ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.07.2019
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Dorohoi
ÎNSCRIS: 10.07.19
STATUS: JUNIOR
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 5 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 750 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ
"ECHIPA" A INCLUS:
2 AD. + 3 COPII -- v: 7,8,12

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
12.50%
Extrem de nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
25.00%
Foarte nemulțumit
CADRUL NATURAL:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTA MEDIE REZULTATĂ
35.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 18 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Casa Daddy(încă) NECLASIFICATĂ

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Tratat foarte dezamăgitor la cazare în Casa Daddy

TIPĂREȘTE

Dintre toate locurile unde am fost cazat în țara noastră dragă, acesta m-a dat gata, când mă gândeam că le-am văzut pe toate s-a nimerit și găzduirea aceasta deplorabilă. potrivit imaginilor de pe internet mi s-a părut ok (curat, amenajat, cu facilități etc), însă ajungând la Casa Daddy situația a fost diametral opusă, din prima clipă gazda ne-a întrebat dacă avem prosoape aduse cu noi, căci în cameră nu a pus, deci prima impresie e clar ce ne aștepta.

Ne-am cazat totuși, cu toate că trebuia să ne luăm tălpășița de urgență, dar na ce să faci mai ales achitând un avans de 150 ron și având încredere oarbă în gazdele noastre, am fost uimiți de mai multe nereguli:

1) au făcut discriminare din prima clipă zicând că la străini le pun prosoape dar nouă nu ne-au pus.

2) d-na gazdă fiind pe jumate unguroaică, a săvârșit și infracțiunea de ură rasială, exprimându-se, că invazia austro-ungară a fost benefică căci ne-au învățat pe noi românii să mâncăm cu lingura și de asta au fost uciși mii de copii nevinovați;

3) grătar a zis gazda că putem face dacă ne cumpărăm un grătar de unică folosință de la penny market;

4) plita electrică ne-a recomandat să nu o folosim că se arde rezistența;

5) frigiderul în care am pus alimente perisabile ne-a fost scos din priză pe timpul cât eram plecați ziua pe anumite trasee, și întorcându-ne mai repede decât se așteptau, am găsit înghețata dezghețată în congelator și frigiderul scos din priză.

6) camera nu avea aer condiționat nici plasă împotriva țânțarilor la geam, dar ne-au sfătuit să stăm pe întuneric cu perdelele trase în geam ca să fie răcoare în cameră, de ne-am sufocat noaptea, nici de țânțari nu ne înduram să deschidem geamul și nici de aer n-am beneficiat, mai de tot râsul, ba mai mult pensiunea având capacitate de 30 pers. și noi fiind singurii cazați puteau măcar să ne mute în alte camere goale unde erau plase la geamuri, dar nu s-a vrut.

7) gazdele au fost și indiscreți apărând la vorbă tocmai când mâncam în bucătăria neutilată de afară (oale de gătit nu existau a trebuit să cumpărăm o tavă din oraș, aveau doar o ulcică de inox ieftină de 1 litru, tocător sau fund nu aveau a trebuit să toc pt o salată roșiile pe spatele unei tăvi de plastic pt. pahare), și ne interogau unde am fost dacă ne-a plăcut unde mergem azi, da unde mergem mâine de parcă trebuia să dăm raportul dimineața și seara! într-un cuvânt fără bun simț!

8) deși curtea era pe lungime încăpeau vreo 4 mașini, fiind singurii cazați cu mașină proprie nici n-am fost invitați să ne punem mașina în curte ba mai mult de bun simț nici nu am parcat-o în curte fără acordul lor, ci am lăsat-o în stradă în fața pensiunii, vulnerabilă la atacuri rasiste, având nr de BT.

9) wi-fi ul foarte foarte slab nu se încărca nici într-o sută de ani am preferat să folosesc datele mobile, gratis din abonamentul meu, glumesc gratis dar inexistent la gazdă.

10) lenjeria de pat de culoare maro, să nu se observe jegul, nu mirosea deloc a spălat, nu mai am pretenții să miroase a balsam, mai mult ca sigur nu au fost schimbate ci am stat în lenjerii folosite de alții, vă mărturisesc că am scos fețele de pernă îngrețoșându-mă de gândul că și alții au stat și au salivat pe ele, ce să zic de groază! ce să mai zic de igienizare zilnică la Eforie Sus la gazdă ne schimba lenjeria și prosoapele în fiecare zi, aici la casa Daddy ne-a pus 2 hârtii igienice la 5 persoane pe 5 zile, când o rolă se poate termina de 5 pers. într-o zi, nici vorbă de schimbat prosoape pe care nici nu voiau să le dea în primă instanță, noroc că soția a zis gazdei că dacă știam că nu ni se dau prosoape îi aduceam noi 2 genți de prosoape de acasă cadou, de aceea de rușine ne-au adus 3 prosoape la 5 oamneni pt. o săptămână

Nu știu de ce s-au comportat așa căci rewiurile sunt bune pe internet favorabile, ori că eram români, ori că eram din Moldova, nu știu, în orice caz, acolo nu mă mai întorc în veciii vecilor, parcă nici nu le păsa că nu vom mai reveni la ei, așa atitudine au avut, nu mi s-a mai întâmplat până acum niciodată astfel de neplăceri în concedii. m-am întors acasă cu regret că am ajuns la Turda, când puteam să mă duc oriunde, poate că banii mei erau prețuiți în altă locație, mai ales că am făcut o călătorie de peste 400 de km până aici.

ÎN CONCLUZIE NU RECOMAND, FUGIȚI OAMENI BUNI!

NU este normal este INUMAN asemenea condiții în România sec XXI

Citește și CONTINUAREA aici
NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii

---
Trimis de Iulian7005 in 10.07.19 16:10:54
Validat / Publicat: 10.07.19 16:58:34
VIZUALIZĂRI: 247INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în TURDA [CJ]
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Cheile Turzii, Cascada Ciucaș, Salina Turda, Salina Equines Turda, Mănăstirea Mihai Vodă, Mănăstirea Dumbrava, Grădina zoo Târgu Mureș.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORITÎncarcă VIDEO
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iulian7005); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 6399 PMA (din 7 voturi)
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 18.40 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  5 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [10.07.19 16:57:42] »

  Mutat în rubrica "Casa Daddy, TURDA [CJ]" (nou-creată pe sait)

  --

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  webmaster [10.07.19 17:17:28] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [10.07.19 21:04:07] »

  @Iulian7005:

  am lăsat-o în stradă în fața pensiunii, vulnerabilă la atacuri rasiste, având nr de BT.

  Adică de Veliko Târnovo?

  Oricum, nu știu nici acolo, nici în Moldova să trăiască oameni din vreo altă rasă decât în Ardeal.

  Tare mă tem că multe din nemulțumirile tale sunt provocate de o gândire negativă...

  Bine, nici cum ați fost primiți aici nu mi se pare ok, dar nu cred să aibă vreo legătură cu zona geografică de unde provin clienții, ci de lipsa de profesionalism a patronilor.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  valentinag [11.07.19 10:29:26] »

  Eu mi-as fi facut bagajele si as fi plecat, dupa ce faceam o reclamatie la protectia consumatorului!

  Casa daddy [16.07.19 14:10:16] »

  @Iulian7005: Incep prin a mulțumi celor care m-au avertizat referitor la comentariul d-lui iulian din Dorohoi. Doresc să menționez anumite aspecte pe care d-l le a omis. Dânșii nu au venit singuri fiind însoțiți de fratele și tatăl acestuia fiind cazați în camera de 2 pers și dl cu soția sa și cei 3 copii in camera de lux la prețul de 150 ron. (5 pers). Am fost sunați cu o zi înainte că vor ajunge la 7 dimineata. desi check în era la ora 13.00. nu a fost nici o problema, i-am cazat fratele și tatăl iar apoi în jurul orei 9.30 pe dansii.

  La ajungerea lor se făcea curat și s a pus lenjeria chiar sub ochii soției. In continuare am sa răspund "argumentelor" aduse de dl:

  - spune că am făcut discriminare zicând că străinilor le punem prosoape dar lor nu. Noi oferim prosoape și orice ni se cere tutor clienților noștri.

  - s-a spus că proprietara este unguroaica și noi am fi vinovați de tot ce se a întâmplat în trecut. Eroare. D na nu este unguroaica și dacă ar fi nu este nici o problema singurul lucru menționat de noi referitor la subiect este civilizatia, gastronomie și edificiile.

  Referitor la grătar reiese de pe site uri că nu avem și nici bucătărie decât un foișor pt că reglementările în vigoare nu permit locațiilor care nu au restaurant să pună la dispoziție vesela care nu se poate igieniza in cond. optime. Noi respectam toți clienții care ne trec pragul casei și le stam la dispoziție cu orice au nevoie. Ca atare toate rewiew urile de pe site urile de profil vorbesc de la sine. Am fost gazde pt mii de persoane dar astfel de comentarii tendențioase și jignitoare din partea unui oaspete nu am avut. Mi se par corecte comentariile pozitive și negative atât timp cât. sunt in limita bunului simt și constructive. Daca era vorba doar de locația noastră nu era nici o problema dar văd că dl sa legat de oraș, împrejurimi, salina Turda locuri apreciate de toată lumea.

  In final vreau sa precizez că toată lumea este binevenita iar daca cineva este nemulțumit de la începutul sau pe parcursul șederii poate pleca și i se înapoiază banii. Nu stai 5 zile și apoi 'bocesti' in fața unui calculator.

  Sper că m am făcut înțeles prin cele spuse. Va doresc o viață frumoasă.


  NB Casa daddy este (sau a fost) reprezentant al unității
  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][1 voturi]
  Adnotat ca DREPT REPLICA la review CRT
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Iulian7005, valentinag
  Alte impresii din această RUBRICĂ:

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.071769952774 sec
  ecranul dvs: 1 x 1