ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.05.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
JAN-2020
Prieteni
PREȚ --
FĂRĂ transport
Raport PREȚ/CALITATE: BUN
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
96.67%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Unde mâncăm în zona Kufstein?

Restaurant Werkstatt, cu recidiva - inainte si dupa Covid

TIPĂREȘTE

Un alt restaurant era planificat pentru a vi-l prezenta azi, insa nu puteam rata ocazia de a va spune ce bine e sa te bucuri de o iesire cu prietenii la un restaurant dupa o “abstinenta”de doua luni.

Aflasem de ceva vreme despre un restaurant unde am putea gasi o pizza buna, numai ca restaurantul era ceva mai departe fata de locul unde as fi putut ajunge cu transportul in comun, asa ca povestindu-i prietenei mele despre el, am decis intr-o seara (de luni) sa mergem acolo.

De fapt exista un lant de locatii Werkstatt daca pot spune asa, sunt 4 orase in Tirol unde exista acest restaurant, si adresa generala de unde puteti accesa fiecare restaurant este: werkstatt.ws.

Werkstatt, scena 1, actul 1

Am intrat in restaurant (care la ora respectiva era destul de plin), un semiintuneric (asa cum le place tinerilor, eu am impresia ca imi bag furculita in ochi chiar daca nu o folosesc), dar atmosfera era chiar placuta.

Pe masa sunt deja meniurile, asa ca pana venea cineva sa iti ia comanda aveai timp sa te uiti. Ne-am uitat si noi, am decis intai berea, eu bruna, prietena blonda (chiar daca in realitate suntem exact invers J) apoi am cautat pizza, normal. Ce sa va spun, meniul contine de toate, pizza, salate, hamburger, platouri cu diverse sortimente de fripturi, insa in final ne-am decis noi la cate o pizza asa ca am asteptat sa ni se ia comanda.

A venit o domnisoara care ne-a spus ca sunt multi clienti si s-ar putea sa nu primim comanda chiar foarte repede, nici o problema, ne delectam intai cu berea, apoi ne-a dat cu firma in cap, nu au pizza, asa ca a trebuit sa ne reorientam si am dat un refresh la meniu, si am ales altceva, declarand ca vom veni alta zi pentru pizza.

Daca am fi citit mai atent meniul am fi vazut ca nu se serveste pizza lunea, dar am dat vina pe intuneric ca nu am vazut J.

Totusi nu am asteptat prea mult comanda si am avut parte de o surpriza minunata in primul rand ca mod de prezentare, gustul urma.

Deci eu am luat “Hangover”prezentat pe un platou din ceramica si care avea marginea compartimentata deoarece meniul includea 3 sosuri. Deci meniul continea medalion de porc, pui si vita la gratar, felii de bacon crocant, cartofi wedges, inele de ceapa pane, ardei iute (unul ceva mai grasut) murat, legume trase la tigaie si rosii coapte pe gratar. De asemenea pentru friptura de vita pe platou era pus si unt cu usturoi si verdeata. Sosurile erau ambalate individual purtau de asemenea marca restaurantului. Si asa cum este si numele meniului, carnea si inelele de ceapa erau agatate intr-un fel de carlig. Si pentru ca in mod sigur Normal ca nu am putut manca tot, am luat acasa ceva carne, dar totul a fost grozav

Prietena mea a luat “Grilled Chicken Spieß”, cu pui, ardei, inele de ceapa, cartofi prajiti, legume la gratar, unt cu usturoi, cartof copt si diferite sosuri picante. Si farfuria ei arata bestial, pe un fel de frigaruie pusa la protap erau bucatile de carne, cartof copt si inelele de ceapa pane, iar dedesupt cartofii prajiti, legumele, untul si sosurile, ca si mai sus ambalate personalizat. Pozele poate vor spune mai mult.

Am savurat totul, incepand cu berea binenteles, care a mers ca unsa, chit ca era inca ianuarie, o bere rece era binevenita.

Normal, aici este ceva obisnuit sa ceri nota de plata individual, nu se supara nimeni si nu mai stai nici tu apoi sa socotesti care e partea ta. Am plecat satisfacute, dar si cu dorinta de a reveni pentru o pizza.

Ca sa povestesc in general despre meniu, ar trebui sa spun ca exista oferta de mic dejun, de pranz si un meniu la modul general si am s ava dau ceva exemple:

- Pizza (intre 7.10-13.20 euro) cele mai multe sunt 9.10 euro

- Salate

- Supe

- Fingerfood (cartofi wedges, inele de ceapa, betisoare de mozzarella sau de pui, aripioare de pui)

- Cateva variante de coaste

- Taco si Tortilla

- Meniuri cu burger

- Fripturi la care puteti adauga diverse tipuri de garnituri sau sosuri

- Meniuri clasice……. de aici ne-am luat noi felurile de prima data

- Dulciuri vafe (waffles) si clatite, cu diverse sosuri/umpluturi

Mic dejun: servit sambata, duminica si de sarbatori, intre orele 9.00 –12.00, pret 13.80 euro, o varietate de produse pentru un mic dejun copios si doua bauturi calde. Am sa insit putin pe micul dejun, aici se poarta foarte mult ca in weekend sa iesi cu familia sau prietenii sa iei micul dejun, sa te bucuri de o masa copioasa si de familie, dara sa muncesti tu, si am vazut o multime de oameni care fac asta, familii cu copii, prietene/prieteni de diferite varste, e o ocazie de socializare.

Meniu de pranz, exista meniul afisat pentru intreaga saptamana, 3 variante zilnic (supa plus fel principal) si o salata la alegere la pretul de 8,99 euro.

Werkstatt, scena 2, actul 2 (adica o alta parte a restaurantului, a doua vizita)

Adica la mai putin de doua saptamani, de data asta alegand un alt loc unde sa ne asezam, si nu pentru ca nu ne-a placut data trecuta, dar asa, pentru variatie.

Asadar, in primul rand berea, idem prima data, eu o bruna, prietena o blonda, dupa care ne-am hotarat si la pizza, eu am luat Capricciosa, prietena mea 4 Stagioni.

Nu pot spune ca nu a fost buna, dupa gustul meu, putin cam prea “umeda”, mi-ar fi placut ceva mai uscata, dar in general a fost ok. La fel ca si data trecuta am platit separat si ne-am promis ca ne vom intoarce deoarece nu am terminat meniul. Preturile la pizza sunt chiar ok, o pizza si o bere, si normal, bacsisul, 15 euro (pentru Austria e ok).

Intre timp insa Corona a inchis localurile la jumatatea lui martie, insa pe 15 mai s-au redeschis, asa incat eram curiosi cum va fi acum, ca sa fiu cinstita speram sa stam la terasa avand in vedere ca afara era minunat.

Werkstatt, scena 3, actul 3 (adica de data aceasta a fost terasa, a treia vizita)

Diferente? Da, in primul rand la intrarea in restaurant era o masuta inalta pe care se aflau niste instructiuni in germana, si o sticluta cu dezinfectant. Mesele nu mi s-au parut ca ar fi fost chiar distantate, si nu am vazut masti decat la personalul care deservea. Nu am mai vazut meniurile, aceste carti cu care iti puteai rani (in cel mai bun caz) partenerul de masa, erau acum inlocuite de niste foite care cuprindeau pe ambele parti ceea ce putea fi gasit de mancare. Tacamurile sunt puse in niste ambalaje individuale impreuna cu servetelul, nu mai gasesti tacamurile pe masa cum erau inainte in suporti.

Am comandat intai bautura (bere, aperol spritz, cola) apoi mancarea, prietena pizza cu creveti, mama ei sticsuri de mozzarella (la care primeai si trei sosuri) si cartofi prajiti, iar eu Big Sampler, adica o bucata de porumb fiert uns cu unt cu ierburi, 4 mozzarella sticks, 4 inele de ceapa pane, 4 bucatele de aripioare, cartofi wedges si trei sosuri (plata mea a fost 20 euro cu tot cu bacsis). La final fetele au mai comandat si cate un capucino.

Avand in vedere ca vremea era superba am mai stat la povesti, ne-am bucurat de o zi relaxanta alaturi de prieteni.

Asadar, un loc placut, o atmosfera relaxanta, un loc unde sigur vei gasi ceva pe gustul tau, si daca va aflati in zona nu il ocoliti.


despre LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Asta pentru ca cel mai bine ajungi acolo cu masina mica, dar au parcare


---
Trimis de mishu in 20.05.20 18:32:25
Validat / Publicat: 20.05.20 19:00:34
VIZUALIZĂRI: 213INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29000 PMA (din 30 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

Carmen Ion [20.05.20 20:27:14] »

@mishu: Citind despre hangover, am crezut că e rost de mahmureală, nu de cârlige. Mare dezamăgire!  

mishu [20.05.20 21:03:11] »

@Carmen Ion: Da, poate reprezenta o dezamagire, dar pentru mine ce bun a fost .  

Multumesc de vizita si aprecieri. ​

mprofeanu [20.05.20 22:33:12] »

Arată bine totul, ce mari erau felurile servite de tine și de prietena ta, nu prea sunt pofticioasă dar mi-au făcut rău cu ochiul, nu știu pe care l-aș fi ales dacă aș fi fost acolo...

Și Pizza arată bine, este adevărat că 15 euro pentru salariile lor este ok, dar dacă mai adaugi ceva de băut...

Să îți fie de bine și repetir acolo sau în altă parte! ​​

nicole33 [20.05.20 22:42:37] »

@mishu:  

Cum pun unii sare pe rană.

Noi trecem în continuare pe lângă restaurantele cunoscute şi îndrăgite, cu lacătul pe uşă pentru cine ştie câtă vreme încă​​, iar alţii au început deja dezmăţul. O fi corect?

Deci eu am luat “Hangover”prezentat pe un platou din ceramica... Deci meniul continea medalion de porc, pui si vita la gratar, felii de bacon crocant, cartofi wedges, inele de ceapa pane, ardei iute (unul ceva mai grasut) murat, legume trase la tigaie si rosii coapte pe gratar..... Si asa cum este si numele meniului, carnea si inelele de ceapa erau agatate intr-un fel de carlig. Si pentru ca in mod sigur Normal ca nu am putut manca tot, am luat acasa ceva carne, dar totul a fost grozav​

Să vă fie de bine!

Totul arată incredibil de tentant. Pozele P08 şi P09 ar fi trebuit interzise (şterse direct înainte de validarea articolului)

O combinaţie interesantă şi o porţie într-adevăr generoasă. Eu m-aş fi concentrat doar pe carne şi cartofi, pentru că restul oricum nu m-ar fi interesat, şi cred că aş fi făcut faţă​​​ cu brio

Ţi-ai pierdut cumva antrenamentul în aceste două luni de pauză? ​

Citit şi votat cu mare drag, dar şi cu nemăsurată invidie

mishu [20.05.20 22:43:25] »

@mprofeanu: Sa stii ca preturile mi s-au parut ok, pizza si berea si bacsisul erau 15 euro, asa ca normal ca le convine sa iasa undeva. In mod sigur repetir va fi in curand, mai avem o prietena cu care planum sa iesim, si cum meniul lor este bogat, voi putea lua si altceva, asa, ca variatie.

In ceea ce priveste preturile, am fost si in locuri ceva mai scumpe, unde am dat mai mult de 50 de euro, insa a meritat cu prisosinta . ​

Multumesc pentru vizita si aprecieri​.

mishu [20.05.20 22:51:23] »

@nicole33: Sper sa imi iasa si maine pasenta, insa sa vedem. Sa stii ca am stat si m-am gandit cum au trecut doua luni fara acest rasfat. Vorbisem cu prietena mea ca in fiecare luna sa avem cate o iesire la restaurant, insa nu ne-a iesit, asa ca trebuie sa ne scoatem parleala. Cum (aproape) intotdeauna tot raul e spre bine, daca n-a fost sa fie pizza, am comandat ce ai vazut prima data si ce multumita am fost, dar la fel si ieri Totul a fost foarte bun, si acum ca scriu ecoul eu inghit in sec , dar spre norocul meu, si prietena e multumita, asa ca sigur mai ajungem.

Mai avem un restaurant unde vrem sa ajungem, inca nu l-am povestit, urmeaza, si tot asa, cu prietena si mama ei, pentru ca asa ajunsesem acolo, cu gandul sa o scoatem pe mama ei cand va veni la ea, si uite ca venise de doua luni si nu o scosesem nicaieri.

Stai linistita, mult a fost putin a ramas, se deschid si acasa in curand terasele si restaurantele si sa vezi dezmat.

Si ca sa vezi, am mai luat bere acasa, insa acel pahar de bere baut acolo, la terasa, nu se compara cu nimic, ziceai ca am stat in abstinenta, nu in carantina .

Multumesc pentru vizita si aprecieri. ​​​​

nicole33 [20.05.20 23:02:07] »

@mishu:  

Sa stii ca am stat si m-am gandit cum au trecut doua luni fara acest rasfat. Vorbisem cu prietena mea ca in fiecare luna sa avem cate o iesire la restaurant, insa nu ne-a iesit, asa ca trebuie sa ne scoatem parleala. ​

Aha... şi acum profiţi de "libertate"şi ai început deja să recuperezi. ​ Locul unde te afli ţi-a permis şi să furi, legal, startul faţă de noi ceilalţi.

Sunt mare amatoare de pizza, dar de această dată nu am mai putut reacţiona. Deja mă destabilizaseşi cu acea Hangover megatentantă. ​

Stai linistita, mult a fost putin a ramas, se deschid si acasa in curand terasele si restaurantele si sa vezi dezmat. ​

Le vor permite într-un final să funcţioneze din nou, dar cine ştie cum va fi. Am propriile rezerve referitoare la acest subiect, dar şi al altor "relaxări", fiind prea intoxicată de aberaţiile debitate pe toate posturile TV de la noi. ​

Si ca sa vezi, am mai luat bere acasa, insa acel pahar de bere baut acolo, la terasa, nu se compara cu nimic, ziceai ca am stat in abstinenta, nu in carantina​

Nu se compară o bere băută acasă cu una "vorbită"la o terasă, crede-mă. ​

Zoazore [21.05.20 21:10:00] »

@mishu: Interesant local! Să stea ele tacâmurile pe masă, meniurile tot pe-acolo și să nu le ”atace” nimeni!

Are dreptate Tiza! Pozele P07, P08 și P09 sunt ilegale! La cum arată...  

Bine, nici pizza nu-i de colo, dar între o pizza și-un Hangover... n-aș ezita prea mult! Pizza aș lua-o la pachet!

Normal, aici este ceva obisnuit sa ceri nota de plata individual, nu se supara nimeni si nu mai stai nici tu apoi sa socotesti care e partea ta.

Chestia asta îmi place chiar și mai mult! De ce la ei se poate și la noi nu?

Păi să vă fie de bine și-o veni și vremea să poți merge măcar odata pe lună la un local! Aici abia din 15 iunie dacă s-o da drumul la terase... voi sunteți mai relaxați!

mishu [21.05.20 21:53:59] »

@Zoazore

Să stea ele tacâmurile pe masă, meniurile tot pe-acolo și să nu le ”atace” nimeni!

Acum e si mai bine, sunt ambalate individual si puse pe o masa unde nu le supravegheaza nimeni, asa ca palmezi un pachetel si ala esti . Ti-am spus, eu unca am traumele mele, se lasa lucruri de valoare in curte si garduletul e doar decorativ, iti lasi bicicleta sprijinita de un gard si eventual si geanta in cosulet, lasi umbrela la intrarea in magazin si o iei cand pleci... si altele.

Cat despre nota individuala, mai ales la gramada e nasol, am multe exemple unde cineva s-a oferit sa stranga banii si fiecare a dat cat a socotit el, si la bacsis a iesit foarte putin, pentru ca la gramada poate eu ma scot si poate pune altul mai mult si nu ma vad, am vazut astfel de situatii, pe cand asa, stii clar cat ai si dai daca vrei sau nu. In Innsbruck am mancat intr-un restaurant (nu l-am povestit inca) unde 5% erau deja pusi in nota de plata si mentionat ca ii poti accepta sau nu, ca dragut ar fi sa mai dai pana la 10% si ar fi foarte fericiti cu 15%, insa nu am vazut mutre niciodata cand cineva nu a dat bacsis (din punctul asta de vedere sunt cam zgarciti astia).

Cat despre Ro, eu sunt convinsa ca va fi 1 Iunie, asa, de ziua copilului, sa iasa si el la o terasa cu parintii ​​.

Si da, ar repeta un hangover la terasa, sa il vad mai bine .

Multumesc pentru vizita si aprecieri. ​​

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
mishu, mprofeanu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.108154058456 sec
ecranul dvs: 1 x 1