ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.03.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 15.04.10
STATUS: TITAN

2018 Întâlnire AFA - hotel Parc, ALBA IULIA

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 10 MIN

La mulţi ani AmFostAcolo.ro! Distracţie maximă afaişti!

TIPĂREȘTE

AMR 1 ZI!

Preistoria

În vara anului trecut un firicel de discuţii s-a închegat în jurul aniversării jubiliare a 10 ani de existenţă a saitului AmFostAcolo.ro. Au fost câteva propuneri privind localitatea (printre ele fiind Timişoara, locul de naştere al Afa) dar cel mai mult s-a discutat despre ideea ca doamnele să poarte ie iar băieţii, ceva acolo - cămaşă, brâu, ˝pamblică˝, - să se ştie că suntem români şi respectăm anul centenarului. Propunerea cu localitatea a trecut în umbră faţă de schimbul de informaţii privind iile: de unde le poţi lua, cât costă, am una dar nu mă mai încape, stai că mai e una în lada de la ţară, etc. Apoi firicelul de discuţii a dispărut şi peste AFA s-a aşternut tăcerea privind acest subiect.

Suspans

Luna ianuarie a trecut în incertitudine. Se auzise pe surse că s-ar fi optat pentru Alba Iulia dar nu era nimic confirmat. Unii aşteptau anunţul ca pe un măr copt pentru că în funcţie de data ce va fi fost stabilită, programau pentru această primăvară concedii mai ieftine.

Anunţul

Iată că a venit pe 31 ianuarie. Cornel l-a fixat pe pagina principală a saitului şi pe FB în Grup AFA la ora 18.00 fix (bang!). Era o punere în temă generală privind locul şi data întâlnirii, preţul, cina festivă cu câteva variante de meniuri diversificate (C1, C2, C3), regimul copiilor, regimul de rezervare şi plata, în mare programul celor două, ba trei (16-18 martie) zile. A ales Alba Iulia ca omagiu adus trecerii a 100 de ani de la Marea Unire şi a rugat ca cine poate, să vină în costum naţional. În cele câteva ore până la miezul nopţii au fost scrise 34 de ecouri în firul deschis de discuţii. Ca să vedeţi cât de aşteptat era evenimentul şi că toţi afaiştii erau cu ochii pe monitor, în aceeaşi zi s-au înscris 26 useri pentru 27 de camere. Numărul participanţilor care s-au anunţat în cele şase ore rămase din 31.01 a fost de 59 adulţi şi 14 copii. Cazarea se va face la hotel Parc şi excedentul la hotel Transilvania. Încă de la început s-a specificat că statutul userului este criteriul de alocare a camerelor.

Detaliile

Numai cine stă deoparte poate aprecia amploarea organizării acestui eveniment. Practic a fost un dialog interactiv între organizator şi mare parte din cei 90 de useri participanţi. (totalul participanţilor cu aparţinători şi copii este de 208) Pe măsură ce se puneau întrebări, veneau răspunsurile care mergeau până la precizia ultimului amănunt Am avut senzaţia unui proiect completat din mers. Îl pot compara cu un bloc de piatră în care un sculptor dăltuieşte ceas de ceas până ce statuia capătă forma finală. Nimic nu a fost lăsat la întâmplare. A fost creionat şi programul care pe parcurs a primit mici modificări. Vineri după masă la ora 19 expoziţia de goblenuri, 19.30-21 degustări tradiţionale pe regiuni, 21-22 tombolă, 22 licitaţie caritabilă inclusiv pantofii Deliei, 22.30 până mai apoi, dans şi voie bună. Sâmbătă dimineaţa excursii şi prânz, 12 premierea unităţilor hoteliere, 18 premierea utilizatorilor AFA remarcaţi în 2017,19.10 foto grup, 19.45 parada dansurilor populare, 20.30 concurs de dansuri populare. Muzică, antren şi distracţie pe cinste.

Statistica

Până azi 14 martie ora 16.45 au fost scrise 65 de pagini însumând 1930 de ecouri. Foarte multe sublinieri şi precizări. Pagini întregi cu amănunte până la ultima literă au fost scrise de Cornel şi de locotenenții lui: Elviramvio şi Zoazore fără de care nu s-ar fi putut organiza cele două excursii de sâmbătă dimineaţa. De asemenea au fost de mare ajutor aborigenii Ioana 74 şi Vasile S care locuiesc în Alba Iulia.

Ce s-a scris în cele 65 de pagini?

Râuri, râuri de cerneală- pardon avalanşă de click-uri, - au fost date pe nenumărate teme. Citez câteva la întâmplare:

Tema nr. 1, Concursul de gustări

Încă din 02.02 cu ocazia lansării draft-ului de program, Cornel a lansat ideea a unor colţuri gastronomice pe specific regional. Ulterior a stabilit amplasamentul acestora şi dotarea lor cu recuzită (farfurii, pahare) A emis şi un regulament privind votarea bunătăţilor. Banii strânşi urmează să fie daţi unui cămin de copii/ bătrâni din Alba Iulia. Pe parcursul firului de discuţii s-au stabilit noi detalii şi acest subiect împreună cu excursiile de sâmbătă dimineaţa au umplut multe pagini de ecouri.

Tema nr. 2. Excursiile

S-au conturat două variante: vizitarea cetăţii şi a oraşului cu ghizi dar per pedes apostolorum (responsabilă cu lista, numărul, masa la restaurant esteZoazore) şi Ţara vinurilor cu autocar şi ghizi asigurati gratuit de AFA, cu opriri la diverse crame din care cea mai importantă e Jidvei (responsabilă cu lista, strânsul banilor pentru una-două gustări, prânz, fiind Elviramvio). Trebuie să spun că s-au consumat multe pagini cu opţiuni, transferuri, răsgândeli. Contabilitatea ţinută de fete merită o diplomă de audit.

Tema nr. 3 Transportul

După ce chiar a doua zi după anunţ au apărut câteva cârcoteli care s-au pierdut în imensa bucurie cauzată de această întâlnire, a apărut o altă temă principală:transportul. Care cu maşina proprie, care la disponibilităţi (Iulian68 mi-a propus să ne aducă, pentru care îi mulţumesc, dar încă de atunci se configura neparticiparea noastră), care cu diverse combinaţii de la punct fix pe traseu. Cornel a pus la dispoziţie transport gratuit un microbuz de 8 persoane de la Bucureşti la Alba Iulia şi retur. Există şi autocar care pleacă din Bucureşti la 7.30 din autogara Militari şi ajunge la Alba la 14. Parcare există. Toată foiala asta cu transportul a fost împănată cu arome de cozonaci. La două ecouri, apărea unul care amintirea savoarea cozonacilor bucovineni aduşi de Mihaelab la Slănic.

Tema nr. 4 Concursul de dansuri populare şi îmbrăcămintea

Concursul de dansuri populare a fost un subiect greu şi foarte controversat. Perechea câştigătoare va avea parte de un premiu surpriză. Dacă partenerul nu ştie/ nu se pricepe? Dacă echipa n-a făcut măcar o repetiţie? Dacă muzica este adecvată? Tot Cornel a găsit rezolvarea şi a propus o repetiţie dar şi o intrare triumfală a participanţilor înaintea concursului propriu-zis, un fel de mini paradă a costumelor populare. Până la ora actuală sunt 12 echipe dar lista e deschisă. Îmbrăcămintea a dat dureri de cap doamnelor, fiecare dorind să fie în top. Dacă n-a fost vreo problemă cu iile, în schimb cu fotele da (nu prea se găsesc, sunt scumpe, nu se închiriază).

Temele nr. 5 - ˝n˝

Copiii, unde vor sta copiii? separat dar în ochii părinţilor; Cei de la hotel Transilvania vor avea acces la piscină? da, la fel ca cei de la Parc; Putem aduce băuturi producţie proprie de acasă? fără număr, fără număr; Parcarea, unde parcăm? hotelul are 40 locuri de parcare iar străduţele lăturalnice, câte vrei. Pentru noii veniţi care n-au mai participat la întâlnirile AFA, pentru a intra în atmosferă, au fost puse la dispoziţie filme din anii trecuţi cât şi un instructaj pentru tombolă. Au mai fost multe teme desfăşurate pe zeci de pagini. Repet, nimic nu a fost neglijat. Zic să mă opresc, veţi vedea la faţa locului.

Motivaţia acestui review.

Unii din cei care veţi citi acest review, din cei care mă cunosc mai puţin vor zice: de ce se pune Mama Michi bine cu şeful, de ce-l perie, de ce-l lingușeşte? Complet neadevărat şi nedrept. Graţie saitului organizat de Cornel (vezi? din nou şeful, ţi-am spus io), a muncii mele de 8 ani şi a aprecierilor voastre am acumulat 13 mil de puncte. La atingerea a 10 mil. în 2016 am căpătat calitatea de Augustus. Conform informării publicată pe prima pagină a saitului am dreptul la 5 excursii anuale ca bonus pentru titlul de Augustus şi una pentru Consul. Asta ar însemna să tot fac excursii până la 90 de ani (!?). Ținând seama că merg pe 84 de ani şi niciodată n-am avut o condiţie fizică de glob-trotter cine poate crede aşa ceva? Deci de ce să mă mai pun bine cu şeful, ce să urmăresc? Am obţinut maximum de recunoaştere de la sait prin aprecierea voastră şi deţin locul 3 all-time. În 2016 am simţit că venise momentul de schimbare a generaţiilor. În ianuarie i-am tras un perdaf lui Mishu (sper că m-a iertat şi nu-mi poartă pică) care se înscrisese în 2009 dar până la finele lui 2015 scrisese mai nimic. Am simţit la ea valoarea şi uşurinţa de a scrie. Că de ce scrie numai despre cazări şi restaurante în China, când sunt atât de multe de povestit? S-a ambiţionat, a citit toate reviewurile şi a postat la fiecare primul ecou şi în 2016 şi 2017 a reuşit să obţină locul 1 în clasamentul anual, performanţă obţinută doar de Iulianic în 2012 şi 2013. În 2014 m-am strecurat şi eu pe primul loc. Am activat pe FB grupul Prieteni cărora le place AFA, unde am reuşit să determin câteva persoane să se înscrie în Afa. Adevăratul succes este Mihaelavoicu căreia i-am intuit potenţialul şi deşi iniţial s-a lăsat greu, astăzi este unul din cei mai valoroşi useri, ocupând locul 2 în clasamentul general anual de până acum. Nu uitaţi să-i vizitaţi expoziţia personală de goblenuri din holul hotelului, vineri ora 19.

În momentul în care am citit la pag. 62 a ecourilor că şeful a avut în vedere ca la fiecare colţ de degustare să aloce câte 100 farfurii, 50 farfurioare, 100 păhărele mici, 100 pahare vin, 200 furculiţe, scobitori, şerveţele, platouri, mi-am dat seama că va trebui să scriu despre pregătirea aniversării. La pag 63 vorbeşte de urnele de vot pentru colţurile de degustare. Nici un amănunt nu a fost trecut cu vederea pentru ca această maxi-întâlnire aniversară să fie perfectă. Tot ce am scris reflectă numai o mică parte din efortul organizatoric al lui Cornel, al doamnelor locotenent Zoazore şi Elviramvio al celor doi useri din Alba Iulia Ioana74 şi VasileS cât şi al tuturor celor care au scris în cele 63 de pagini şi care şi-au pus capul la contribuţie venind cu o sugestie sau o propunere. De la depărtare s-a văzut această mare familie ca o orchestră bine articulată cu solişti, totul fiind armonizat de bagheta dirijorului. Am avut imensa bucurie ca sâmbătă 24 febr. la ieşirea de la Târgul de Turism să se abată pe la noi să ne vadă Cornel cu Alex, Nina şi Iulian Ciolan. A fost o mini-micro întâlnire AFA care ne-a bucurat foarte mult.

Din păcate şi cu mari regrete noi nu putem participa la Alba Iulia. Trimit în schimb la Colţul Bucureştiului două cutii de pantofi… cu saleuri. Aştept acasă în faţa calculatorului reviewurile voastre şi ceva poze sau filmări, sper că uşor de descărcat de ăştia mai depăşiţi. Îmi pare tare rău că nu sunt cu voi dar ˝l´homme propose, Dieu dispose˝. Distraţi-vă, întâlniţi-vă unii cu alţii, călătoriţi cât puteţi de mult. Va veni un timp, când nimic nu mai contează şi amintirile vor deveni suport şi cea mai valoroasă bogăţie pe care aţi adunat-o. Petrecere frumoasă! Să închinăm această întâlnire marii aniversări a Unirii!


[fb]
---
Trimis de Michi in 14.03.18 17:08:31
Validat / Publicat: 14.03.18 19:23:45
VIZUALIZĂRI: 1589
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
41 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Două cutii de pantofi
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 67 PMA (din 67 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

41 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 41
iulian68 [14.03.18 19:42:49] »

Mamă Michi, nici eu nu umblu cu 'periuta' insa voi reprezentați un model de urmat în viata, cel puțin pentru mine și Nina. Va multumesc. pentru toate sfaturile pe care ni le-ați dat și suntem onorați să ne numărăm printre prietenii voștri! Sănătate multă, sper ca la anul locurile din mașină să nu mai ramana goale. Va iubim!

ANILU [14.03.18 19:50:10] »

@Michi: Respect Mama Michi.

Am fost onorată că am avut șansa să vă cunosc la Predeal și de atunci la toate întâlnirile AFA.

Sănătate multă vă doresc și țineți aproape de AFA. Vor mai fi miniintalniri în București și poate reușim să ne mai vedem.

Să fiți convinsă că vor fi multe articole și ecouri după întâlnirea de la Alba Iulia.

Mulțumim pentru saleuri.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Carmen Ion [14.03.18 19:55:58] »

@Michi: Sărut mâna, Michi. Mulțumiri pentru acest review și pentru urările adresate participanților la Întâlnirea AFA de la Alba-Iulia.

Îți vom simți lipsa și pentru noi vei rămâne un exemplu de energie si bucurie de a trăi.

Sper să ne revedem cât de curând la București la mini-intalnire AFA.

Până atunci un gând bun si multă multă sănătate ție și soțului

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
iulian68 [14.03.18 19:58:42] »

@ANILU: Saleurile sunt la mine! Si drumul pana la Alba e lung si sinuos... Asa ca... Dar promit solemn, cutiile de pantofi vor ajunge cu siguranta! 🤣🤣

ANILU [14.03.18 20:01:59] »

@iulian68: Te rog... știu cât sunt de bune, gandeste-te la Colțul București!!!

Mulțumesc. Știu că ești un drăguț și ne oprești și nouă.

Să ne vedem cu bine la Alba Iulia.

iulian68 [14.03.18 20:08:39] »

@ANILU: Nu te pot refuza, oricât as incerca! Iti voi aduce trei! 😂😊😂

pepsi70ro [14.03.18 20:22:03] »

Pe prima pagină a site-ului, la Ilustrația Zilei a fost postat un filmuleț de prezentare pentru Alba Iulia, realizat cu ocazia Centenarului. Este fain realizat și cred că v-ar plăcea!

krisstinna [14.03.18 20:34:40] »

@Michi:

Distraţi-vă, întâlniţi-vă unii cu alţii, călătoriţi cât puteţi de mult. Va veni un timp, când nimic nu mai contează şi amintirile vor deveni suport şi cea mai valoroasă bogăţie pe care aţi adunat-o

- Mare dreptate aveți!

Vă salut cu drag, vă respect și vă pup dulce pe amândoi

Și acum am cădița de la dumneavoastră, de la Predeal, o voi păstra toată viața. Regret ca nu puteți veni la Marea Unire de la Alba Iulia, vă doresc multă sănătate!

Am citit și am plâns, iar am plâns și citit, mi-ați atins sufletul acolo unde doare cel mai tare.

Gânduri bune din toată inima și de la domnul C

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
crismis [14.03.18 21:22:27] »

@Michi: Mama Michi, eu nu sunt tristă, căci veți fi acolo, cu noi, la Alba, în fiecare secundă! Sunt convinsă că vom comunica telepatic mai ceva decât de-adevăratelea! Și știți ce?! Avantajul (unic, pe care nu-l va putea avea niciunul dintre noi, participanții) e că veți lua parte la ambele excursii, și la Cetate, și la Țara Vinului!

Vă mulțumesc încă o dată pentru exemplul pe care ni-l dați și vă doresc sănătate maximă amândurora! ❤

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
mihaelavoicu [14.03.18 21:28:40] »

Bună seara! Vor curge râuri de DA, la acest review, dar am onoarea de a fi fost al 11-lea Da. Și pentru asta mă felicit!

Am înțeles că nu puteți veni și mult aș fi dorit să vă cunosc. Diferența de vârstă între noi, nu pare a fi foarte mare, dar tot un exemplu rămâneți pentru mine. Sunteți o femeie puternică, trecută prin viață și aș spune că v-am cunoscut mai bine din acel review ”Gânduri la cei 83 ani”, cam așa ceva, dacă nu greșesc.

Da, știu câte ”ghionturi” mi-ați dat să pășesc în AFA, dar fiecare om se cunoaște pe sine, participarea pe acest sait presupunând cote înalte de documentare, de exprimare, poate chiar de specialitate, dar și de socializare, la care eu nu stau prea bine!?

Vă mulțumesc pentru aprecierile d-vs, aș vrea să nu vă dezamăgesc, dar deja am coborât pe locul 4 la clasamentul săptămânal. Problema e că... am probleme serioase și nu mă pot implica oricând.

Voi merge la Alba nu cu ie, nu cu fotă, ci... în cămeșă! O cămeșă nu veche, ci foarte veche, care a fost a bunicului meu și adusă la stadiul de rochie. O țesătură de excepție!

Vă ofer o cupă plină-ras, cu elixir de sănătate!!!

Și multe îmbrățișări!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Zoazore [14.03.18 21:37:27] »

@Michi: Dacă n-ar fi fost simbolic, v-aș fi dat SB!

Dar ZB-ul îl aveți în sufletul meu!

Mama Michi și Tata Rilă, exemple de urmat!

Cum zice @crismis, veți fi acolo, cu noi, în gândurile noastre, în excursii cu noi, la dans.

Și, când fac ceva cu drag, nici nu-i greu O listă acolo... Fac cu zecile! Dar LISTA asta ascunde prieteni, dorințe, bucurie...

Sănătate multă, Mama Michi, sănătate multă, Tata Rilă!

Sper și eu că anul viitor, locurile din mașina lui @iulian68 vor fi ocupate de optimismul și cheful de viață al perechii Michi-Rilă!

Vă pup!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Dan&Ema [14.03.18 23:32:33] »

Respect si admiratie!

Imi amintesc cu drag drumul de anul trecut la si de la Slanic Moldova si faptul ca am fost comeseni!

Mi-e dor de discutiile ingineresti istorice cu tata Rila!

Mi-e dor de Dvs, mama Michi!

Ce articol sinteza venit la tanc!

Multumim de urarile de distractie si sigur primiti un premiu. Oricum premiul nostri al tuturor de suflet il aveti indiferent ce face amicul domn Ciolan cu cutiile de saleuri cu saleuri pe drum!

Va pupam cu drag, sa epuizati toate premiile castigate si sa mai liati sibaltele pentru imensa munca depusa pe sait prin postarea articolelor.

Sa ne vedem sanatosi! Respect si admiratie! ♥️

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
elviramvio [15.03.18 00:04:39] »

@Michi:

Impresionant articolul! Mi-a părut rău de când am primit PM-ul că vă retrageți de la excursia din afara cetății, apoi v-ați retras de tot. Îmi pare rău. Am și acum în minte intrarea în biserica Densuș când neobosiți erați înaintea altora mult, mult mai tineri. Și mai ales faptul că ați rezistat frigului de atunci pe când eu m-am retras la căldură.

Și m-ați făcut să râd, ați aflat "pe surse"! Ei bine da, acele surse, de fapt o trădare cu bune intenții, așa am aflat și eu în decembrie dar nici nu vă închipuiți cât de dragi îmi sunt acei trădători!

De luni încolo veți afla câți alții s-au oferit să robotească, cu drag, pentru această întâlnire, toți afa-iști cu suflet mare. Mâine plec spre Alba, abia aștept să cunosc oameni noi și să-i revăd pe cei pe care-i cunosc.

Poate după Alba, ne întâlnim pentru povești.

Multă, multă sănătate vă doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
ungureanica [15.03.18 13:09:27] »

Îmi pare rău că nu am onoarea și plăcerea de a vă întâlni. Citesc cu nesaț toate articolele scrise de dumneavoastră și mă simt obligat să particip cu articole la acest site când văd oameni de etatea dumneavoastră care fac acest lucru. Vă stimez pentru ceea ce faceți și sper, ca și la „Oscaruri, ” să primiți „Premiul pentru întreaga carieră pe AFA”, pentru că îl meritați cu prisosință. Vă salut cu drag și mă înclin în fața dumneavoastră.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
ioan marinescu [15.03.18 18:09:41] »

@Michi: Regret că nu o să vă văd și la întâlnirea aceasta. Asta înseamnă că voi fi decanul de vârstă al evenimentului cu cele 78 de primăveri ale mele. Voi încerca să fac față, atât cât mă va ține inima! La propriu!

tata123 🔱 [15.03.18 18:11:28] »

@Michi: Un gând bun și o avalanșă de sănătate se îndreaptă din partea mea către Mama Michi și Dl. Rilă. Am lecturat sinteza de mai sus și mi-a părut rău că nu vă voi revedea la Alba Iulia, însă sufletul și gândurile voastre vor fi alături de toți cei care participă la Întâlnirea anuală. FB-ul va fi, probabil, o punte de legătură... Multă sănătate și mulțumiri pentru toată munca depusă în folosul comunității AFA și nu numai.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
pepsi70ro [15.03.18 18:36:46] »

Stie cineva unde se mananca bine in Alba Iulia? Parca a scris cineva in urma cu multe pagini, dar nu mai gasesc...

Dan&Ema [15.03.18 18:50:41] »

@pepsi70ro:

Eu am mancat f bine la Gavroche vezi impresii

Ultima data... aseara!

Acum terasa e inchisa!

doinafil [16.03.18 21:59:03] »

@Michi: Da, Mama Michi, ai mare dreptate când scrii că ˝l´homme propose, Dieu dispose˝!!!

Și noi ne-am fi dorit să fim la Alba, însă ne-a împiedicat răceala cu care ne-am „pricopsit” săptămâna asta.

Îmi pare tare rău că nu suntem și noi acolo! Sper ca anul viitor să nu mai avem un asemenea ghinion.

Cât despre „lingușeli”, nici să vă pese ce-ar crede „niște unii”. Aprecierile pentru Dl. Cornel sunt binemeritate și binevenite, cred cu tărie asta. Am toată stima pentru dânsul! Nu-i ușor deloc să administrezi un asemenea sait și nici să organizezi o întâlnire ca asta, la nivel de țară!

Am citit cu interes și am votat cu drag!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
adrianaglogo [17.03.18 23:18:14] »

Va doresc tuturor sa aveti parte de lucruri minunate la aceasta intalnire!

Desi mi/ am dorit sa vin si eu

(ar fi fost pt prima data), nu a fost posibil. La noi a venit Craciunul! Plecam la Valencia, asta a fost cadoul de Craciun de la copii.

Va imbratisez pe toti cu mare drag.

elviramvio [18.03.18 10:24:00] »

Doar atât pe moment, am plecat din Alba acum, cu părere de rău că ' so gătat"😞😢 A fost minunat, mulțumiri multe Cornel😘😘.

cristina47* [18.03.18 11:58:36] »

@adrianaglogo: Am primit si eu in seara asta poze din Valencia. Montau deja statuietele, imbracau o Madona uriasa, lumea era imbracata in costume traditionale.

Foarte frumos!

Sa va bucurati de cadoul copiilor! Minunat cadou.

Vacanta frumoasa, si poate ne vedem la intalnirea AFA de anul viitor. Nici eu nu am mai fost, insa urmaresc cu interes si ma tenteaza.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][0 voturi]
Dragoș_🇷🇴 [21.03.18 13:12:27] »

Nici nu știți cât ne-ați lipsit acolo...

Sănătate maximă!!!

Michi [21.03.18 16:24:21] »

@Dragos: Mulţumesc Dragoş (primul meu mentor pe AFA), mulţumesc tuturor pentru gândurile bune. Doamne Ajută!

iulian68 [21.03.18 18:01:37] »

@Dan&Ema: Sa stii ca saleurile au fost pe masa, bine, acum nu pot spune ca neatinse! 😂😂Iar pe mamă Michi și pe Rila propun sa-i scoatem din casa după ce se va încălzi un pic vremea, La o miniIntalnire AFA unde le vom povesti 'ce și cum ' si vom aduce și poze! Ce spuneți bucureșteni?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Dan&Ema [21.03.18 20:00:09] »

@iulian68: Prezent la apel!

iulian68 [21.03.18 20:03:25] »

@Dan&Ema: notat! 😂

Zoazore [21.03.18 20:09:28] »

@iulian68: Spun prezent!

elviramvio [21.03.18 20:15:56] »

@iulian68:

Dacă e până-n joia mare cu drag, apoi dispar o vreme bunicică din ochiii voștri.

iulian68 [21.03.18 20:17:51] »

@elviramvio: Am sa vb cu mama Michi. Ma bucur ca ne vom strânge ceva-ceva! 😂😂😂

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, ANILU, Carmen Ion, crismis, Dan&Ema, doinafil, elviramvio, ioan marinescu, iulian68, Michi, mihaelavoicu, tata123 🔱, ungureanica, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0725159645081 sec
ecranul dvs: 1 x 1