ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.06.2019
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Piteşti
ÎNSCRIS: 02.09.09
STATUS: CONSUL
DATE SEJUR
JUN-2019
DURATA: 10 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE REZULTATĂ
90.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Drumul spre/dinspre Grecia

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 5 MIN

Update - drumul spre Grecia prin Bulgaria (Ruse-Kulata)

TIPĂREȘTE

Salutare!

Proaspăt întors dintr-o frumoasă excursie prin Peloponez, am decis să vă spun ceva despre noutățile drumului prin Bulgaria.

Am să mă refer la varianta parcursă de mine, care este cea mai frecventată: Ruse - Sofia - Kulata.

În primul rând, trebuie să recunosc faptul că m-am temut degeaba de lucrările la podul Giurgiu-Ruse, despre care auzisem la radio.

Am plecat pe 31 mai și când am trecut nu erau niciun fel de lucrări: ori le terminaseră, ori erau de mică importanță și nu afectau traficul.

La punctul de frontieră, am dat de aceeași delăsare, ca să nu zic nesimțire balcanică româno-bulgară, dintotdeauna prezentă acolo. Deși sunt mai multe porți disponibile, evident că nu funcționează decât una, așa ca să știi că treci o graniță, nu-i așa? Și dacă mai prinzi și ora schimbului, atunci este o adevărată fericire...

Același lucru îl întâlnești și la Kulata, dar numai pe partea bulgară, grecii știu să-și primească oaspeții mai omenește...

Primul lucru important pe care trebuie să-l faceți odată intrați în Bulgaria este să luați vinieta de drum. După cum s-a mai scris (vezi impresii), începând cu anul acesta vinetka este electronică și se poate cumpăra on-line (aveți link în articolul citat).

Dacă nu ați făcut-o, o puteți cumpăra de la aparatele speciale (arată ca un bancomat), instalate în punctele speciale și în stațiile de benzină. Eu am luat-o din prima stație după ieșirea din punctul de frontieră, stația AS24, de aici: GPS 43.874477,26.015963.

Aparatele au și meniu în limba română. Atenție: păstrați chitanța, mai ales că cefele groase de la vamă vă vor cere dovada plății vinietei la ieșirea din țară. Asta în condiția în care șoselele sunt pline de camere fixe și, în plus, de echipaje mobile, cu mașini marcate cu sigla bgtoll. Apropo de ăștia din urmă, stau la pândă ca milițienii!

După ce ați rezolvat problema vinietei, dați-i bice (în limita legală de viteză) și drum întins spre Sofia, pe E 83. Cu puțin înainte de Iablanița, drumul rapid devine autostrada A2. Din păcate, aceasta nu a fost refăcută de când a fost construită, adică din anii '80, așa că acum se desfășoară lucrări importante, mai ales la poduri și viaducte, ceea ce înseamnă și mersul pe o singură bandă și limitare de viteză.

În rest, e ca întotdeauna: echipaje de poliție care stau la pândă exact la ieșirea din tuneluri (și sunt destule), pentru că în acestea limita de viteză e de 80 km/h și cine, nu-i așa, reduce viteza așa de mult? Odată intrați pe autostradă, aveți condiții foarte bune de mers, mai ales din apropiere de Sofia. Atenție din nou, pe centura de nord a capitalei bulgare, unde regimul nu mai este de autostradă, deși drumul este ca o autostradă: sunt limitări de viteză, chiar și la 80 km/h. E drept, nu am văzut acolo echipaje de poliție stând la pândă, dar...

De la Sofia până la punctul de frontieră Kulata-Promachonas mergeți pe autostrada A3. După cum știți, aceasta are o întrerupere, pe valea râului Struma, unde autostrada nu e încă terminată și se merge pe drumul vechi. Nu vă pierdeți răbdarea, porțiunea este scurtă. Anul acesta, ea s-a scurtat și mai mult, pentru că cele două capete ale gapului (întreruperii) autostrăzii s-au mai apropiat, prin darea în folosință a unor noi porțiuni, atât la capătul dinspre nord, în zona orașului Blagoevgrad, cât, mai ales, în partea de sud. Aici s-au adăugat încă vreo 10-15 km de autostradă, astfel că intrarea pe autostradă nu se mai face la ieșirea din Sandanski, ci înainte de această localitate.

Cei obișnuiți să alimenteze la OMV-ul din Sandanski nu o vor mai putea face decât dacă părăsesc autostrada și intră în oraș, ceea ce nu e complicat, urmați indicatorul de ieșire spre Sandanski și ajungeți pe vechiul traseu.

Dacă nu sunteți pretențioși sau nu aveți prejudecăți în privința combustibilului, puteți totuși să renunțați la Sandanski și să alimentați la una din stațiile din Kulata. Acolo, când am trecut eu, prețul benzinei de 95 era de 2,27 leva, față de 2,25, cât era la OMV-ul din Sandanski.

Prețul puțin mai mare este datorat apropierii de Grecia, unde combustibilul este mult mai scump, mai ales benzina. Cea de 95 este, de la frontieră până dincolo de Salonic, în jur de 1,7 €, am văzut chiar și cu 1,75 €.

În Grecia (ca de altfel oriunde), dacă vreți benzină mai ieftină, nu trebuie să o luați de pe autostradă. De exemplu, eu am luat benzină la prețul puțin sub 1,6 €, din Amfissa.

În Grecia nu prea s-a schimbat nimic, doar că porțiunea aceea de așa-zisă autostradă fără bandă de urgență, cu asfalt vechi, din zona Serres a fost refăcută și arată foarte bine.

Am mai remarcat și că se mai pregătesc încă două stații de taxare între Serres și Salonic, încă nedeschise, dar păreau gata de utilizare.

Cam astea ar fi noutățile, așa că vă urez drum bun și vacanță frumoasă, oriunde mergeți!


[fb]
---
Trimis de Costi in 12.06.19 11:36:47
Validat / Publicat: 12.06.19 14:06:33
VIZUALIZĂRI: 10737INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
38 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Costi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42050 PMA (din 46 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

38 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 38
ungureanica [12.06.19 14:13:23] »

Util articol. Mulțumim pentru ponturi. O zi faină!

Costi [12.06.19 14:15:36] »

@ungureanica:

Cu plăcere!

Toate cele bune!

elviramvio [12.06.19 14:28:09] »

@Costi:

Bune informațiile. Mie îmi pică bine aceea despre bucata de autostradă de la Sereș. Din cauza ei, nu știam dacă e refăcută, ne-am întors tot pe la Makaza și anul acesta în aprilie. Și toll-uri se vor deschide mai multe, am ochit câteva în dospire 😁.

La bulgari erau și în aprilie acele mașini cu sigla bgtoll dar îi opreau doar pe ai lor. O gazdă ne-a spus că sunt pentru mașinile de firme în special, pe turiștii străini îi prinde oricum la vamă, când s-a diminuat bugetul de vacanță😆. Dar cine știe, le-o fi foame de amenzi!

Costi [12.06.19 14:35:31] »

@elviramvio:

La bulgari erau și în aprilie acele mașini cu sigla bgtoll dar îi opreau doar pe ai lor. O gazdă ne-a spus că sunt pentru mașinile de firme

Am văzut că opreau și tiruri străine. Dar aveau aparate de citit numere de la distanță, nu opreau mașini la întâmplare, probabil verificau în baza de date, ca la camerele fixe.

Mulțumesc pentru citit și ecou.

Și vacanțe frumoase!

elviramvio [12.06.19 15:41:33] »

@Costi:

Mulțumesc mult.

Testosu [12.06.19 17:53:18] »

@Costi: folositoare aceste informatii noi!!!

nils1 [12.06.19 20:25:12] »

Foarte bun refresh-ul tău. Plec și eu în Sarti săptămâna viitoare și chiar mă întrebam dacă bulgarii au mai lucrat la autostradă. Vroiam și eu să mă opresc la Sandanski ca să alimentez, dar întrebarea de bază este cât de complicat este acum să te oprești la Happy Grill, fără să te abați prea mult din drum (autostradă)

Costi [13.06.19 00:16:17] »

@nils1:

Dacă ieși pentru OMV, mergi mai departe și ajungi și la Happy. De acolo, mergi pe același drum vechi, până întâlnești indicatorul spre autostradă (Kulata, pe verde). În privința asta, semnalizarea în zonă este foarte bună.

Mulțumesc și ție și lui Testosu' pentru lectură și pentru aprecieri.

Drum bun și vacanță reușită!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Mika [14.06.19 13:46:36] »

Foarte util articolul. A trecut ceva tip de când nu am mai fost pe acest traseu și văd că au apărut ceva schimbări in bine. Când am fost ultima oară se lucar la centura Sofiei și autostrada până la Kulata era in construcție. Cred că era in folosință o mică porțiune. In rest, cu poliția și limita de viteză din Bulgaria și condițiile din vămi văd că nu s-a schimbat nimic sau pe ici pe colo.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
tata123 🔱 [19.06.19 16:52:24] »

@all: Mâine, 20 iunie, este Ziua Podului Prieteniei și conform unui comunicat emis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere autoturismele care trec Dunărea în sensul Giurgiu - Ruse nu vor trebui să plătească taxa de pod (cnadnr.ro/ro/comunicare/c ... care-trec-podul).

Mâine e gratis! Într-un singur sens.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Marius Mihet [19.06.19 17:53:09] »

Salutare. Vrem să plecăm spre Grecia în mai puțin de 1 lună. Halkidiki, Kassandra.

Plecarea e din Sibiu și încă nu m-am decis ce traseu să aleg. Am doar 2 variante, Ruse, Kulata sau prin Serbia și Macedonia. Exclud varianta Vidin, drum lung și prost, am fost anul trecut.

Dacă sunt colegi care au utilizat vreuna din variante rog un răspuns.

Va multumesc pentru răspuns

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Costi [20.06.19 17:13:21] »

@Marius Mihet:

Varianta prin Vidin și apoi Serbia este cea mai puțin recomandată, asta pentru că trebuie să intri și în Bulgaria, ceea ce înseamnă două granițe în plus de trecut, plus vinieta bulgărească, plus taxa de pod la Calafat-Vidin (6 €). Mai bine treci direct în Serbia pe la Porțile de Fier II.

În plus, varianta prin Serbia-Muntenegru nu e deloc potrivită, dacă mergi în zona estică a Greciei, adică de la Salonic spre est (Halkidiki este în această situație), deoarece este mai lungă cu vreo 200 km.

Varianta prin Serbia, deși la sârbi a fost terminată și mica porțiune de autostradă ce lipsea, rămâne convenabilă doar pentru cei din vestul țării: Banat, Arad, Oradea ... și tuturor celor care merg în Corfu sau Lefkada.

Cea mai potrivită este varianta prin Bulgaria, cu sub-variantele legate de trecerea Dunării.

În această privință, deși pe la Giurgiu-Ruse drumul e puțin mai lung, este totuși mai potrivit, pentru că altfel trebuie să treci Dunărea cu bacul, prin unul din cele trei puncte: Bechet, Turnu Măgurele sau Zimnicea.

Așadar, eu îți propun următoarea variantă:

goo.gl/maps/tiTLHoP8KLFSFzjr5

Dacă te uiți cu atenție, vei vedea că nu trebuie să ajungi la București, se iese de pe autostradă la km. 46, spre Vânătorii mici și se merge apoi spre Crevedia, Clejani, Ghimpați și Giurgiu. Drumurile sunt foarte bune.

Astfel, eviți și centura sudică a Bucureștiului și lucrările de la podul peste Argeș, de pe DN5.

Dacă totuși vrei neapărat să treci pe la Calafat-Vidin, atunci mergi pe traseul ăsta:

goo.gl/maps/eQUGWfpKri4wbkSu8

Eventual, de la Montana, unii preferă să ocolească prin Vrața, pentru că drumul direct, spre Kostinbrod și Sofia este mai sinuos, de munte. După mine, ocolul nu merită efortul.

De la Sofia, ai autostradă (cu o mică întrerupere), până în inima Kassandrei.

Drum bun și vacanță reușită!

Marius Mihet [20.06.19 20:39:17] »

@Costi: Salutare.

Îți mulțumesc pentru raspunsul tău, foarte amplu si bine documentat.

Dacă aș alege Serbia, nu as intra in Bulgaria. As rămâne pe traseul prin Nis până la destinație. Am configurat ambele variante, Ruse și Serbia, si sunt cam acolo ca km, doar ca pe Serbia îmi arată timp mai puțin. Varianta pe care mi-ai trimis-o, cea cu ocolirea Bucureștiului as alege-o si eu, daca am sa ma decid la Bulgaria.

Îți mulțumesc încă o dată pentru amabilitate și promit să revin cu feedback detaliat despre traseu, indiferent pe care am sa merg.

Salutări si vacanțe minunate!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
voiajor [30.06.19 19:25:49] »

Buna ziua, la benzinaria OMV din Kulata se poate intra din autostrada in directia Grecia?

Costi [02.07.19 11:38:55] »

@voiajor:

În Kulata, după știința mea, nu este nicio stație de carburanți OMV.

La ieșirea din punctul de graniță, venind dinspre Grecia, prima stație este o stație Petrol, pe stânga. Mergând mai departe, pe partea dreaptă, este mai întâi o stație Shell și apoi una Lukoil.

În review eu m-am referit la stația de carburanți OMV din Sandanski.

Dacă despre asta vorbeai, atunci răspunsul la întrebarea ta este afirmativ. Așa cum am menționat în review, există ieșire bine marcată din autostradă spre Sandanski, care te duce direct pe artera unde se află această stație de carburanți. Mergând apoi mai departe, pe vechiul drum, poți intra din nou pe autostradă, există indicatoare foarte clare.

Drum bun!

voiajor [02.07.19 14:01:53] »

@Costi: am crezut ca acum cu noua autostrada, au plantat si o benzinarie inainte de iesirea din tara!

Multumesc frumos pentru ajutor!

nils1 [02.07.19 14:45:53] »

@voiajor: Nu știu cât de recomandat este să alimentezi pe autostradă. Prețurile sunt clar mai mari. Eu când m-am întors duminică de la Sarti, am alimentat la Eko din Kresna, la 20 km de Sandanski, în defileul Struma. E chiar în drum, pe partea stângă, n-ai cum să-l ratezi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Nasshu [02.07.19 14:47:34] »

@voiajor: conform google maps si imaginile sunt preluate in iulie 2018, cu cca 2 km inainte de a iesi din Bulgaria spre Grecia este o mica bretea unde sunt 2 statii

Lukoil si OMV, sau ma rog erau daca nu s-au incshis din 2018 pina acum.

google.com/maps/@41.39849 ... !7i13312!8i6656

voiajor [02.07.19 15:00:19] »

@Nasshu: Multumesc, am vazut si eu pe google si de aceea am intrebat. Cred ca am sa intru in Sandanski pentru mai multga siguranta.

Multumesc pentru ajutor

Marius Mihet [02.07.19 17:31:57] »

@Nasshu: Da, confirm cele postate de tine. Anul trecut am alimentat la Lukoil-ul acesta.

Nasshu [02.07.19 18:00:04] »

@Marius Mihet: banuiam eu ca nu le-a daramat nimeni. Cel mai probabil @Costi nu le-a observat din cauza camioanelor parcate sau efectiv fiind cu gandul la intrarea in Grecia nu le-a mai dat importanta.

Eu cu OMV de la Sandansky am o explerienta neplacuta, apa in mororina ramas 30 minute fara alimentare pe autostrada spre Ioanina in soare la 40 grade pina s-a decantat apa in filtru. Asa ca ma bucur ca autostrada si cele doua statii le-au cam stricat afacerea celor care administreaza OMV-ul din Sandansky.

Costi [02.07.19 23:38:01] »

@Nasshu:

Cel mai probabil @Costi nu le-a observat din cauza camioanelor parcate sau efectiv fiind cu gandul la intrarea in Grecia nu le-a mai dat importanta.

Ba le știu, dar astea nu sunt în Kulata, ci în Ciuciuligovo (sună mișto, nu?), localitatea care urmează după Kulata spre Sandanski.

Și la ele prețul este același ca la stațiile din Kulata.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
alex_iasi [18.07.19 09:16:08] »

Dupa ce treci vama de la bulgari la greci trebuie sa mai iei alta vinieta?

nrs [18.07.19 09:48:07] »

nu! in Grecia platesti autostrada doar daca o folosesti, platesti la punctele de taxare

Marius Mihet [25.07.19 08:25:33] »

Revin cu impresii despre drumul tur retur Romania-Grecia.

Așa cum mi-a sugerat colegul @Costi, am ales varianta prin Giurgiu, Ruse. Am plecat din Sibiu în jurul orei 24 si am ajuns in granița cu Bulgaria la 5. Nu am ales varianta pe la Vânătorii Mici, am iesit pe acolo, dar m-am intors după vreo 3 km, era mult prea rău drumul. Nu stiu restul cum era dar am preferat sa nu merg pe acolo.

In vama, deși devreme, era foarte multă aglomerație, neașteptat de multe mașini, mulți care claxonau, nu am inteles de ce pentru ca oricum nu puteau înainta. In fine...

Am așteptat vreo 40 min si am avut norocul ca chiar lângă mașina mea sa se deschida o bandă de verificare si un vames mi-a făcut semn să intru repede.

Drum fără probleme până la Byala, la Omv, unde imi planificasem sa alimentez. Ca si paranteză, nu am sa dezvolt... nu mai recomand alimentarea mașinii în Bulgaria, am avut probleme cu motorina de la ei si la dus și la întors. Shell+Omv.

Legat de traseul Ruse-Pleven-Iablanita-Sofia-Kulata, doar cuvinte de laudă pentru vecinii noștri. Foarte bun, rapid și fără probleme. Atentie la români, după ce scapă din vamă depășesc ca dementii si te pun in pericol.

La Kulata am ajuns după vreo 5 ore jumate, vama nu era aglomerată si am trecut repede.

Cei 180 km de la vama până la destinația noastră, Nea Potideia, i-am parcurs rapid, chiar si la Salonic era destul de fluent traficul. S-a aglomerat la Nea Moudania, am mers vreo 3km în coloană dar am scapat bine...

Deci drumul Sibiu-Nea Potideia, 1100km, i-am parcurs în aprox 13ore, în general fără probleme. Pentru detalii am sa revin aici daca imi vor fi solicitate.

Concediu plăcut tuturor si drumuri bune si sigure.

nils1 [25.07.19 09:41:12] »

@Marius Mihet: Ce probleme ai avut din cauza motorinei din Bulgaria? Eu alimentez mereu din Bulgaria, de multe ori chiar la Byala, si nu am sesizat nimic in neregula cu motorina.

Marius Mihet [25.07.19 10:17:06] »

@nils1:

Imediat după alimentare motorul a început să scoată fum si nu mai trăgea. La retur am alimentat de la Shell, tot Bulgaria, parcă nu a mai fost atât de rău. La intrarea în țară am băgat motorină de la OMV si era altă mașină. Ieri am dus mașina la Renault la teste si mi-au confirmat ca a fost de vină combustibilul prost. Mașina e iar ok si din fericire nu am avut alte probleme.

In Grecia am discutat cu un tip din Harghita, imi spunea ca el nu mai alimentează din Bulgaria, a pățit-o odata cu motorina de acolo si preferă să iasă cu plinul din țară și eventual să completeze în Grecia. Acum depinde si unde mergi în Grecia, este posibil cu un plin si o mica completare sa te întorci în țară.

Fiecare va face cum consideră, eu unul m-am lecuit si prefer să cheltui mai mult pe motorină decât piese.

Numai bine

Nasshu [29.07.19 08:09:38] »

@Marius Mihet: si eu am patit acum vreo 3-4 ani aceeasi problema cu combustibilul. Am alimentat la iesire din Bulgaria la vestitul OMV si pe autostrada in Grecia spre Igoumenta am ajuns sa o imping sa ies de pe sosea ca masina mai mult de 5km nu se accelera. Am stat vreo 15 minute pe dreapta, s-a decantat apa in filtru de motorina si am putut sa plec mai departe. De atunci sa nu mai aud de motorina bulgaresca alimentata in aproprierea granitei.

Eu am iesit pe la Calafat, 5 minute in vama. AM vrut sa merg pe Giurgiu dar la 3 dimineat imi arata timp de asteptare in vama peste 70 minute, asa ca am zis pas.

Marius Mihet [29.07.19 10:54:56] »

@Nasshu: Clar m-am lămurit cu motorina din Bulgaria. Cum spuneam mai sus, prefer sa plătesc mai mult pe motorină decât să îmi stric un concediu si sa ajung cu mașina praf.

Probabil ca stațiile din apropierea graniței au un consum mai mare si daca ai ghinionul să alimentezi de pe fundul tancului, ma gândesc că e nasol.

lupul negru [01.09.19 18:44:26] »

salutare,

plec pe 05.09.2019 in Grecia pentru a doua oara, prima data in august si va pot spune ca am cumparat vignieta online de acasa si totul a fost normal. Sunt pe drum masini bgtool din 30 in 30 km dar daca ai platit online nu te opresc. La iesirile din Bulgaria sunt inspectori care iti citesc numarul de inmatriculare si daca nu ai platit te opresc si te trimit la ghiseu sa achiti contravaloarea. Eu am alimentat de la OMV ul din apropiere de Kulata, motorina cea mai scumpa (bulgarul de la statie mi-a garantat ca este cea mai buna) si dupa 100 km mi s-a aprins check-ul de la bord. am oprit, scos cheia 2 minute, asteptare si a disparut. Acum nu stiu daca din cauza ca motorina lor a fost mai buna decat a noastra sau mai proasta ). Voi merge pe acelasi traseu si voi alimenta tot de la OMV sa vad daca mai imi da eroare senzorul.

Lucreaza bulgarii in draci la autostrada si cred ca pana la anul vom merge numai pe autostrada spre Grecia.

Pentru cei care pleaca din Sibiu spre Grecia le recomand si traseul Sibiu-Valcea-Dragasani-Caracal-Redea-Amarasti-Dabuleni-Bechet-trecere cu Ferry (bacul) care pleaca in jur de ora 05.00 7.00.9. 00 cu tolerante de 30 minute dimineata. Dar dupa un drum de Sibiu-Bechet ai posibilitatea de a bea cafeaua de dimineata asteptand trecerea. Portiunea Caracal-Amarasti -Dabuleni e mai dificila dar cea mai scurta. Orice alt traseu spre Bechet nu mai are relevanta deoarece iti cresc nr. de km si nu mai faci nici-o economie la carburant.

Sibiu -Ruse-Sofia =640 km

Sibiu-Dragasani-Caracal- Redea -Amarasti- Dabuleni-Bechet-Sofia=480 km.

Pe traseul Caracal -Dabuleni- Bechet-Vratza- Botevgrad-Sofia-Kulata- Salonic cu plecare ora 05.30 din Caracal trecere cu bacul ora 07.00-07.40 ajuns la Kulata ora 11.00, Salonic ora 13.30.

concedii placute in continuare

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alex_iasi, bust, Costi, don quijote, fatdaddy, lupul negru, Mika, nils1, tata123 🔱, Testosu, voiajor
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0723650455475 sec
ecranul dvs: 1 x 1