Q&A Drumul spre/dinspre Grecia

Întrebări și răspunsuri [17]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Drumul spre/dinspre Grecia»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Informații noi despre traseul spre Greciatrimisă de: GoMa - în [11.07.21 11:22:17]

    Buna ziua, Ori eu nu am accesat pagina potrivită, ori nu prea mai scrie nimeni despre vacanța din Grecia de anul acesta?! Cuma mai sunt drumurile pe varianta Ruse - Centura de Nord a Sofiei - Kulata? Dar pe varianta Vidin - Sofia? Mai sunt sincope în acest punct de trecere? Cum este atmosfera în Grecia anul acesta? Vrem să plecăm la sfărșitul lunii și orice informație recentă este binevenită. Pun preț pe impresiile de pe acest site, nu pe cele de pe FB. Mulțumesc frumos
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 331

    Recomandare vacanta Greciatrimisă de: Kostea - în [13.06.16 15:55:07]

    Buna tuturor. Ma numesc Constantin si vreau sa merg pentru prima data in Grecia pentru perioada lunii august 15 - 22 si as avea nevoie doar de cazare. Merg cu masina proprie fiindca as vrea sa mai vad citeceva. Nu am mai fost niciodata si nu am nicio idee despre statiunile de la ei. Nu optez pentru locatii de lux. As avea nevoie doar de strictul necesar. Multumesc pentru idei!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1529

    Actualitatea despre drumul prin Macedonia spre Greciatrimisă de: cathzel - în [16.05.16 20:59:42]

    Daca puteti sa-mi spuneti cum se desfasoara acum calatoria spre Grecia prin Serbia si Macedonia, avand in vedere problemele cu refugiatii de la granita Macedoniei?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1041

    drum grecia prin serbiatrimisă de: bar51 - în [03.08.15 16:21:06]

    drum grecia prin serbia si macedonia
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 974

    Acte auto drumul spre grecia prin bulgariatrimisă de: stroecristian83 - în [23.07.13 09:31:18]

    Buna tuturor, ii rog pe cei mai avizati sa ma ajuta si pe mine cu o parere in urmatoarea speta - m-am mutat (in alt sector din Bucuresti) si a trebuit sa imi schimb buletinul si, pe cale de consecinta, trebuie sa schimb si actele masinii (mutare rol fiscal, preschimbare talon si modificare adresa in CIV). Demersurile le-am inceput pe 2 iulie, am depus actele pentru noua CI. L-am primit abia pe 18 iulie seara. Azi (23 iulie) am depus actele la Directia de Impozite si Taxe Locale de care apartineam pentru mutare rol fiscal. Ideea este ca ei vor transfera dosarul meu la Circa Financiara de care apartin in mod normal. Si m-au anuntat ca abia pe 22 august ajung actele. Nu exista posibilitatea sa achit o taxa de urgenta sau sa preiau eu dosarul fizic sau, pur si simplu, sa constitui un dosar nou. Problema este ca pe 24-25 plec din tara in Grecia. Drept urmare, voi avea o adresa in buletin si alta adresa in talon. S-a confruntat cineva cu problema aceasta? Sunt probleme la granita? Multumesc anticipat. Cristi.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2040

    Unde mancam in Sithonia? trimisă de: rubianacirstea - în [04.06.13 10:56:40]

    buna, As dori ajutorul vostru, al celor care ati mai fost in halkidiki, sithonia, cu privire la taverne unde se mananca bine si, daca se poate, ieftin. Noi avem demipensiune, dar am vrea sa gustam si din mancarea traditionala greceasca, la pranz. Vom fi cazati in Psakoudia, insa intentionam sa ne plimbam de colo-colo, asa ca as fi recunoscatoare daca mi-ati da cateva sugestii, eventual cu ceva preturi, daca va mai aduceti aminte. Va multumim mult si sa aveti o vacanta frumoasa oriunde v-ati propus sa ajungeti vara aceasta!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1549

    Feryboat Thassostrimisă de: gulsi* - în [20.05.13 15:47:33]

    Urmeaza sa plecam pe 6 iulie, 2 adulti si un copil (7ani) cu autoturism propriu in insula Thasos, Skala Potamia, pensiunea ,,Nama ,,. as dori sa aflu daca cineva stie ceva despre aceasta pensiune, daca a mai fost acolo personal sau alte cunostinte dupa care as dori sa stiu despre fery cat costa de masina si de persoana... noi am mai fost in Thasos acum 3 ani insa atunci am mers cu autocarul in alta statiune la vila ,,Moli ,,. Deoarece anul acesta am ales sa mergem cu masina noastra, as dori sa imi fac cat de cat unele calcule. va multumesc anticipat pt raspunsurile care stiu ca vor veni cu siguranta
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2604

    Cazari in tranzit spre Greciatrimisă de: deas2 - în [25.04.13 06:21:13]

    Merg spre Halkidiki prin Serbia, Macedonia si as dori o cazare undeva la intrare in Grecia. Va multumesc anticipat!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1392

    Drumul cu masina din TIMISOARA in GRECIA prin Serbia și Macedoniatrimisă de: FLORIN TM - în [24.02.13 21:34:11]

    Buna, daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi si recomandari pentru un drum din tm pina in grecia prin serbia si macedonia si anume: de unde e mai bine sa alimentezi, starea drumului, unde se poate opri peste noapte in serbia sau macedonia, si cand e mai bine sa pleci noaptea sau ziua. Va multumesc!
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 18090

    DRUMUL SPRE BULGARIA PE LA BECHETtrimisă de: stancu marin - în [20.08.12 15:39:20]

    Mai pleaca cineva din craiova pe la bechet pe 11.09 .2010?Va rog detalii despre drum si ora de plecare
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1158

    Taxe mari de la Salonic la Nei Pori?Taverne si locuri speciale pentru copii...trimisă de: chrisa - în [18.08.12 20:04:51]

    Va rog sa imi spuneti, mai ales cei care au fost anul acesta,despre drumul de la Salonic pana la Nei Pori,despre taxe,drumuri alternative ,daca taxele sunt prea mari,taverne cu mancare buna,sfaturi utile despre cumparaturile pe care le pot face acolo.Multumesc anticipat.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1682

    drumul ploiesti -bucuresti-sofia-salonictrimisă de: gulsi* - în [10.07.12 00:00:46]

    nu stiu sigur daca aceasta e sectiunea potrivita pt a intreba cine mai pleaca spre ,la ,salonic din ploiesti sau bucuresti si in ce perioada ,pt a putea sa ne cuplam pt drum .daca am gresit sectiunea imi cer scuze de pe acum si va rog sa ma indrumati unde trebuie s a postez.va multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1238

    traseu spre Grecia prin Bulgariatrimisă de: junior - în [03.07.12 14:24:39]

    Salutare, Am si eu nevoie de ajutorul vostru....plec in curand in Grecia si as vrea sa imi confirmati si mie daca traseul de mai jos este cel clasic,cel pe care merg cei din sud in mare parte si cel corect....este traseul pe care mi-l da google maps si cel pe care am auzit ca s-ar duce lumea insa numai voi cei care ati fost pe el imi puteti confirma asta si bineinteles daca aveti cateva impresii,sfaturi legate de traseul respectiv sunt binevenite....mentionez ca sunt din sud si o sa ies din vama pe la Bechet....traseul pe care il stiu este urmatorul: lBechet-Oreahovo-Botevgrad-Sofia-Blagoevgrad-Sandanski-Kulata-Salonic....am uitat sa specific ca voi merge in Halkidiki. Multumesc pentru ajutor.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1452

    Calitatea drumului Bucuresti - Sofia - Salonictrimisă de: Adyson974 - în [12.06.12 16:20:19]

    Buna ziua, Ne poate impartasi cineva o impresie proaspata despre drumul spre Grecia prin Sofia? M-ar interesa: 1.Podul de peste Dunare in ce conditii se prezinta. 2.Cea mai apropiata benzinarie de vama de unde se poate cumpara vinieta bulgareasca 3.Calitatea drumului si eventuale lucrari ce se desfasoara pe acest traseu. 4.Sofia cat de aglomerata este sau mai bine zis pana la ce ora se poate traversa lejer. 5.Centura Sofiei s-a imbunatatit? 6.S-au mai deschis ceva km de autostrada intre Sofia si Salonic? 7.Ce preturi sunt la carburant in Bulgaria si Grecia? Va multumesc anticipat pentru raspuns
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2957

    Drum spre Grecia prin Bulgariatrimisă de: junior - în [17.05.12 21:32:26]

    Salut, Intentionez sa plec si eu pentru prima data in Grecia cu masina personala si trebuie sa recunosc ca imi este putin teama de traversarea Bulgariei pentru ca am auzit atat de multe, cum ca ar fi hoti multi si nu trebuie sa opresti,cum ca politia te opreste daca te vede cu numere straine si iti imputa diferite ilegalitati pe care se presupune ca le-ai facut doar ca sa faca ceva bani de pe urma ta,radare multe,iar cel mai frica imi este de furtul masinii,lucru vehiculat cel mai des insa banuiesc ca fiind in tranzit nu s-ar pune problema de asa ceva....sau...... .As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva impresii,pareri,sfaturi cei care ati fost acolo.....mi-ar fi de mare ajutor.Trebuie sa ajung in Halkidiki kassandra si as vrea cateva sfaturi legate de drum pentru a nu avea probleme. Va multumesc tuturor celor care veti incerca sa ma ajutati.
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5954

    spre greciatrimisă de: tomescudinu* - în [15.05.12 21:58:40]

    cam cat costa motorina acuma in serbia si macedonia? dar in grecia?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1499

    salonic-atenatrimisă de: mieluta - în [08.07.11 20:16:24]

    Buna ziua.Vreau sa stiu in cat timp parcurge trenul, distanta de la Salonic la Paralia Katerini si daca opreste si in gara Neo Poroi (Nei Pori).
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3521

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Drumul spre/dinspre Grecia
    pagină generată în 0.026324033737183 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]