ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.06.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: TITAN
LUNA
JUN-2020
Prieteni
15 ADULȚI
PREȚ ....
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
96.67%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Unde mâncăm în zona Kufstein?

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 5 MIN

Cu sefu’ la restaurant – Josef’s Restaurant, Kundl

TIPĂREȘTE

Acum o sa spuneti ca imi fac de cap, duminica m-a scos la plimbare si restaurant un prieten, joi m-a scos seful, si in plus sotul mai si citeste articolele =)). Dar i-am povestit sa stiti, si i-am trimis si dovezi ca asa a fost =)).

Prin decembrie 2018 ajungeam prima data la acest local despre care am povestit aici vezi impresii, acum de fapt trebuia sa fie altceva in plan. Noul nostru mare boss (Head Quality) a tinut sa organizeze un eveniment ce trebuia sa fie o iesire la bowling prin februarie. Din cauza de carantina totul a fost amanat si cum astfel de evenimente inca nu pot avea loc, iar data de 4 Iunie se apropia, decizia a fost de a iesi la acest restaurant -Josef’s Restaurant.

Nu eram foarte decisa daca sa merg sau nu, eram in home office (sau tele-munca cum aud pe la posturile TV), si se anuntase ploaie. Insa decizia de a merge era mai puternica, asa ca am luat trenul si la ora definita am ajuns la local. Din exterior nu iti spune mai nimic si nu stiu cati turisti s-ar opri acolo sa manance, o sa vedeti in poza. Am crezut initial ca vom sta pe terasa (am intrat cu un coleg cu care ma intalnisem pe drum), insa pe terasa erau doar cativa localnici la o bere. Localul nu era populat decat de noi care in final ne-am strans vreo 15, asa ca a fost perfect.

Ce m-a bucurat fata de iesirea anterioara a fost ca acum nu se mai fumeaza in interior. Mesele sunt de 4 persoane, noi insa ne-am asezat la alte mese putin mai mari, dar pe care era lipita clar o banda adeziva care spunea ca maxim 4 persoane pot sta la masa. Am vazut de asemenea in local ca acolo unde mesele sunt ceva mai inghesuite, unsa dintre mese este clar blocata si nu se poate sta la ea. La fel, aveti a dispozitie dezinfectant, iar doamna care ne-a servit purta viziera.

Cateva generalitati, programul de functionare este de luni pana vineri 10.00-14.00 si 17.00-24.00. In timpul saptamanii au si oferta de pranz la pret de 9.10 euro, felul principal poate fi friptura, snitel, carnati, ceva de genul, toate cu o garnitura, diferite feluri in fiecare zi a saptamanii, cate doua variante la alegere, iar gen bufet, in acelasi pret, supa si salate (all you can eat). In perioada de carantina au avut localul inchis dar au facut livrare, acum insa restaurantul este din nou deschis si nu mai fac livrare.

Initial eram cam vreo 8 persoane si cum seful nu mai venea ne-am decis sa comandam. De fapt initial cerusem bauturile, eu am luat intai de sete un suc de soc, s-a mai luat suc de portocale, de fructe de padure, bere sau aperol (am luat si eu apoi aperol dupa ce mi-a trecut setea si pot spune ca a fost bine preparat).

Oferta de mancare cuprinde supe, salate, snacks-uri, produse la tigaie sau gratar, Ulterior ne-am ales si mancarea, si ideea este ca daca luati ce vedeti in meniu (anumite feluri) si vi le imaginati intr-un fel, ele arata cu totul altfel, ca de exemplu, din partea de Toasts la masa mea s-a luat Clubsanwich care cuprindea piept de pui, salata si sos cocktail. Colegii care l-au comandat stiau cum arata, insa nu mi-l imaginam asa, o sa il vedeti in poze. Sau mai luat pizza (diverse), sau calzone, diferite salate, eu mi-am luat snitel cu cartofi prajiti, am pozat destul de multe dar nu am mers chiar la toti la masa.

Acum am ra revin la alegerea mea, aici automat snitelul cu cartofi prajiti se serveste cu dulceata de fructe de padure (nici un fel de alta dulceata) si lamaie (care se stoarce pe snitel, si am citit odata care sunt beneficiile data de utilizarea lamaiii) dar nu mai stiu, si probabil ca atunci cand voi pleca acasa voi lua cu mine si ceva rezerve din aceasta dulceata 😊 caci m-am obisnuit sa consum in acest fel si imi place.

Seful nostru a aparut cu ceva destul de multa intarziere (oricum noi ne simteam bine) si a tinut un discurs (in germana) de vreo 5 minute in care nu cred ca a pus mai mult de 3 puncte intre propozitii, iar la final in 10 secunde mi-a tradus mie in engleza 😊, apoi ne-a anuntat ca pizza e din partea lui, bautura ne-o platim. Chiar comentam cu prietena mea ca mai bine ca a venit mai tarziu, poate de jena ne luam pizza 😊. Wow si wow de fiecare data cand aparea cate ceva, apoi liniste pana am terminat de mancat, dupa care au inceput diverse discutii pe diverse teme, chiar a fost o socializare draguta, ne mutam de la o masa la alta, si nu simti deloc acea distanta intre sefi si subaltern, acolo eram toti egali.

Cu parere de rau si cu gandul ca a doua zi mergeam din nou la munca, pe la ora 21.00 am zis ca ar fi cazul sa o luam spre casa insa nu inainte de a ne spune seful ca intentioneaza sa organizeze mai des intalniri (poate chiar in firma ca sa indrazneasca probabil mai multi sa vina). In final, seful a platit totul (sunt convinsa ca a avut un budget de protocol la indemana, ca exista si asa ceva), insa chiar a fost o seara placuta, iar a doua zi ne-a trimis si poza facuta cu toata gasca prezenta (2 persoane insa nu au iesit in poza), insa acea poza din pacate nu am sa o atasez la articol, si va dati seama de ce.

Asadar, sper ca din poze sa vedeti cum arata produsele si sa va recomand cu tot dragul acest loc.


[fb]
---
Trimis de mishu in 07.06.20 09:07:04
Validat / Publicat: 07.06.20 09:54:50
VIZUALIZĂRI: 216INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Josef's Restaurant - pizza
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31700 PMA (din 33 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

nicole33 [07.06.20 12:53:12] »

@mishu:  

insa nu inainte de a ne spune seful ca intentioneaza sa organizeze mai des intalniri (poate chiar in firma ca sa indrazneasca probabil mai multi sa vina). In final, seful a platit totul (sunt convinsa ca a avut un budget de protocol la indemana, ca exista si asa ceva) ​

Bun şef, bune obiceiuri, interesantă socializarea cu colegii de muncă. ​ Să nu-şi uite promisiunea şi să recidivaţi

aici automat snitelul cu cartofi prajiti se serveste cu dulceata de fructe de padure (nici un fel de alta dulceata) si lamaie (care se stoarce pe snitel, ... m-am obisnuit sa consum in acest fel si imi place. ​

Ciudată combinaţia de şniţel cu cartofi prăjiţi şi cu dulceaţă de oricare ar fi aceea. Cu lămâia cred că m-aş obişnui şi eu uşor, dar cu dulceaţa nu prea cred, însă nu se ştie niciodată . ​

La poze mă voi uita mai târziu, după ce voi mânca de prânz, aşa modest, acasă. ​

mishu [07.06.20 15:12:54] »

@nicole33: Sefimea mai mare (dar si cea micuta) are la dispozitie un buget de protocol, si socializarea are rolul ei psihologic bine definit. La un moment dat seful Controlului Calitatii m-a intrebat cum mi se pare mie ca si Asigurarea Calitatii, legatura dintre departamente. Si stii ca de obicei aceasta socializare in afara orelor de lucru are multe intentii, insa nici eu nu m-am nascut ieri, asa ca am dus discutia cum am dorit, dar oricum, este o persoana pe care o simpatizez de cand m-am angajat si am observat ca si el m-a tinut minte, asa ca trebuie sa fiu vigilenta in continuare.

Dar a fost frumos, nu a fost ceva rigid, lumea a fost relaxata. Exact asta este ceea ce imi place aici, poti spune ce gandesti fara consecinte​ (la nivelul meu), la nivel mai inalt, daca nu le indeplinesti dorintele, in doi ani afli ca respectiva persoana a ales alte oportunitati de dezvoltare personala si ii multumim pentru munca depusa in aceasta perioada. "Rotirea cadrelor"are aici o alta insemnatate.   

Multumesc pentru vizita si aprecieri. ​

Zoazore [07.06.20 19:17:21] »

@mishu:  Acum o sa spuneti ca imi fac de cap, duminica m-a scos la plimbare si restaurant un prieten, joi m-a scos seful, si in plus sotul mai si citeste articolele . Dar i-am povestit sa stiti, si i-am trimis si dovezi ca asa a fost .

Și ai uitat să spui despre micul dejun adus de Herr Mader!

Constat cu bucurie că aici n-aș rămânea nemâncată, fiindcă aici sunt meniuri normale, nu cu QR la cap, așa că...

Față de primul articol despre Josef, acum am putut vedea interiorul localului pe lumină și fără aglomerație.

Porțiile la fel de generoase și interesante!

Românca din tine și-a luat socată, dar și Aperol! Mă speriaseși la Linz cu limonadele! Aici mi-am revenit!

Mda, pe la ”mama lor acasă” știu să facă acest gen de team-building, pe la noi... nu prea!

Să vă fie de bine și șeful să-și păstreze obiceiul!

mishu [07.06.20 19:21:34] »

@Zoazore: Am sa iti spun un lucru, daca sunt foarte obosita, pot sa beau si 100 ml de bere si sunt dusa, asa ca mai bine limonada, dar acum era in parametrii normali, insa imi era sete, asa ca am inceput mai light, dar am recuperat.

Da, asa este, am uitat de Dl Mader, asa ca din ce in ce mai bine.

Sa vedem ce ne rezerva viitorul si ce surprize vor mai aparea.

Multumesc de vizita si aprecieri, sa ne auzm de bine. ​​​

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
mishu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0719079971313 sec
ecranul dvs: 1 x 1