ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.07.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR

Mini-întâlniri zonale/ocazionale

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 4 MIN

Partea a doua bis — AFA, connecting people

TIPĂREȘTE URM de aici

Așa cum vă povestea, Zbanghia a fost vineri 28 iunie, seara, la Bibliotecă. Să ”citească” ceva, să consume ”opere alese”, să-și relaxeze neuronul obosit.

Dar, de Zbanghie ce-i, n-a putut să ”citească” singură, că trebuia dezbătută ”bibliografia”, dezbătute subiecte și probleme arzătoare, cum ar fi: unde mai merge lumea în plimbări, unde-a mai fost, ce mai fac pisicile, cățeii, copiii... De-astea!

În acest sens, ZZ s-a sfătuit cu @Yolanda, a făcut public evenimentul pe rețeaua de socializare FB și a așteptat până vineri seara.

Și-atunci, cum se povestea, au ajuns ele două la Bibliotecă. Cum doar plouase, lumea abia ieșea pe stradă, așă că avură noroc să găsească locuri pentru toată gașca de se strânse.

Ce ”citiră” și ”studiară”, v-a povestit Zâna aici vezi impresii.

Acum, povestea este despre prietenii cei piteșteni ai Zânei.

Prietenele, opt prințese și doi prinți, au întâmpinat Zâna cu veselie, bucurie, pupături și îmbrățișări și au primit fluturași magici de la Zână, fluturași care, ținuți lângă inimă, duc și aduc bucurii, speranțe și gânduri bune. Conectează oameni!

Voi cum credeți că-s întâlnirile dintre AFA-iști? Vesele, antrenante, cu muuulte povești de viață, de călătorie, cu sfaturi...

Așa a fost și întrunirea de la Bibliotecă: plină! Plină cu de toate! Că prințese de rang AFA veniră la întâlnire: @Yolanda, @mariana. olaru, @adrianaglogo, @mprofeanu cu prințul-soț, @artemisa24, @lenti, @mmierlă, @michaela_1961 și Carmen D. cu prințul-soț. Carmen nu e prințesă AFA, e prietena Zânei.

După ceremonia de hidratare, au început să curgă poveștile, bancurile, glumele. Prințesele erau de pe AFA, mai puțin una, Carmen, care-i era Zânei prietenă de suflet, de hăăt, o viață. Zâna s-a bucurat mult-mult s-o vadă, împreună cu prințul ei, dar cum ea, Zâna, nu s-a putut abține, a mai făcut o bucurie: prietena Zânei și-a reîntâlnit o veche prietenă printre prințesele AFA! Ei bine, surprize-surprize, Carmen și Mihaela erau prietenele care nu se mai văzuseră de multă vreme și a fost aproape ca la emisiunea celeilalte Zâne. Mare bucurie mare a fost acolo!

Cum în Marea Familie AFA nu există vârstă, rang sau funcție, toată lumea a tratat pe toată lumea egal, subiectele ieșeau de la sine și se dezbăteau mărunt-mărunt, apoi altele și altele, căci mereu era ceva de întrebat, detaliat, povestit, sfătuit... Erau sparte barierele de vârstă, situație socială, profesie și ce alte varii bariere or mai fi fost! Toată lumea era prietenă cu toată lumea! S-au povestit excursii, călătorii peste mări și țări, întâmplări din călătorii...

De la 18 pe la 22:30,22:45 nu se mai dădeau duse! Atât au râs, au povestit și s-au simțit bine, de parcă se știau de-o viață, deși vreo patru dintre ele nu cunoșteau pe nimeni, mai timiduțe fiind ele! Așa credeau ele că nu cunosc, dar se cunoșteau din scrierile din Marele Jurnal de Călătorie AFA. Acum s-or fi vindecat de timiditate!

Priviți-le fețele și judecați singuri cum s-au simțit prințesele!

Și fluturașii au făcut legătura între inimi, căci, deși erau magneți de frigider, prințesele, istețe, că de-aia-s AFA-iste, le-au prins în piept! Cum, să vă spună ele!

Și Zâna le mai roagă pe prințese să povestească și ele dacă fu bine și frumos și pentru ele! Căci Zâna s-a simțit extraordinar! Cu asemenea oameni nimeni nu poate fi trist sau supărat! Și să pună și poze, că ZZ are amintiri de atunci, dar poze... mai puține! S-a glumit, s-a povestit, s-a-ntrebat, s-a răspuns, ne-am pupat, ne-am distrat, s-a râs mult, a fost vreme frumoasă, au fost fanfare, au fost prieteni, a fost prima zi de Pitești pentru ZZ!

Frumoasă, bogată, plină, veselă zi! ZZ a dormit ”zânește”, pregătindu-se pentru o nouă zi plină!

Căci va urma!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Zoazore in 10.07.19 22:19:21
Validat / Publicat: 10.07.19 22:56:09
VIZUALIZĂRI: 593
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
21 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 Vedere de ansamblu: ZZ și prietenii dragi!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 53 PMA (din 53 voturi)

ECOURI la acest articol

21 ecouri scrise, până acum

adrianaglogo [10.07.19 23:58:06] »

@Zoazore: Eu eram una dintre cele care nu cunoasteam pe nimeni.

Dar m-am simtit foarte bine si abia astept sa ne mai intalnim.

Tare ma bucuram sa pot asocia figurile cu scrierile de pe AFA!

Zana a uitat sa povesteasca doua lucruri amuzante.

O fac eu:cei doi printi se numeau amandoi Mircea!

Si unul dintre ei era tanar pensionar. Dar tanar de tot, isi terminase ultima zi de munca in urma cu 4 ore!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][7 voturi]
doinafil [11.07.19 00:17:37] »

@Zoazore:... da' citirăți, Zâno, nu vă-ncurcarăți!

Patru ore juma' fură-n de-ajuns?! (cred că nu!)

Așa bibliotecă cu cititori aleși, de soi, mai rar! Deh... ! Doar prinți și prințese!

Mă bucur pentru voi toți! Sunt colegi pe care nu-i știam decât după nume, acum le văd și chipurile și-mi pare bine!

Vă doresc- ție și lor - vacanțe frumoase, s-aveți ce povesti, să citim și noi! Până atunci trimit tuturor

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Yolanda [11.07.19 07:25:33] »

@Zoazore: asteptam acest articol, am sa ma straduiesc sa-mi fac timp si pentru al meu...

Fotografiile au fost facute între feluri, o parte dintre noi am degustat bunatatile de aici, apoi au mai venit colegii AFA care de la munca, care de la plimbari, si la un pahar de bere s-a povestit muult, întâmplari hazlii din excursii si din viata de parca eram vechi prieteni de când lumea, asa cum ai spus tu în articol fara bariere...

Cineva dintre noi a avut ideea de a fixa fluturasii cu o moneda de 10 bani plasata pe interiorul bluzei în dreptul magnetului. Simpatic, nu-i asa? Acum acel fluturas se odihneste pe frigiderul meu.

Sa te gândesti când faci tura doi la Pitesti, vreau sa-ti prezint Vila Florica a Bratienilor si mai ales conacul Golestilor cu muzeul satesc al viticulturii, sunt la o aruncatura de bat de oras. Sa ne vedem cu bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][9 voturi]
Zoazore [11.07.19 09:51:16] »

@adrianaglogo: Pai nu v-a rugat ZZ sa intrati si sa povestiti si voi? Ca unul dintre printii Mircea era tanar pensionar stiam, dar mi-a iesit total din minte ca se numeau amandoi Mircea!

@doinafil: Pai, Doina, ce sa zic? Fiecare ce-a putut, cat a putut, ca sa nu ajungem la surmenaj! Ca nu ne-au durut ochii a doua zi! Si doar stii si tu ca 4 ore au fost mult prea putin! Asa, la vreo 4 zile ar fi decent! Iar biblioteca e un loc bun de vizitat si de lecturat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [11.07.19 09:54:37] »

@Yolanda: Pai si eu astept articolul tau, asa ca baga si scrie!

Tura a doua va mai avea putin de asteptat. Mai am cate ceva de onorat, de vazut, de intalnit si alti oameni dragi...

Daca mai ai poze din seara aia, mai pune si tu!

iulianic [11.07.19 10:31:17] »

@Zoazore: Voiam și eu un fluturaș sau măcar o întâlnire cu fluturașii, dar... n-a fost să fie. Mă bucur pentru bucuria voastră!

Zoazore [11.07.19 11:43:57] »

@iulianic: Cu fluturasul rezolvam noi cumva, cu intalnirea, vorbeste cu fetele.

mariana.olaru [11.07.19 16:08:41] »

@Zoazore:

Mă bucur mult că te-am putut cunoaște mai bine, atât de aproape de casa sufletului și... cu adevărat a trupului meu, adică la Pitești .

Și-ți mulțumesc pentru că, prin inițiativa ta și cu concursul prețios al @yolandei, ai reușit ca pentru prima dată în istorie!!! , să-i aduni laolaltă pe cei mai mulți dintre membri AFA piteșteni (au lipsit doar câțiva, plecați din localitate sau prinși de alte obligații), dându-ne astfel posibilitatea să ne cunoaștem și altfel decât virtual, adică socializând la un pahar de bere rece, îndulcită cu multe vorbe calde și pline de prietenie.

Cu drag te mai așteptăm la Pitești! Și n-ar fi cu nimic de mirare dacă următoarea ta vizită, de mâine sau de peste zece anisă fie iarăși următoarea întâlnire a AFA-iștilor piteșteni.

Îți doresc un binemeritat periplu de consolare în anul acesta, așa cum ți-ai propus, iar în anii ce vor să vie, putere, sănătate și pungă plină, spre a-ți urma și pe mai departe visul vieții, acela de a călători cât mai mult, alături de prieteni buni!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][10 voturi]
adrianaglogo [11.07.19 18:13:20] »

@mariana. olaru: Da-mi voie sa te contrazic: sper ca urmatoarea intalnire a pitestenilo afisti sa fie mai curand.

Acum poate lumea mai e plecata, dar cum vine toamna ne ocupam de problema.

mariana.olaru [11.07.19 19:30:01] »

@adrianaglogo:

Doamne ajută!!!

Zoazore [11.07.19 20:56:02] »

@mariana. olaru: Ba eu mă bucur că v-am cunoscut! Din tot sufletul mă bucur că ați răspuns invitației și c-am petrecut o seară minunată cu oameni minunați!

Dar, draga mea, m-ar întrista să aflu că mă așteptați pe mine să vă mai întâlniți! Nu așa! Aș vrea să aflu că v-aț mai întâlnit așa, de dragul prieteniei. Și-apoi să veniți p-aici să ne povestiți!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
mprofeanu [11.07.19 22:21:36] »

Pentru mine a fost o seară reușită și foarte deosebită. Reușită prin atmosfera de la masa din sala de lectură, prin cărți, lecturate doar două, consumate mai multe.

Deosebită pentru ca am cunoscut life ceva AFA-iste, o știam doar pe Yolanda, pe celelalte le știam doar virtual.

Ar fi fost bine să fi fost prezenți și niște AFA-iști, cunosc doar pe Costi.

Sper să fie și o dată viitoare la care să participe toți userii din Pitești și câți mai mulți din alte zări. Sper să particip și eu la cât mai multe (mini) întâlniri...

Cei doi Mircea, deși nu se cunoșteau, aveau cunoștințe comune: Mircea, cel tânăr pensionar, a fost coleg de clasă cu fratele mai mare al lui Mircea mai tânăr.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Zoazore [11.07.19 23:12:42] »

@mprofeanu:

Cei doi Mircea, deși nu se cunoșteau, aveau cunoștințe comune: Mircea, cel tânăr pensionar, a fost coleg de clasă cu fratele mai mare al lui Mircea mai tânăr.

Woow, ce titlu inspirat am ales! Ce mică e lumea!

Păi sunați adunarea! Că mai sunt piteșteni: Costi, Nasshu, Bujie.

Da, are ”opere alese” bine Biblioteca voastră! Și mai cred că nici nu contează unde vă veți întâlni, va fi la fel de frumos, dacă nu chiar mai frumos! Încercați!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
michaela_1961 [15.07.19 21:40:35] »

Zana nu v-a povestit cum avea ea si un prosop fermecat (ca nu stiu de unde l-a scos) tocmai bun sa stea pe spatele meu dupa ploaia ce ma murase la propriu. Si a fost atat de fermecatoare Zana si prosopul ei incat am uitat sa i-l dau. Pentru ca mi-a luat mintile seara aceea minunata in care nu ne-am mai dat duse de la Biblioteca. Eu nu mi-am imaginat vreodata ca ma voi simti incredibil de bine cu niste persoane pe care practic nu le vazusem niciodata.

Pe aceasta cale multumesc si iar multumesc Zanei, Yolandei si tuturor care au fost acolo, persoane distinse, cu simtul umorului si pofta de viata. Lenti, ai fost de coma!

P. S. Sa nu credeti ca Zana nu si-a recuperat prosopul si acum am eu puteri magice! Nuuuuu, caci desi incep sa ma imprietenesc si cu (scle) Roza, am simtit ca-mi atarna ceva pe spate cand am ajuns acasa si ce sa vezi?! Prosopul Zanei atarna gratios pe sub rochie. Acum ce sa va mai spun, ca sotul s-a uitat cam chioras la mine ca am venit la ora aia?! Daca mai vedea si de unde am scos prosopul...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [15.07.19 22:41:54] »

@michaela_1961: Zâna a scos prosopul din tolbă (că nu-i pot spune altfel ”poșetuței” mele de 3,5 kg!). Și nu poate decât să se bucure c-a putut fi, încă odată, de folos!

Că dacă, Doamne ferește, dădeai în fandaxie, apoi în apoplexie!

@michaela_1961, nu aveai cum să te simți altfel decât bine cu așa oameni! Mai ales că ți-ai găsit și cunoștințe, și fericirea care vi se citea pe fețe la regăsire a fost o fericire și pentru mine!

A fost o seară magică! Și asta mulțumită vouă! Eu... doar v-am reunit! Și mi-ar face mare plăcere să aud că v-ați mai întâlnit! Nu musai la Bibliotecă, ci și chiar pe o bancă-n parc! Prietenii se simt bine oriunde!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
michaela_1961 [16.07.19 06:02:11] »

@Zoazore: Da, nu stiu cum ai facut dar ai reusit sa dai adunarea si sa avem parte de o seara mirifica. Acum stiu clar ca esti o Zana care faci magii!

Zoazore [16.07.19 09:22:03] »

@michaela_1961:

Nu, @michaela_1961, sunt un om, ca si voi! Voi sunteti mai timizi. asa si va trebuie un impuls, o scanteie sa va uneasca!

Viata asta trepidanta nu prea ne lasa sa facem ce-am vrea, dar si noi o luam prea in serios!

addcont [13.08.19 23:17:52] »

@Zoazore:

Frumoasa intalnire, ma bucur pentru voi; primul gand a fost ca iar am ratat... apoi am vazut ca a fost la Pitesti, prea departe pentu mine care atunci eram la soare la vecinii bulgari.

" Viata asta trepidanta nu prea ne lasa sa facem ce-am vrea, dar si noi o luam prea in serios! "

Viata asta uneori ne mai da bobarnace, si de aceea trebuie sa luam distractia foarte in serios! Suntem datori sa incercam si sa reusim sa ne oferim momente de bucurie.

Va salut online si de data aceasta, si imi mentin speranta ca ne vom si cunoaste candva

Pana atunci, voi incerca sa scriu despre locurile vizitate, printre multa munca si alte cateva plimbari pe care le avem in plan.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [14.08.19 09:08:25] »

@addcont: Pai... ai ratat! Bucuresti-Pitesti = 1 ora! Daca si cand ai chef sa cunosti AFA-Filiala Pitesti, e suficient sa scrii un PM oricaruia din filiala! Oamenii sunt pe receptie si dornici de cunostinte noi!

Si eu imi mentin speranta ca te voi cunoaste!

Pana atunci, calatoreste si scrie, ca noi citim!

addcont [14.08.19 23:06:45] »

@Zoazore:

Calculul e corect (B - Pitesti o ora), doar ca eu in perioada aia nu citeam aici pentru ca ma bronzam la Sunny Beach (+ 5 ore)

Si ce bronz frumos am capatat vara asta!

Aceeasi concluzie o trag de fiecare data, ca muncesc prea mult, dar macar cand scap din lanturi evadez unde vad cu ochii.

In orice caz, eu ma bucur pentru ceilalti si imi pastrez speranta la vremuri mai libere si pentru mine...

Va veni si ziua cand ne vom cunoaste

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Zoazore [15.08.19 16:55:02] »

@addcont: O astept! Din tot sufletul o astept!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
addcont, adrianaglogo, doinafil, iulianic, mariana.olaru, michaela_1961, mprofeanu, Yolanda, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.11824297905 sec
ecranul dvs: 1 x 1