 04.12.09 de allyy din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ