ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.05.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 26.03.14
STATUS: TITAN
TIMP CITIRE: 5 MIN

Secretele unei mini-întâlniri AFA reuşite

TIPĂREȘTE URM de aici

• Se stabileşte o dată posibilă a permite desfăşurarea în aer liber a ritualurilor mâncatului, băutului şi sporovăielii (în ordinea indicată de autor), pentru ca fumăcioşii să-şi poată exercita nestingheriţi viciul înainte de a fi expulzaţi nu numai din cârciumi, instituţii publice, sedii de firme, parcuri etc., ci şi din România, din Europa, de pe mapamond şi în final din galaxie, şi se vor adresa rugăciuni bunului Dumnezeu ca să nu fie frig şi să plouă. Şi cum chestia asta e şi după sufletul omului, condiţia a fost îndeplinită!

• Se alege una bucată restaurant mai retras (în speţă Shorley), mai „nedefiţe”, cu o terasă mai mult decât generoasă pusă integral la dispoziţia grupului petrecăreţ. Condiţia e absolut obligatorie pentru ca membrii grupului să se poată deplasa haotic dar fără a se faulta reciproc cu scopul de a socializa cu cetăţeni aflaţi în capătul opus al mesei, fie mânaţi de curiozitate, de niscai interese ascunse de „tras de limbă” sau în funcţie de afinităţile elective.

• Restaurantul trebuie musai şi neapărat să aibă un meniu gros de peste 50 de pagini sub forma unei cărţi cu poze care să constituie o lectură plăcută, de natură să zgândăre papilele gustative ale comesenilor şi totodată să suscite mari întrebări existenţiale legate de denumirea felurilor de mâncare, modul de preparare, ingredientele folosite şi alte amănunte culinare.

• Durata pregătirii comenzilor nu trebuie să depăşească o oră, timp suficient însă pentru ca toată lumea să intre în atmosferă, cu câte o bere/whisky/gin tonic în faţă sau vai! o cafea ori un suc (ruşine, doamnelor!).

• Aducerea farfuriilor încărcate cu mâncare va fi prilej de comentarii savuroase şi pe alocuri răutăcioase pe seama caloriilor conţinute şi a nivelului colesterolului rezultat în urma hăpăirii, reprezentând deopotrivă un excelent pretext pentru un schimb liber de păreri cu privire la binefacerile diverselor regimuri alimentare...

• Va urma un răgaz prelungit de oarecare linişte, semn cert că stomacurile îşi cer obolul.

• Odată foamea potolită, se va trece la capitolul dedicat discuţiilor tematice serioase. Acestea vor varia de la impresii de călătorie (of course!), cu ponturi şi recomandări de locuri şi hoteluri fabuloase, la bârfirea membrilor grupului absenţi (normal!), complimentarea reciprocă pentru activitatea laborioasă de pe site, elogierea reviewurilor unor useri new entry ale căror nume nu le voi menţiona aici ca nu cumva să-şi ia nasul la purtare, şi la alte topicuri mai puţin calate pe specificul turistico-voiager al grupului: construcţii de căi ferate, parteneriate de afaceri în Republica Moldova, operaţii chirurgicale, fii care deşi ajunşi la maturitate nu se dau duşi de acasă, tânăra generaţie crescută sub auspiciile nefaste ale consumerismului etc. etc.

• Momentul aducerii notei de plată va crea o stare de oareşce agitaţie, reclamând reconsultarea meniului în vederea calculării cu maximă exactitate (dar fără virgulă, că nu e cazul!) a contribuţiei fiecăruia. Rezultatul nu e atât de dezastruos încât să dea naştere la palpitaţii, aşa încât, scăpaţi de grija achitării consumaţiei, membrii grupului se vor deda cu fervoare celei mai plăcute activităţi, şi anume expunerea de amintiri spumoase din varii excursii. Buna dispoziţie va creşte până la cer şi înapoi, într-un raport de directă proporţionalitate cu cantitatea de alcool îngurgitată.

• Depănarea de amintiri amuzante va fi acompaniată de râsete în hohote, cu lacrimi şi eventual sughiţuri, iar efevervescenţa astfel creată se va concretiza în hotărârea bruscă dar definitivă a comandării unor deserturi constând din îngheţate meşteşugit prezentate sau a încă unei carafe din vinul casei. Orice decizie legată de cure de slăbire care să permită etalarea unor corpuri de silfide pe plajele autohtone şi străine în vara ce stă să vină va fi (în chip regretabil) aruncată la coşul de gunoi...

• Pe tot parcursul întrunirii se vor face fotografii mai mult sau mai puţin reuşite dar care – în chip inevitabil – nu vor răspunde rugăminţii fierbinţi adresate de unele doamne de a fi înfăţişate cu 20 de ani mai tinere şi tot atâtea kilograme în minus...

• După achitarea ultimei consumaţii va urma un sfert de oră de căutări frenetice la telefon ale unor taxiuri care să îi depoziteze pe petrecăreţi la casele lor: grea sarcină, având în vedere că e o seară de vineri, dar până la urmă totul se va solda cu o victorie deplină.

• Miezul nopţii a sosit: cum, am stat aici 5 ore?!! Când au trecut, că m-am simţit nespus de bine? Dă-i pupături, îmbrăţişări călduroase, promisiuni de revedere şi regrete că timpul a fost totuşi prea scurt.

Concluzie: prietenia virtuală poate fi frumoasă/interesantă/incitantă şi cum veţi vrea voi s-o mai definiţi, dar a te cunoaşte cu cineva în carne şi oase şi a sta faţă în faţă cu împricinatul e ALTCEVA! Un altceva mai bun. Părerea mea!

Prezenţi (cu sau fără aparţinători) la mini-întâlnirea AFA de la Shorley au fost: Michi, Roth, Kristinna, Zoazore, Violeta Bălaşa, Anilu, Dan&Ema, Papone, Amero, Adrian Bogdan, ms65, Kmy, Teona şi – cu voia dumneavoastră, ultima pe listă, Carmen Ion.

Mulţumiri tuturor pentru o seară de neuitat! Şi o rugăminte: ataşaţi şi voi poze, că ale mele sunt puţine şi nu prea grozave.


[fb]
---
Trimis de Carmen Ion in 28.05.16 10:02:43
Validat / Publicat: 28.05.16 11:00:15

VIZUALIZĂRI: 2202 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

50 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Pe rândul de sus, de la stânga la dreapta: Kristinna, Teona, kmy, Zoazore, Anilu, Adrian Bogdan (da, da, nu e o greşeală), Ema şi Dan, Amero, ms65 (în spate) şi Violeta Bălaşa. Aşezaţi: Carmen Ion, Michi şi soţul dânsei.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22052 PMA (din 52 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

50 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 50
krisstinna
[28.05.16 11:23:33]
»

@Carmen Ion - Mulțumesc pentru invitație! Am să atașez câteva foto de pe telefon și promit că voi scrie un ecou mult mai lung-știi tu, vorba ta: că scurt nu-mi iese! Acum scriu de pe telefon, timpul nu-mi permite accesarea calculatorului.

GabrielaG
[28.05.16 11:43:54]
»

Superb si felicitari pentru o astfel de initiativa! Cei din Bucuresti sunt norocosi. Aveti posibilitatea de a organiza astfel de intalniri si de a va cunoaste personal. Daca va "apropiati" mai de centrul tarii mi-ar face o deosebita placere sa particip si eu la o astfel de intalnire!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 11:45:01]
»

Am uitat să menţionez că prin intermediul telefonului am intrat în contact şi cu useriţa mishu, care a ţinut să ne ureze personal şi în direct distracţie maximă. Mulţumim, Mishu!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 11:47:28]
»

@GabrielaG - Mersi frumos şi te aşteptăm cu mare drag la oricare maxi- sau mini-întâlnire.

adrianbogdan
[28.05.16 11:55:25]
»

Ziua buna la toata lumea!

Sa fim cu toti sanatosi si sa ne mai intalnim caci tare placut a fost aseara. Am socializat nespus de frumos, am ras mult si partea ce mai naspa am mancat bine.

Ma bucur ca v-am cunoscut pe unii iar pe alti i-am revazut cu mare placere de data acesta pe toti cati am fost.

Carmen multumim pentru invitatie si pentru ca ai fost o gazda perfecta.

Nici pozele mele nu sunt mai luminoase dar recunosc cele cu mancarea sunt mai clare hi hi hi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 12:04:30]
»

@adrianbogdan - Mersi frumos pentru prezenţa mai mult decât plăcută şi sper să ne revedem cât mai des.

Zoazore
[28.05.16 13:01:29]
»

@Carmen Ion - Greu mi se-ntâmplă să rămân fără vorbe!

MI-E DOR DE VOI! MI-A FOST DOR DE VOI! Nu s-a văzut, dar aveam ochii umezi (de căprioară, ar zice poetul), de emoția revederii și cunoașterii!

Ce să vă fac dacă-mi sunteți dragi!

Mi-a priit revederea asta, m-a scos din ”ale mele” și m-a făcut fericită!

@kmy, @violetabălașa și cu mine am mai ”zăcut” puțin. Cert e că la 00:40 intram pe ușa apartamentului, fericită.

Vă mulțumesc, prieteni!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][6 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 13:06:04]
»

@krisstinna - Mulţumesc şi eu, inclusiv pentru pozele ataşate.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 13:11:19]
»

@Zoazore - Ai fost, eşti şi vei rămâne o sufletistă!

Zoazore
[28.05.16 15:11:34]
»

@Carmen Ion - Cu un așa anturaj, nici nu pot altfel!

ANILU
[28.05.16 15:32:30]
»

Mulțumesc Carmen pentru inițiativa acestei întâlniri.

Pentru mine a fost emoționantă întâlnirea cu voi.

Sper că nu am deranjat pe nimeni cu poveștile mele din vacanțe, chiar M-am simțit foarte bine. Timpul a fost prea scurt (5 ore) pentru câte mai erau de spus.

Îmi doresc să se repete astfel de mini-maxi întâlni.

Articolul tău redă foarte bine atmosfera acestei întâlniri.

Felicitări și mulțumesc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 16:05:23]
»

@ANILU - Şi mie mi-a făcut plăcere revederea cu tine şi ceilalţi şi îmi doresc ca astfel de "evenimente" să se repete. Dar de acum încolo voi lăsa iniţiativa pe seama celor mai tineri decât mine

Cum să deranjezi cu poveştile tale din vacanţe?!! Doar am căzut de acord cu toţii că întâmplările amuzante şi chiar micile incidente fac sarea şi piperul oricărei vacanţe.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
teona
[28.05.16 17:09:05]
»

Dupa ce m-am tot sucit, daca sa vin sau nu, nefiind "trecuta pe lista" am luat ca bun indemnul ca... oricine este binevenit, plus telefonul insistent al Krisstinnei si iata-ma alaturi de voi la ceas de seara.

Locatia excelent aleasa pentru socializare, meritul d-nei Carmen Ion, ne-a oferit tot felul de bunatati, care de care mai tentante si mai racoritoare si la preturi mai mult decat accesibile. Am avut ocazia sa schimb impresii de data aceasta si cu Anilu si Adrian Bogdan pe care de mult imi doream sa le cunosc, sa revad cunostinte mai vechi si credeti-ma ca timpul a trecut foarte repede, povestile vacantelor face to face avand mai mult haz. Nu imi ramane decat sa sper ca vom mai avea astfel de momente, de depanat amintiri, pana cand serile racoroase de toamna ne vor alunga undeva la caldura.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
krisstinna
[28.05.16 17:09:18]
»

@Carmen Ion - Felicitări pentru inițiativă, felicitări pentru acest articol frumos!

Acum încerc să fiu ”scurtă”, nu vreau să plictisesc:

După o săptămână ploioasă, ziua de vineri a fost perfectă. Ai avut inima deschisă când ai organizat acestă întâlnire.

Locul ales de tine a fost perfect: terasa mare, restaurantul curat, mâncare bună, prețuri de bun simț, servire rapidă, muzica bună se auzea ușor în difuzoare, nu ne-a ”deranjat”.

Ai fost o gazdă perfectă: te-ai plimbat pe la fiecare coleg, ai ciocnit cu noi un pahar, ne-ai ascultat poveștile nescrise în articolele de pe AFA, întâmplări care nu pot fi scrise public dar fac perfecte vacanțele. Ai fost extrem de veselă, ai povestit și tu multe întâmplări amuzante din vacanțele tale și nu numai.

Datorită ție ne-a putut saluta și mishu, ne-a vorbit cu multă emoție și cu mult drag.

A fost o reușită acestă întâlnire, am spus-o și aseară. Cele 4 ore și jumătate petrecute cu voi au zburat extrem de repede, atmosfera și prezența voastră m-au făcut să uit că există ceas și telefon. Dacă și soțul meu a fost încântat, atunci garantat ai avut o idee grozavă!

Pe AFA avem aceeasi vârstă-25 de ani fiecare, avem aceeași meserie-turiști, avem aceleași ”pasiuni”: călătoria și bunul gust, dragostea de viață și de frumos.

Indiferent de prietenii sau amiciții, suntem civilizați și știm să ”decorăm” întâlnirile cu zâmbete, povești, bancuri și planuri de vacanță.

Mulțumesc și eu, dar și soțul meu!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][8 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 17:17:38]
»

@teona - Sosirea ta a fost o surpriză plăcută şi mă bucur că te-ai simţit bine. De trecut, ar fi trebuit să te treci singură pe listă, nu-i aşa?

Carmen IonAUTOR REVIEW
[28.05.16 17:23:47]
»

@krisstinna - Mă bucur că tu şi soţul tău v-aţi simţit bine.

Chestia cu "gazda" nu e tocmai adevărată: eu doar am făcut o propunere la care au subscris câţiva şi atât. A, şi am dat 2-3 telefoane la restaurant. Doar nu am pregătit eu mâncarea, nu am servit-o şi n-am spălat vasele la sfârşit .

Meritul pentru buna dispoziţie care a guvernat seara revine fiecăruia dintre comeseni şi (poate) meniului!!!

Mulţumesc încă o dată pentru poze.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
krisstinna
[28.05.16 17:25:47]
»

@teona - Draga mea, tu ai fost trecută pe listă! Eram eu trecută cu două persoane!

N-am fost sigură că domnul meu va veni și va vrea să stea cu noi, nu știam sigur dacă vor veni și bărbați la această întâlnire.

Deci, tu ai avut locul tău, degeaba ți-ai făcut atâtea griji, ai văzut că a fost perfect!

Eu bănuiam că, Carmen se va bucura de prezența ta, ești o tipă extrem de plăcută.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
teona
[28.05.16 17:31:01]
»

@Carmen Ion - Ma bucur ca am fost alaturi de voi, din pacate nu eram sigura de program, dar pana la urma important este ca am fost acolo si am petrecut clipe frumoase, am ras, ne-am rasfatat cu ceva bun si tot nu ne-am saturat de povestit, asa ca ramane pe data viitoare. Vara de abia incepe si cate povesti o sa se mai stranga in tolba neobositilor colindatori ai meleagurilor lumii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
krisstinna
[28.05.16 17:31:16]
»

@Carmen Ion - Cu multă plăcere!

Eu și nu numai eu, te considerăm ”gazda noastră” pentru că tu ai fost ”capul răutăților”. E ca la o petrecere aniversară sau onomastică, atunci când cineva organizează ”băuta” la un restaurant e considerată gazdă.

Deci, felicitări!

balasa violeta
[28.05.16 18:01:37]
»

Întalnirea noastra, a prietenilor!

Sunt mandra ca fac parte din amfostacolo, ca am sansa sa descopar oamenii din spatele review-urilor. Cand ajung acasa, deschid cateva zeci de tab-uri si lecturez cu orele... ca am ce...

Am ras, am glumit, ne-am impartasit idei, ne-am cunoscut mai bine, a fost chiar o intalnire intre prieteni. Inca o data multumesc Ion Carmen!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][7 voturi]
ANILU
[28.05.16 18:18:33]
»

@teona: Chiar pot spune că am stat face to face, mi-a făcut plăcere să te cunosc și sa stăm la povești.

Timpul a fost prea scurt pentru câte mai erau de povestit.

Deci trebuie să mai fie o dată viitoare.

Toate cele bune.

Michi
[28.05.16 18:43:33]
»

Scriu mai târziu ecoul de laudatio pentru Carmen care ne-a mobilizat şi pentru voi toţi care aţi participat, pentru că azi la prânz am fost la o masă cu foştii colegi de Poli ai soţului. Nici nu se compară! Una e să fie doi senatori de vârstă într-un grup tânăr, alta e să aibă toţi în jur de 80. Nici de restaurant nu pot spune că am fost prea încântată. Bravo Carmen, că te-ai orientat! Aseară am comandat un taxi Cobălcescu şi dând înapoi tel. că de ce nu vine? dispecera mi-a spus că nu ne-a găsit. Haida, de! L-a oprit cineva pe drum, i-a dat 50 lei şi a uitat de noi. Am luat-o spre pod. Niciun taxi nu oprea, ba unul mi-a cerut 40 lei până în Floreasca. N-am dat. Lua-i-ar dreaku de şpăgari! Într-un târziu am luat tramvaiul. Eu fricoasă am zis˝ Măi Rilă dar dacă ne atacă cineva pe străduţă când ne dăm jos din tramvai, eu sunt mică, prăpădită, îmi ia geanta cu cei 50 de rezervă, buletinul şi cheile de la casă? ... ˝L-am speriat pe biet om şi ne-am dat jos în Piaţa Victoriei unde am găsit în staţie un taxi. A marcat 5 lei până acasă dar mi-am arătat caracterul de doamnă şi i-am dat 10, bucuroasă că n-au dat bombele peste noi, nu ne-a tăiat tramvaiul 14 barat şi nu a inundat Dâmboviţa. Acasă am descărcat pozele, cam mişcate dar făcute cu dragoste. Acum dacă-i dai nas lui Ivan, se suie pe divan. Pe când următoarea întâlnire?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
crismis
[28.05.16 21:03:32]
»

@Carmen Ion: Doamne, ce frumos ați petrecut! Și ce rău îmi pare că n-Am Fost și eu Acolo! Nu mă îneacă invidia totuși, căci 1. vor mai fi ocazii și 2. am participat și eu la o mini-intalnire, despre care voi povesti în curând!

Salutări tuturor afa-istilor prezenți, mă bucur că v-am (re) văzut în fotografii, felicitări pozarilor amatori!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][4 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[29.05.16 08:41:21]
»

@balasa violeta - Şi eu îţi mulţumesc, Violeta, pentru prezenţă şi pentru energia pozitivă pe care o degaji. Eşti sufletul petrecerilor iar poveştile despre peripeţiile cu tatăl tău în drum şi la Mallorca ne-au făcut pe toţi să râdem în hohote!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[29.05.16 08:46:14]
»

@Michi - Sărut mâna, Michi, şi mulţumesc pentru vorbele frumoase şi pentru prezenţa mai mult decât agreabilă. Eşti - aşa cum o repet de fiecare dată când am ocazia - un exemplu pentru noi. Salutări şi domnului A. şi mă bucur că v-aţi simţit bine la Shorley în grupul tânăr din care facem parte cu toţii

Carmen IonAUTOR REVIEW
[29.05.16 08:48:22]
»

@crismis - Mersi frumos, Cristina- Într-adevăr, am petrecut foarte bine şi regret că nu ai fost de faţă. Aştept însă povestea despre mini-întâlnirea la care ai participat.

Dan&Ema
[29.05.16 12:50:33]
»

Bravo Carmen!

A fost foarte fain, ne-am simtit foarte bine in compania celor prezenti. E altceva in carne si oase, intr-adevar.

Multumim pentru initiativa si iti uram un deceniu cu sanatate!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[29.05.16 13:00:47]
»

@Dan&Ema - Mă bucur că v-aţi simţit bine. Şi mie mi-a făcut mare plăcere compania voastră.

Numai un deceniu de sănătate? Prea puţin la valoarea şi pregătirea mea (ca să nu mai spun de vârstă!)

Dan&Ema
[29.05.16 13:44:29]
»

Daca iti uram un mileniu nu parea realist! Sa fii sanatoasa, Carmen, si sa ne revedem cu drag

Dan&Ema
[29.05.16 14:37:06]
»

@krisstinna:

Multumesc pentru comentariul la poza cu Dan&Ema!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianbogdan, ANILU, balasa violeta, Carmen Ion, crismis, Dan&Ema, Dana2008, GabrielaG, iulianic, Michi, mishu, roth, teona, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂMini-întâlniri zonale/ocazionale:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.078128099441528 sec
  ecranul dvs: 1 x 1