ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.04.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Constanta
ÎNSCRIS: 04.10.09
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2015
DURATA: 3 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 1000 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ MD

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

Belvedere Hotel (ex Cioplea)3

Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

OK pentru AmFostAcolo.ro!

TIPĂREȘTE

Hristos a Înviat!

De fiecare dată după o Întâlnire AmFostAcolo, revin cu impresii, unele mai subiective, altele mai obiective, dar toate alcătuind o sinteză a ceea ce s-a întâmplat acolo. Din fericire nu suntem toți la fel, astfel încât impresiile mele pot fi în total dezacord cu ale altor partticipanți al căror grad de satisfacție este total diferit și poate mai obiectiv.

Pentru că s-a vorbit mult despre Întâlnire, concluzia generală fiind că a fost o REUȘITĂ TOTALĂ, nu voi insista să consolidez această părere, decât în finalul articolului, când cu voia webilor, voi argumenta această concluzie din punctul meu de vedere.

Voi vorbi acum despre hotelul Belvedere (fostul Cioplea), care a acumulat o mulțime de impresii contradictorii din partea participantilor la Întâlnirea anuală. Cu permisiunea voastră, îmi voi exprima și eu punctul de vedere din prisma unui simplu participant care n-a avut nimic de a face cu organizarea în ciuda părerii unor colegi care doreau să afle de la mine informații pe care nu le cunoșteam.

Drumul

Am plecat joi dimineață din Constanța, iar după aproape 4 ore intram în Predeal. Am ales varianta mai rapidă A2- centura de est Bucuresti - A3 și apoi DN 1. Problemele de trafic le-am întâmpinat doar pe centura capitalei, pe sectoarele de drum cu o singură bandă de mers, însă n-am pierdut mai mult de 30 de minute acolo. Autostrada A2 cu multe gropi, însă toate sunt pe prima bandă de mers, astfel dacă circulați pe banda a doua nu veți avea probleme. Radare pe toate sectoarele de drum, însă n-am depășit viteza și n-am avut probleme. Atenție însă la rovignetă, per total cred că am întâlnit vreo 6 camere mobile amplasate în special pe DN1, în afara celor fixe de pe autostrăzi.

Parcarea

Joi, in jurul orelor 13, după ce ne-am amăgit foamea la Resturantul Militar din Predeal a cărui faimă a decăzut total, am parcat mașina în fața hotelului, a cărui parcare era aproape pustie. Doar vreo 3-4 mașini animau acel loc.

Începând cu a doua zi parcarea a fost neîncăpătoare, eu plecat la plimbare mi-am pierdut locul de onoare, fiind nevoit ca la întoarcere să parchez pe o laterală a hotelului. Chiar dacă locurile VIP din fața hotelului erau ocupate, cred că fiecare participant a avut unde să-și parcheze mașina în siguranță și n-au existat probleme. Dacă este altfel, vă rog să mă contraziceți. Parcarea gratuită și păzită de câțiva maidanezi care își făceau veacul pe-acolo.

Hotelul

Construit in urmă cu mai bine de 40 de ani, Cioplea a fost unul dintre locurile emblematice ale stațiunii Predeal, accesul în hotel fiind destul de dificil datorită lucrătorilor din aparatul de partid (PCR) care aveau exclusivitate asupra hotelului. După 1990 clientela comunistă s-a rarefiat, iar mai târziu, odată cu vânzarea și renovarea capitală a primit un nou nume – Belvedere, cel care există în prezent.

Renovarea capitală a inclus spațiul de intrare în hotel, lobby, centrul spa si o parte a mobilierului din camere. Restaurantele au fost modernizate si a apărut Salonul Modern, un loc ceva mai intim unde se pot organiza petreceri private.

Hotelul dispune de 8 apartamente, 4 garsoniere si 120 de camere duble dintre care 47 twin dispuse pe 7 etaje dintre care 6 cu lift. Cioplea in trecut avea doar 6 etaje care ofereau camere pentru turiști, după modernizare s-a luat in calcul mărirea numărului de camere prin includerea spatiilor de la etajul 7 pentru cazare. Astfel că cei care au stat la etajul 7 au avut probabil camere mai bune decât noi, ceilalți, însă disconfortul maxim era reprezentat de lift care nu ajungea decât la etajul 6, astfel încât un etaj il urcai la picior. Insă panorama de la 7 este fantastică, indiferent de direcția în care priveai.

Hotelul dispune de două săli de conferințe, cea mare pe care o cunoașteți cu toții și una mai mică, amplasată lângă restaurantul principal. Aici se pot servi mese organizate private.

Lobby este unul destul de generos, un acvariu frumos, multe plante și ferestre largi, care atrag multă lumină. Servirea la barul din Lobby se face e bază de comandă, iar servirea mi s-a părut destul de ok.

Camera

Noi am avut un apartament la etajul 2, de altfel singurul apartament de pe etaj si pot spune că am folosit liftul rareori, preferând să fac mișcare. Apartamentul repartizat a fost destul de modest in sens al construcției lui, practic nu erau două camere distincte ci mai degrabă una singură cu două compartimente, unde intr-un loc se afla o canapea extensibilă și in celalat un pat matrimonial.

Mocheta destul de curată, îngrijită, așternuturi curate, am armat canapeaua pentru fete, mi s-a spus de la recepție ca o putem deschide noi, deși mă așteptam să fie deja pregătită, televizor mare de 81 lcd cu destule programe, însă a stat doar pe desene animate. Televizorul a fost pozitionat astfel încât să se poată vedea din ambele compartimente ale camerei. Un fotoliu, o măsuță, o comodă lângă oglindă, modest dar curat.

Ieșirea în balcon se putea face prin ambele compartimente ale camerei, balcoanele erau separate printr-un simplu grilaj, din păcate se putea vedea totul de la un capăt la altul, fără intimitate, fără o delimitare clară. Cătelul meu ar fi avut loc pe sub grilaj să colinde toate balcoanele dacă l-aș fi uitat în balcon.

Baia destul de îngustă, fiind ceva mai corpolent am întotdeuna probleme cu astfel de băi, ceea ce era deranjant era faptul ca vasul toaletei era foarte aproape de ușa băii si pentru a închide ușa trebuiau adoptate anumite pozitii :). Punctul forte al băii era cabina de duș care etanșa perfect. Dacă joi seara apa caldă a venit ceva mai greu, vineri și sâmbătă nu ne-am mai întâlnit cu această problemă, venind aproape instantaneu după ce îi dădeam drumul.

Locașurile pentru gelul de duș și săpunul lichid erau goale, nu ne-a deranjat prea tare deoarece obișnuim când plecăm undeva să luăm cu noi aceste necesități de acasă. Feon nu exista, însă prosoapele erau curate, câte trei pentru fiecare. Cele folosite au fost schimbate zilnic. În ultima zi puștoaicele au uitat la SPA cele două prosoape de baie, am anunțat la recepție acest lucru și a fost ok, n-am fost obligați să le plătim.

Despre patul nostru matrimonial nu pot avea prea multe cuvinte de laudă. Cred că făcea parte din mobilierul inițial al hotelului Cioplea și am înțeles acest lucru încă din prima seară când la orice răsucire scârțâia din toate încheieturile. Din a doua seară m-am comportat mai frumos cu el (în ce poziție m-am așezat, tot în aceea m-am trezit), n-aș fi vrut să stric o așa piesă valoroasă de muzeu. Nici puștoaicele n-au scăpat de scârțâieri, canapeau lor “gemând” la fiecare mișcare. Singurul avantajat l-a avut cățelul nostru care a dormit direct pe mochetă.

Pe lângă aplicile și veiozele, lângă pat, respectiv lângă canapea, pe holul de la intrare am descoperit un dulap in care se aflau două pături suplimentare și câteva umerașe. Atât. Dar cu praful șters...

Există minibar cu de toate, l-am deschis și când am observat ciocolățile Toblerone l-am închis rapid știind că nu o scot la capăt cu puștoaicele. Cu prețul de acolo pentru una, cumpăram 3 de la alimentară. Totuși nu este prima dată când intră într-un hotel și cam știu ce se află în minibar, astfel încât am fost nevoit să re-aprovizionez minibarul cu produse de la un magazin. Inclusiv cu bere... pentru tata :)

Căldură a fost încă din prima seară, din acest punct de vedere ne-am simțit excelent. Am vrut la un moment dat să dau robinetul la o valoare mai mică, insă din alte experiențe când am rămas cu el în mână, de această dată am renunțat.

Singura problemă a fost cartela magnetică insuficientă pentru 4 suflete care intrau/ieseau din cameră succesiv. Ar fi trebuit cel putin doua, eu n-am avut probleme decât la cina festivă când am fost nevoit să trezesc familia pentru a-mi deschide.

Per ansamblu, chiar dacă nu este un hotel wow, noi ne-am simțit ok pentru că n-am plecat cu foarte mari așteptări la drum. Și cred că asta a contat cel mai mult.

Distracție și relaxare

Internetul a fost cel mai utilizat, Am beneficiat cu mare greutate de internet wi-fi in camera, deși pe hol, în apropierea camerei exista un router. Mai ușor mi-a fost să-mi utilizez stick-ul meu RDS 21,6 Mps care a făcut față. În lobby era altceva, aveam un semnal wi-fi foarte bun si de acolo reușeam să realizez anumite transferuri.

SPA-ul de la subsolul hotelului, era format dintr-o cadă jacuzzi de 4 persoane și o sauna, ambele perfect funcționale. Fetele mele s-au dus în fiecare zi acolo si au stat câte o oră. Mai există o masă de tenis de masă și una de bowling. Undeva în dreapta este poziționată o masă pentru masaj, însă n-am văzut nicăieri vreo ofertă pentru acest gen de relaxare. Tot aici am descoperit o mica încăpere cu aparate de fitness și câteva gantere. Tot fetele au utilizat-o deși mi-ar fi prins și mie bine…

Restaurant

Am beneficiat de cine și de mic dejun. Cina de joi seara comandată a fost excelentă în comparație cu meniul de vineri sau sâmbătă. Joi servisem o ciorbă de văcuță și o tochitură, fetele nu mai știu ce au servit, însă totul a fost ok.

Micul dejun de vineri dimineață a fost excelent, mai multe sortimente de brânză, salam, costiță prăjită, cremvuști adevărați (nu ca cei de sambata si duminica), carnaciori prajiti, ouă fierte sau ochiuri, omletă, lapte, cereale, gemuri, etc...

Amabilitatea ospătarilor a fost deosebită, răspunzând prompt la tot ceea ce îi rugam. Și n-au fost puține cereri.

De vineri, de la prânz situația s-a schimbat. Prânzul de vineri și sâmbătă l-am servit la alte două restaurante de pe Valea Prahovei, astfel încât la cinele festive, eram deja plini, nu ne-au afectat prea mult derapajele legate de mâncare sau ospătari.

O problemă personală a fost legată de amplasarea copiilor la mese, dacă cu toții am fost de acord să lăsăm copii la un loc, de ce până la urmă au stat alături de părinți la mese, blocând în acest fel alte locuri ale altor participanți. Nici mie nu mi-a convenit sa-mi trimit puștoaica de 17 ani la masa copiilor de 6 ani, dar m-am supus deciziilor organizatorilor. Iar ca efect au fost unii care m-au întrebat pe mine de ce n-au loc la masa lor.

Revenind la restaurantul hotelului, cred că acesta poate face față cu mare greutate la o capacitate plină a hotelului, are potențial, iar dacă vor ospătarii pot fi drăguți. Am vorbit cu ei joi și vineri și am rămas plăcut surprins de răspunsurile lor despre hotel. Chiar și sâmbătă seara au fost drăguți, răspunzând prompt la tot ceea ce îi rugam. Au mai fost accidente și pot înțelege...

Formația a fost de doi lei. Cred că a stricat mare parte din cheful participanților. Mai optim ar fi fost șă alegem acel Dj în ambele seri, însă într-adevăr, după război mulți viteji se arată. Dar eu aș fi dat afară “solistul” acela încă de a doua zi. Petrecerea A(L)FA nu i-a priit.

Nici despre programul artistic cu dansatoare nu pot spune nimic, deoarece eram în cameră si n-am urmărit, însă după anumite păreri pot fi fericit – n-am pierdut nimic.

Cadrul natural

Despre Predeal se poate vorbi ore în șir, fiecare român cred că a trecut măcar o dată în viață prin această frumoasă stațiune, cea mai înaltă de pe Valea Prahovei.

Dacă înăinte de Revoluție partea către Cioplea era cea mai căutată și mai scumpă, acum ea se zbate să reziste concurenței și fluxului de hoteluri și vile deschise pe drumul către Trei Brazi, mai aerisite și mai moderne, cu posibilități multiple de relaxare.

Vilele si pensiunile care odată erau pline de viață, animate de turiști care obțineau cu greu bilete, acum sunt părăsite, de vânzare sau duc lipsa turiștilor. Primăria nu a mai depus eforturi pentru refacerea infrastructurii și pentru promovarea obiectivelor din zona, deși sunt locuri minunate, de o frumusețe aparte te revigorează doar când le privești.

De la Cioplea poți opta pentru o plimbare pe jos către cabana Susai si de aici spre Gârbova cu coborâre spre Azuga, sau te poți plimba către Trei Brazi pe traseul din pădure și de aici către cabana Poiana Secuilor. Există un parc de aventură la Trei Brazi (Fun Park Trei Brazi), dar și posibilitatea de a inchiria ATV-uri sau cai pentru o plimbare catre Pârâul Rece sau ceva mai departe Cheile Râșnoavei.

Din păcate timpul nu a ținut cu noi, dacă joi am ajuns pe un soare primăvăratic, cu temperaturi ridicate, vineri am fost întâmpinați de o ploaie mocănească care nu ne-a iertat nici un moment, pentru ca sâmbătă și duminică să ningă și să plouă alternativ aproape toată ziua. Așa a fost să fie, însă am avut mai mult timp să socializăm și să mă revăd cu colegi dragi, pe care nu i-am întâlnit de la Moieciu.

Pentru că notele mele vor fi retrase, aș vrea totuși să evaluez serviciile oferite de hotel

Servicii – 8

Cazare – 8

Bucatarie si masa – 7

Distractie si relaxare – 9

Nota referitoare la distractie si relaxare se referă strict la serviciile oferite de către hotel. Fetele mele au profitat din plin de SPA și de zăpada dintr-o laterală a hotelului iar eu de internet. Dacă ar fi să mă refer la Întâlnire, nota ar fi maximă, pentru că din acest motiv ne-am strâns peste 200 de suflete din toată țara, mulți dintre noi aflați prima dată la o astfel de întâlnire. Sunt convins că au trecut peste tracul inerent unei astfel de întâlniri, iar la următoarele deja vor fi familiarizați.

Eu personal doresc să-mi cer scuze dacă n-am reușit să interacționez cu toți cei prezenți, știu sigur că vor exista și alte întălniri unde putem repara ceea ce a scârțîit aici.

Deși din punctul meu de vedere subiectiv, cea mai reușită întâlnire a fost cea de anul trecut de la Mistral Resort Moieciu pentru că am pus ceva suflet acolo și pentru că am dorit să avem un Carnaval care a fost fantastic. Și pentru că multora le-a plăcut.

Însă doresc să aduc sincere felicitări organizatorilor și lui Cornel personal, care au reușit să gestioneze aproape fără cusur situația din acest an, pentru un număr atât de mare de participanți. Cine nu s-a ocupat de organizare nu are de unde să știe ce implică acest lucru, însă cred că ar trebui să avem cu toții decența să le mulțumim pentru efortul lor. Poate noaptea când unii dormeau, ei încercau să găsească alternative la problemele ridicate la fileu. Și cred că n-au fost puține. Eu îmi scot pălăria în fața lor și le MULȚUMESC!

Vineri, la ora când cei mai mulți participanți soseau în hotel se încheia Festivitatea de premiere a unităților de cazare de pe Valea Prahovei, un proiect AmFostAcolo, de recompensare a acelor unități care prin efortul lor au reușit să ofere servicii de clasă și care au pus înaintea nevoilor personale, dorințele turistului. Aici intervine noua atitudine pe care din ce în ce mai mulți hotelieri o adoptă. AmFostAcolo a avut onoarea să ofere aceste premii, iar eu am fost bucuros să particip la acest moment unic. Clipul este pe youtube, dacă este cineva interesat.

A doua zi a fost premierea utilizatorilor, găsiți clipul pe youtube , nu vreau decăt să remarc emoția unor doamne – și aici mă refer la @Mama Michi și la @Maria55, care m-au sensibilizat total, astfel încât am uitat de poze, de tot ceea ce mă înconjura. Cu dumneavoastră, doamnelor, site-ul este un câștig detașat față de oricare portal de turism, iar eu sunt fericit când vă citesc. Fiți binecuvântate!

În final doresc să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că faceți parte din familia AmFostAcolo, cei care au participat m-au cunoscut, cei care vor participa mă vor cunoaște. Important este să avem așteptări moderate în funcție de ceea ce vom plăti. Dar și mai important este că am fost un weekend doar noi, ceea ce nu se compară cu nimic din oferta celor mai bune hoteluri din România. Indiferent de preț!

Vacanțe frumoase oriunde alegeți să le petreceți!


---
Trimis de pepsi70ro in 15.04.15 18:59:22
Validat / Publicat: 15.04.15 19:43:43
VIZUALIZĂRI: 2382
12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pepsi70ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42500 PMA (din 45 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

12 ecouri scrise, până acum

webmasterX [15.04.15 19:00:33] »

Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun...

fanespoitorul [15.04.15 19:46:54] »

@pepsi70ro - Adevarat a Inviat. Vorbim la urmatoarea intalnire

iulian68 [16.04.15 00:06:45] »

@pepsi70ro: Nu sunt subiectiv, asa cum unii ar putea crede, insa si eu, care am "bifat" toate intalnirile de cand sunt membru (prima nu am prins-o) pot spune cu mana pe inima ca la Mistral a fost cea mai tare intalnire "ever"!

Niciodata nu m-am distrat trei nopti la rand pana dimineata, servirea a fost ireprosabila, mancarea excelenta, totul la superlativ. Si chiar daca voi deranja procentul de 2% care a avut comentarii, sustin ca sufletul petrecerii, " liantul "care ne'a adunat la dansuri di la toate activitatile a fost " grupul de la Constanta " cu d-nele Corina Martin si Liliana Cornila. Vorbim de orchestra? Pai noi am avut muzica de nota"20" acolo, mare parte a fost gratuita! 😊 In fine, as vrea sa se repete acele seri!

balasa violeta [16.04.15 11:17:42] »

Intalnirile amfostacolo (respect cele spuse de un prieten drag mie de a nu mai prescurta) inima incepe sa bubuie si prin fata ochilor apar prietenii mei, unii virtuali. Apare nerabdarea intalnirii si incep sa recuperez citind ceea ce-am pierdut. Acesta este scopul intalnirilor mele!

Pentru a fi in elementul meu, am nevoie de confort si sa-mi satisfac cat de cat placerile mele de gurmanda, minime.

Sunt nesuferita si dificila!

Nu ma pot desfasura cand se amesteca grupurile. Trebuie sa cunosc cate ceva despre oamenii cu care petrec, chiar daca sunt virtuali, nu ma intereseaza ca e viitoare doamna ministru sau... ma intereseaza omul!

Cu ai mei, chiar daca gresesc, sunt iertata si invers e valabil, nu ma pot supara pe familie.

Intalnirea de la Mistral a fost deosebita prin carnaval, v-am rugat, mi l-am dorit sa devina o traditie la intalnirile amfostacolo!

Pentru mine, toate intalnirile au fost minunate si de acum incolo vor fi si mai minunate!

O parte din sufletul meu se afla in familia amfostacolo!

fanespoitorul [16.04.15 15:11:18] »

@balasa violeta - Si eu sunt nesuferit si dificil mai ales cand nu am aceleasi conditii minime de confortsi cu toate ca sunt uscat si mancarea contribuie foarte mult. De un pic de combustibil nu mai vorbim.

Sper sa ne revedem in urmatoarele intalniri

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [17.04.15 18:55:49] »

@balasa violeta -

O parte din sufletul meu se afla in familia amfostacolo!

O parte din sufletul fiecărui participant se află în familia AmFostAcolo.ro. Dar, spune-mi... dacă n-ai și știut așa de multe despre mine ai mai fi socializat așa de bine? Cu mine și fetele mele?

maria55 [17.04.15 20:09:13] »

@pepsi70ro - dragul meu prieten, scuze ca intervin, ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar trebuie sa-ti spun si eu ceva!

Ehe, pe vremea cand eram o "chibita" ca tot se vorbeste despre asta, cu cativa ani in urma, nu multi, dar cativa...

indrazneam si eu cu sfiala, adevarat, sa ma bag in seama pe AmFostAcolo.ro si... la intrebarea cuiva, chiar nu mai tin minte a cui, am raspuns si eu, asa evaziv, intr-o dunga, precum ca pina-n Costinesti, din Eforie, ar fi cam 4-5km... total neadevarat, recunosc iata, dupa atatia ani...

Tu, m-ai corectat, intervenind cu un ecou...

Fac o paranteza si spun, ca tot pe acea vreme, habar n-aveam cu "ce se mananca afa", nu catam pe google-eart, street view, nu stiam nici macar sa incarc poze la vreun eventual review... (considera paranteza inchisa) !

Si mi-am spus in sinea mea:"cine-o fi pepsi asta, ca-mi pare acidulat rau"... habar n-aveam ca esti unul din "greii" site-ului, inima si suflet... si nu te-am placut!

Abia apoi am vazut ca esti constantean, abia apoi am remarcat ca esti un om cu un suflet mare, mare de tot, cand initiind actiunea (una din multele) de intrajutorare a acelor copii din Sinoe, Mihai Viteazu, etc., am inceput sa te apreciez mult, mult tare! Si pt ca intrebarea adresata Violetei se referea oarecum la "a sti, sau a nu sti pe cineva" fizic, acum, crede-ma ca pot sa-ti raspund si eu! Da, cu tine se poate socializa, chiar daca anterior nu a fost o intalnire reala, doar virtuala si stii de ce?

Pt ca esti un om frumos, minunat, un om a carui prietenie ti-o doresti... sa te poti fali (cum zice ardeleanu') cu ea!

M a bucur sincer ca ai scris despre Belvedere, stiu ca mica mea confesiune nu-si are locul aici, asa ca daca web-ul considera ca e deplasat, rog chiar eu sa fie stearsa! Sper insa ca inainte, tu s-o fi citit!

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [17.04.15 21:07:57] »

@maria55 - până nu șterge web... Îți mulțumesc!

Acum ca o paranteză, prima mea întâlnire cu AmFostAcolo, a fost la Poiana Brașov, când nu cunoșteam pe nimeni...nici măcar Adminul. Insă din prima seară de joi m-am pus în capul mesei la Șura Dacilor și m-am întovărășit cu toți. Cine a fost acolo poate confirma. Nu știam nimic despre nimeni însă aveam sentimentul că îi cunosc de o viață. Pentru că îmi doream să FIU ACOLO! Alături de cei care m-au urecheat la începutul meu pe site, sau alături de cei care m-au felicitat. Si a fost minunat! Iar la următoarele a fost și mai minunat.!

Nu cred că trebuie să cunoști ceva despre cel cu care vei interacționa, pe mine nu m-a preocupat niciodată acest aspect. Important este să VREI să discuți cu cineva și apoi vei descoperi si subiectele comune. Așa sunt eu...

maria55 [17.04.15 21:46:58] »

@pepsi70ro -... si asa sa ramai!!

mishu [05.01.16 16:41:46] »

Ma bag si eu in seama, ca desi apar ca membru cu vechime de abia de putina vreme am inceput cu postarile si asta pentru ca acum am ceva mai mult timp liber la dispozitie.

Am fost pana in prezent doar un membru pasiv al comunitatii, citind multe dintre postari pentru a afla lucruri care mi-au fost de mare ajutor in alegerile facute si citind postarile legate de intalnirile AFA regret ca nu am mers pana in prezent la nici una si sper din suflet ca la urmatoarea intalnire sa particip.

Nici eu inca nu stiu multe legate de utilizarea corecta a acestui site, sunt inca la cresa, dar invat si ii multumesc web-master-ului pentru ajutor si de asemenea le multumesc utilizatorilor mprofeanu si Carmen Ion care au fost primii care m-au ajutat.

Astept cu bucurie lucrurile minunate care se vor intampla acest an si urez tuturor un an 2016 perfect.

iulian68 [05.01.16 18:39:47] »

@mishu: asa cum toate au un început, sunt sigur ca vei evolua! Iar o pregătire pentru o întâlnire AFA o poți face vineri când este prima mini- întâlnire AFA de anul acesta... 😊

mishu [05.01.16 18:53:44] »

@iulian68: unde aflu mai multe amanunte, repet sunt la inceput si invat. Multumesc

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
balasa violeta, fanespoitorul, hlli, iulian68, maria55, mishu
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0958709716797 sec
ecranul dvs: 1 x 1