GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Data vizitei: 1 Decembrie 2023
Coordonate GPS: 45.36630; 24.62930 luate la intrarea pe baraj;
Îmi dorisem mult să văd, de fapt, să revăd Barajul Vidraru după peste patruzeci de ani de la prima vizită din care nu-mi aminteam mare lucru.
Este binecunoscut faptul că Barajul Vidraru reprezintă o construcţie grandioasă realizată între anii 1961 şi 1966 fiind, la terminarea acestuia, al cincilea ca mărime din Europa şi al nouălea din lume. Este cel mai înalt baraj de beton din România şi primul construit în dublu arc.
Are o înălţime de 166 metri şi un coronament cu lungimea de 307 metri şi lăţimea de 6 metri, construcţia înglobând circa 480.000 metri cubi de beton nearmat impermeabil. Construcţia barajului a început în perioada şi la ordinul lui Gheorghe Gheorghiu Dej, fiind finalizată după moartea acestuia. Se apreciază că acest baraj era absolut necesar pentru regularizarea debitului Râului Argeş în scopul prevenirii inundaţiilor, pentru producerea de energie electrică şi pentru irigaţii.
Am plecat de la hotelul Subcarpaţi 4* din Curtea de Argeş, care ne-a găzduit în această minivacanţă aproape imediat după un mic dejun foarte copios cu dorinţa de a vedea / revedea măcar o mică parte din frumuseţile argeşene, Vidraru fiind primul obiectiv din listă.
Traseul de vreo treizeci de kilometri urmat a fost pe DN7C prin Albeştii de tot felul – Corbeni – Căpăţâneni. Ca timp, conducând regulamentar, am făcut patruzeci de minute. Drumul a fost absolut în regulă, fără gropi, fără gheaţă, zăpada căzută cu o săptămână înainte mai rezista doar pe marginea drumului. Pe măsură ce urcam pe munte temperatura a început să scadă şi vântul rece să se înteţească. Transfăgărăşanul era închis de ceva vreme, ca în fiecare an, dar oricum eu nu intenţionam să-l parcurg. Mă simţeam prea bine pentru a dori să schimb asta :D. Nici maşina nu era echipată de iarnă, nu daţi cu pietre, dar am plecat cu ea aşa doar după ce m-am informat din mai multe surse în legătură cu situaţia de la faţa locului.
Am trecut printr-un ultim tunel şi GPS-ul m-a anunţat că am ajuns la destinaţie, de parcă nu vedeam şi singură :D. Chiar înainte de a intra pe baraj, pe partea stângă am găsit loc să parcăm maşina în apropierea unor căsuţe care comercializau... diverse. Am coborât din maşină, ne-am înfofolit cât am putut de bine şi am pornit să explorăm minunăţia din faţa ochilor noştri.
Vântul puternic accentua senzaţia de ger, astfel că nu am rezistat mai mult de o jumătate de oră, timp suficient pentru mine pentru a parcurge pe jos barajul pe toată lungimea sa, pentru a fotografia lacul din toate unghiurile şi a admira munţii din jur îmbrăcaţi în haine albe. Am lăsat pentru o dată viitoare explorarea tunelului care începea din capătul parcării şi... nu ştiu unde ducea 😊
De pe baraj am admirat şi statuia lui Prometeu cu fulgerul în mâini – simbolul electricităţii, operă a sculptorului Constantin Popovici, uriaşă, având 10 metri înălţime, care domina întreaga vale, însă fără să am vreo intenţie de a urca cele câteva sute de trepte până acolo. De sus de lângă Prometeu aş fi reuşit să filmez panoramic întreaga zonă, dar nu aveam condiţia fizică necesară pentru efortul urcuşului până acolo.
Lacul Vidraru se întinde pe o suprafaţă de 890 de hectare, cu o lungime de 10 kilometri şi o circumferinţă de 28 kilometri, având capacitatea de a înmagazina un volum de 465 milioane metri cubi de apă. Lacul Vidraru este cel mai adânc lac de acumulare din România, cu o adâncime maximă de 155 metri măsurată chiar lângă baraj. Lacul constituie o importantă sursă de apă potabilă pentru localităţile din aval, dar şi pentru irigarea terenurilor agricole din zonă. Nu este deloc de neglijat nici rolul său în producerea de energie electrică în hidrocentrala de la Vidraru, cu o putere instalată de 220 MW şi capabilă să producă, în medie, 400 GWh pe an.
În ultimii ani au apărut o serie de activităţi de agrement pe Lacul Vidraru, care de care mai interesante. Pe mine m-ar tenta teribil o plimbare cu şalupa în jurul lacului, fără frică, deoarece nu cred în legendele cu monştrii uriaşi şi periculoşi din adâncurile lacului :D
Barajul Vidraru şi lacul de acumulare aferent constituie atracţii turistice deosebite şi extrem de vizitate, fiind uşor accesibile şi bucureştenilor în excursii de o zi sau două, astfel că recomand această destinaţie. Peisajul este absolut spectaculos. O vizită la Vidraru în plină iarnă mi-a oferit avantajul lipsei aglomeraţiei, dar nu a fost prea confortabilă din punct de vedere termic. Îmi doresc să revin la Vidraru în sezonul cald care oferă şi alte oportunităţi de relaxare şi recreere în zonă.
Mă bucur că am reuşit anul trecut să vizitez chiar de Ziua României acest obiectiv grandios realizat, cu mari eforturi, precum şi cu o mare ingeniozitate tehnică, de români pentru români şi postez articolul tot într-o zi de mare sărbătoare pentru toţi românii.
La mulţi ani România! La mulţi ani dragi români!
Trimis de nicole33 in 01.12.24 10:41:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TRANSFĂGĂRAȘAN.
- Alte destinații turistice prin care a fost: -
26 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
26 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@nicole33: Ce potriveală: și dvs, și eu am vorbit despre ceea ce s-a întâmplat acum exact un an. Ceea ce înseamnă că anul ăsta stăm la căsuțele noastre (cel puțin în cazul meu, așa se întâmplă).
Altă potriveală: tot anul trecut, dar în iunie, am vizitat și eu Lacul Vidraru, cu plecare (și întoarcere) tot din Curtea de Argeș (am fost cazat, însă, la Hotel Posada). Am făcut și o plimbare de o oră pe lac cu vaporul, pe care l-am luat de la debarcaderul din spatele restaurantului unde am luat masa (restaurantul Hotelului Posada Vidraru, fratele celui din vale). A fost o jumătate de zi foarte reușită, de care îmi amintesc cu plăcere. Datorită articolului dvs !
@adso:
”Ce potriveală: și dvs, și eu am vorbit despre ceea ce s-a întâmplat acum exact un an. Ceea ce înseamnă că anul ăsta stăm la căsuțele noastre (cel puțin în cazul meu, așa se întâmplă).
Coincidenţă curată! Acum am citit articolul despre muzeul din Chişinău
Începusem să scriu despre această vizită încă de anul trecut, dar nu am mai găsit nici draftul şi nici fotografiile, noroc că le mai aveam încă în telefon.
Spre ruşinea mea, anul acesta am urmărit parada militară doar la televizor, din căldura propriei locuinţe.
”Altă potriveală: tot anul trecut, dar în iunie, am vizitat și eu Lacul Vidraru, cu plecare (și întoarcere) tot din Curtea de Argeș (am fost cazat, însă, la Hotel Posada). Am făcut și o plimbare de o oră pe lac cu vaporul, pe care l-am luat de la debarcaderul din spatele restaurantului unde am luat masa (restaurantul Hotelului Posada Vidraru, fratele celui din vale). A fost o jumătate de zi foarte reușită, de care îmi amintesc cu plăcere.
Aici ai fost mai norocos şi mai inspirat decât mine. Chiar dacă mă ridicasem de la masă cu doar o oră înainte, în condiţiile unor temperaturi mai prietenoase, aş fi savurat măcar o cafea sau un suc admirând imensitatea lacului. Aşa doar am râvnit la un pahar de vin fiert, îmbătându-mă doar cu mirosul atât de tentant al acestuia, pentru că şi condusul cere sacrificii
Printre picături, de timp, nu de ploaie , poate reuşeşti să scrii şi despre experienţa ta la Vidraru, cu siguranţă una mai completă decât a mea
Intenţionez să revin în sezonul cald în principal pentru o plimbare pe lac, asumându-mi aglomeraţia inevitabilă şi dificultatea găsirii unui loc de parcare.
=
Azi este 1 Decembrie. Toţi suntem români, dar văd că nici măcar azi nu vrei să renunţi la folosirea pronumelui de politeţe. Ce ar trebui să fac să te conving?
=
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@nicole33: Bine bine, nu trebuie să mai faci nimic !
E corect așa?
În plimbările noastre prin țară, de multe ori am trecut pe la Vidraru, o lucrare colosală, operă a poporului nostru, ridicată cu multe sacrificii, dar spre rușinea mea niciodată nu am oprit să admir frumusețea naturii, ori era aglomerat, ori ploua, ori pur și simplu ne grăbeam.
Excelentă ideea ta de a scrie un review, chiar de Ziua Națională, despre acest obiectiv esențial pentru sistemul energetic național, dar și un important obiectiv turistic, care demonstrează că românii sunt oameni harnici și iubitori de țară, nefiind cu nimic mai prejos decât alte nații.
La mulți ani, România! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!
N-am ajuns și nici nu cred că voi ajunge la Vidraru! , despre care am învățat și în liceu.
Mă bucur, însă, că ai scris despre acest baraj colosal , astfel am putut admira și eu măreția lui.
Să dea Domnul să ajungi și în sezonul cald, așa cum a făcut-o @adso!
Felicitări și...
@Safta Radu:
”Excelentă ideea ta de a scrie un review, chiar de Ziua Națională, despre acest obiectiv esențial pentru sistemul energetic național, dar și un important obiectiv turistic, care demonstrează că românii sunt oameni harnici și iubitori de țară, și nu sunt cu nimic mai prejos decât alte nații
Nu numai că suntem cu nimic mai prejos decât alții, eu cred că suntem și mai buni în multe privințe, mai harnici, mai onești și mai buni sufletește!
Să dea Domnul să-i meargă mult mai bine ca până acum poporului român, că merită cu prisosință! și... mulți
@Safta Radu:
”În plimbările noastre prin țară, de multe ori am trecut pe la Vidraru, o lucrare colosală, operă a poporului nostru, ridicată cu multe sacrificii, dar spre rușinea mea niciodată nu am oprit să admir frumusețea naturii, ori era aglomerat, ori ploua, ori pur și simplu ne grăbeam.
Nu este niciodată prea târziu să-ţi repari greşeala
Oricum circuli prin ţară mult mai frecvent decât mine şi sunt convinsă că vei găsi ocazia cea mai potrivită de a admira pe îndelete, nu din mersul maşinii, frumuseţea extraordinară a locului, precum şi construcţia grandioasă realizată cu mari eforturi încă înainte ca noi să ne fi născut
”Excelentă ideea ta de a scrie un review, chiar de Ziua Națională, despre acest obiectiv esențial pentru sistemul energetic național, dar și un important obiectiv turistic, care demonstrează că românii sunt oameni harnici și iubitori de țară, și nu sunt cu nimic mai prejos decât alte nații.
Ideea mi-a venit zilele trecute, când am realizat că vom petrece acasă Ziua Naţională şi mi-am amintit de minivacanţa reuşită avută în Argeş cu doar un an în urmă.
Mi-am amintit eu şi de alte "datorii" legate de vacanţa respectivă, dar nu e timp să scriu despre toate cele vizitate, deşi toate ar merita.
Exact asta am subliniat şi eu la finalul articolului în care am încercat să prezint, cum m-am priceput, acest obiectiv grandios realizat de români pentru români
Mulţumesc mult pentru încurajarea de la momentul respectiv, pentru vizită şi ecou!
La Mulți Ani, România!
La Mulți Ani, tuturor românilor!
Doamne ajută! 🫶 🥳🎂
@nicole33:
”Este binecunoscut faptul că Barajul Vidraru reprezintă o construcţie grandioasă realizată între anii 1961 şi 1966 fiind, la terminarea acestuia, al cincilea ca mărime din Europa şi al nouălea din lume. Este cel mai înalt baraj de beton din România şi primul construit în dublu arc.
Sunt mandra ca aceasta mare realizare a romanilor pentru romani are varsta mea. Este cu adevarat o realizare grandioasa!
Eu am fost acolo in 1979, dar atunci nu eram in AFA, aveam, si barajul si eu, 13 ani!
Alegerea Zilei Nationale pentru publicarea articolului a fost foarte inspirata!
Sunt locuri si peisaje minunate, de care ar trebui sa fim mandri.
Cred că putem spune că Barajul Vidraru este un check-point important al traseului Curtea de Argeș - Cabana Bâlea sau mai bine zis, al Transfăgărășanului. Tind să cred că am oprit aici mai mereu, fie că mergeam spre Bâlea sau veneam dinspre Bâlea. În perioadele mai aglomerate, bucata aceea de la margine, unde este și celebra reclamă cu CERESIT, este foarte înghesuită și neîncăpătoare pentru fluxul mare de turiști ce tranzitează zona.
De acolo, din acea mică parcare, este un tunel care deschide DJ 704I, drum care duce spre Cascada Călugărița. Este un drum forestier care merge practic paralel cu DN7C, dar pe partea opusă a Lacului Vidraru. De-a lungul lui sunt și câteva unități de cazare iar zona este foarte pitorească fiind mult mai greu de ajuns, și-a păstrat mai bine farmecul. Drumul continuă preț de mulți km și se intersectează din nou cu DN7C după 25-30 de km.
Barajul este un simbol important al acelor vremuri, la construcția lui fiind implicate după unele surse, peste 10.000 muncitori și experți. Apoi peisajul de-a lungul drumului până la baraj este o atracție în sine, oferind priveliști spectaculoase ale Munților Făgăraș, mai ales în timpul iernii, când zăpada completează frumusețea naturală a zonei.
Vizita pe timpul iernii este într-adevăr spectaculoasă și are un farmec aparte. Este bine că nu ați înaintat mai ales că mașina nu era pregătită pentru iarnă, aici bănuiesc că vă referiți la anvelope dedicate. Chiar și cu anvelope dedicate, drumul este primejdioas iar înaintând spre Sibiu, bucata dintre Conacul Ursului - Cabana Capra este una dintre cele mai periculoase porțiuni, aici existând riscuri de avalanșă. Să nu uităm dezastrul produs la Cabana Capra, anul trecut când mașinile au fost luate pe sus de avalanșa produsă.
Cam acolo este locul maximal unde poți ajunge, cabana Capra, această secțiune este deschisă fizic (nu există barieră) însă este închisă tehnic (cu indicator).
Mulțumim pentru recenzie și La Mulți Ani tuturor.
@doinafil:
”N-am ajuns și nici nu cred că voi ajunge la Vidraru! , despre care am învățat și în liceu.
Niciodată să nu spui niciodată!
Nu poţi şti de unde sare iepurele
Eram în concediu pe la începutul toamnei când am citit pe aici un schimb de ecouri, ocazie cu care a fost lansată o invitaţie la Curtea de Argeş, aflată la mică distanţă de Vidraru. amfostacolo.ro/goto_impr_ ... 5597&eid=748415
Cunosc personal userul respectiv şi e om serios, parolist, garantez, astfel că sunt şanse să-l convingeţi să mai facă încă 30 kilometri în plus. Dacă îl rogi tu frumos, cred că cedează. Mai poţi să-l ispiteşti şi cu câte o cafea bună pentru el şi doamna lui la terasa de lângă baraj sau să-l provoci cu urcatul scărilor până la statuia lui Prometeu, dar să nu faci pariu, că-l pierzi, pentru că omul are antrenament nu glumă.
”Mă bucur, însă, că ai scris despre acest baraj colosal , astfel am putut admira și eu măreția lui.
Să dea Domnul să ajungi și în sezonul cald, așa cum a făcut-o @adso!
Recunosc că şi eu am fost impresionată de această construcţie grandioasă. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am putut să mă plimb PE baraj, nu ca în alte cazuri în care accesul era interzis, aşa că am rezistat cu stoicism vântului rece. Îmi îngheţaseră mâinile pe telefon, dar tot nu am renunţat să-l admir şi să-l fotografiez.
Sănătate să fie, că restul se rezolvă
Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou!
@nicole33: Mi s-a spart ecranul la laptop .
Prometeu? Mai bine urcăm la Cetatea Poenari.
@Zoazore:
”Sunt mandra ca aceasta mare realizare a romanilor pentru romani are varsta mea. Este cu adevarat o realizare grandioasa!
Eu am fost acolo in 1979, dar atunci nu eram in AFA, aveam, si barajul si eu, 13 ani!
Într-adevăr, eşti de-o seamă cu barajul , ba chiar cu o lună mai mare, cred.
Prima dată şi eu am ajuns acolo tot prin 1978-1980
”Alegerea Zilei Nationale pentru publicarea articolului a fost foarte inspirata!
Alegerea datei postării nu a fost deloc întâmplătoare. Aşa am simţit
Chiar pe 1 Decembrie anul trecut am fost acolo şi am ales să descriu acest obiectiv din mai multe vizitate, pentru că mi-a plăcut Mai aveam ca alternativă şi vreo trei patru biserici şi mănăstiri deosebite, dar... nu-i încă timpul pierdut
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@⭐ValentinB_88⭐:
”Cred că putem spune că Barajul Vidraru este un check-point important al traseului Curtea de Argeș - Cabana Bâlea sau mai bine zis, al Transfăgărășanului.
Aşa este. Ar fi şi păcat să nu opreşti să admiri frumuseţea naturii, precum şi construcţia grandioasă, impresionantă.
”Tind să cred că am oprit aici mai mereu, fie că mergeam spre Bâlea sau veneam dinspre Bâlea. În perioadele mai aglomerate, bucata aceea de la margine, unde este și celebra reclamă cu CERESIT, este foarte înghesuită și neîncăpătoare pentru fluxul mare de turiști ce tranzitează zona.
Tocmai aici este problema: aglomeraţia şi dificultatea găsirii unui loc de parcare. Eu am scăpat de aceste griji ajungând la baraj destul de devreme, chiar dacă eram într-o zi de mare sărbătoare. La plecare, zona deja începuse să se mai anime.
”De acolo, din acea mică parcare, este un tunel care deschide DJ 704I, drum care duce spre Cascada Călugărița. Este un drum forestier care merge practic paralel cu DN7C, dar pe partea opusă a Lacului Vidraru. De-a lungul lui sunt și câteva unități de cazare iar zona este foarte pitorească fiind mult mai greu de ajuns, și-a păstrat mai bine farmecul. Drumul continuă preț de mulți km și se intersectează din nou cu DN7C după 25-30 de km.
Habar nu aveam, eu pusesem pe GPS doar Barajul. Intenţia mea era să abordez acel tunel pe jos, în plimbare, dar atât frigul, cât şi teama de a nu întâlni vreun urs ne-au convins să renunţăm. Poate data viitoare vom încerca să descoperim şi zona aceea.
”Vizita pe timpul iernii este într-adevăr spectaculoasă și are un farmec aparte. Este bine că nu ați înaintat mai ales că mașina nu era pregătită pentru iarnă, aici bănuiesc că vă referiți la anvelope dedicate. Chiar și cu anvelope dedicate, drumul este primejdioas iar înaintând spre Sibiu, bucata dintre Conacul Ursului - Cabana Capra este una dintre cele mai periculoase porțiuni, aici existând riscuri de avalanșă.
Într-adevăr, am plecat la drum cu anvelope foarte bune, dar... de vară. Aveam şi lanţuri de pus la nevoie. Studiasem prognoza meteo şi culesesem informaţii despre drum. Am fost încurajată că pot ajunge fără probleme până la baraj şi aşa a fost. Dacă se schimba brusc vremea, cu tot regretul, aş fi renunţat. Nu fac imprudenţe. Nu aveam nicio intenţie să merg mai departe decât am făcut-o.
Având probleme cu răul de mişcare, mie drumurile astea care traversează munţii, oricât de spectaculoase ar fi, îmi dau mari emoţii.
Mulţumesc pentru lămuriri, vizită şi ecou!
@nicole33:
Știu cine este Domnul de care ai pomenit ... și-ți mulțumesc pentru „pont” ! Îmi place cum scrie și cum gândește (asta am observat citindu-i postările, dar și ecourile la diferitele articole scrise de el, sau de alți colegi.
”Mai poţi să-l ispiteşti şi cu câte o cafea bună pentru el şi doamna lui la terasa de lângă baraj sau să-l provoci cu urcatul scărilor până la statuia lui Prometeu, dar să nu faci pariu, că-l pierzi, pentru că omul are antrenament nu glumă
De ispitit, pe lângă cafeaua bună, l-aș ispiti și cu o palincă de Maramu', numai să aibă timp și pentru Vidraru! 'Mnealui propune „Mai bine urcăm la Cetatea Poenari” , pentru că se știe „în formă” !
Mihai spune: „-wow!, până la Cetate sunt cam 1500 de trepte!”„-What ???, never!!!” Nu m-aș încumeta la un urcuș până acolo la vârsta de-acumDacă eram cu 10 ani mai tânără, poate..., poate...,
daaaar, deie Domnul să fim sănătoși până la anu', când vom răspunde negreșit la apelul invitației de-a vizita Curtea de Argeș, împreună cu Carmen!
S-auzim numai de bine!!! și...
@doinafil:
”Știu cine este Domnul de care ai pomenit ... și-ți mulțumesc pentru „pont” ! Îmi place cum scrie și cum gândește (asta am observat citindu-i postările, dar și ecourile la diferitele articole scrise de el, sau de alți colegi.
Aşa-i că dau ponturi bune?
”De ispitit, pe lângă cafeaua bună, l-aș ispiti și cu o palincă de Maramu', numai să aibă timp și pentru Vidraru!
Hmmm... pe serpentinele alea, mai bine rămâi la cafea şi vă "dezinfectaţi" acasă
”'Mnealui propune „Mai bine urcăm la Cetatea Poenari” , pentru că se știe „în formă” ! Mihai spune: „-wow! , până la Cetate sunt cam 1500 de trepte!” „-What??? , never!!!” Nu m-aș încumeta la un urcuș până acolo la vârsta de-acum
Eu te-am avertizat!
Am sugerat doar 350 maxim 400 trepte până la Prometeu de unde ai o panoramă super asupra întregii zone. Eu aş fi vrut să urc doar pentru poze, dar lenea a fost mai mare.
La Poenari am vrut să ajung în 2021, venind din Câmpulung, dar cele 1480 trepte m-au descurajat total
”Dacă eram cu 10 ani mai tânără, poate..., poate..., daaaar, deie Domnul să fim sănătoși până la anu', când vom răspunde negreșit la apelul invitației de-a vizita Curtea de Argeș, împreună cu Carmen!
Ar fi şi păcat să nu vă bucuraţi de o excursie cu de toate, includ aici şi Curtea de Argeş unde chiar ai ce vedea, graţie invitaţiei generoase a Puşcaşului
@Pușcașu Marin:
”Mi s-a spart ecranul la laptop .
S-a emoţionat laptopul sau ce s-a întâmplat?
Oi fi eu vinovată, dar să nu-mi trimiţi factura dacă achiziţionezi altul, pentru că... plec de acasă
”Prometeu? Mai bine urcăm la Cetatea Poenari.
O idee chiar şi mai bună, fiind în drumul vostru spre Vidraru.
Dacă au instalat şi lift, ca în Vietnam, ştii tu , să-mi dai de ştire, că vin şi eu cu voi sus la cetate. Altfel, nu
@Zoazore: la urmatoarea ta vizita pe meleagurile argeșene mergem împreuna la barajul Vidraru, a trecut prea mult timp de când nu ai mai fost.
@Yolanda: Ooo, da! O vesnicie! Dar sa vedem cand voi mai ajunge eu la Pitesti!
Multumesc pentru propunere. Suna ofertant.
@Zoazore:
”Dar sa vedem cand voi mai ajunge eu la Pitesti!
Aşteaptă şi tu să vină primăvara şi bagi o excursie la Piteşti, aşa ca un city break .
Mai pui de o întâlnire cu AFA-iştii din zonă, sigur dornici şi ei de o revedere, apoi extinzi aria de vizitare spre Curtea de Argeş+Vidraru sau spre Câmpulung şi ai acoperit două zile.
Nu rata oferta Yolandei!
@doinafil: De ce sa nu ajungi? E la nici 2 ore de Bucuresti!
@adrianaglogo: După cum am mai spus, nu avem autoturism!
Să sperăm că până la primăvară vom fi sănătoși! Atunci vom merge cu un coleg AFA, care, foarte amabil, s-a oferit să ne ia cu el la Curtea de Argeș!
Gânduri bune și alegeri inspirate!
@doinafil: Asa e, am uitat despre masina!
Si eu sunt dispusa la o plimbare la Vidraru, din Pitesti ajungem imediat!
@nicole33:
”Aşteaptă şi tu să vină primăvara şi bagi o excursie la Piteşti, aşa ca un city break
Ce usor si frumos suna... Dar este doar un vis. Deocamdata!
”Mai pui de o întâlnire cu AFA-iştii din zonă, sigur dornici şi ei de o revedere, apoi extinzi aria de vizitare spre Curtea de Argeş+Vidraru sau spre Câmpulung şi ai acoperit două zile.
Cine stie? As vrea eu. Atunci eram aproape de Pitesti, acu... nu prea am cu ce sa ajung, din pacate!
As vrea sa nu ratez propunerea Yolandei, dar... Si tu stii situatia!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2021 Vidraru — scris în 25.06.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Lacul și barajul Vidraru — scris în 26.09.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Avem o tara minunata pacat ca este locuita — scris în 13.08.16 de RUSTICCO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 La Barajul Vidraru — scris în 03.12.15 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 A fost exact ce a vrut să fie: o drumeţie, o lumânare aprinsă şi câteva momente de reculegere, toate „In Memoriam Emilian Cristea” — scris în 12.11.13 de Lumis66 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 De Paste la Vidraru — scris în 19.07.15 de liviu49 din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Extraordinar si in bine si in rau — scris în 03.08.10 de nnaaee din BUCURESTI - RECOMANDĂ