ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.04.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 09.05.11
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2015
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
PREȚ SEJUR 490 lei ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ DP
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

Belvedere Hotel (ex Cioplea)3

Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

O altfel de Întâlnire AFA

TIPĂREȘTE

Nu aveam de gând să scriu ceva despre acest hotel în care s-a desfăşurat ultima întâlnire a comunităţii AFA dar, după o serie de polemici şi controverse neplăcute cu userul @Costi (la care, din păcate, aţi fost martori, poate fără voia voastră!), am hotărât să vă spun părerea mea despre această locaţie pe care am frecventat-o de mai multe ori după Revoluţie, atât pe timp de iarnă (până s-a construit hotelul Premier de la baza pârtiei Clăbucet), cât şi pe timp de vară – fac asta atât pentru a evita discuţiile în contradictoriu prin ecouri cât şi pentru a vă explica motivele supărării mele mai în detaliu!

Vineri 27.03

Aşadar după un drum de vreo 2 ½ ore din Bucureşti (timp în care l-am ,,pescuit” şi pe @Marian Preda cu familia), ajungem pe la 14.30 la hotel, unde suntem bine primiţi de comitetul de organizare, completăm la recepţie fişele de cazare atât eu căt şi soţia (ciudat!), primim o singură cartelă (am fi preferat două pentru a nu ne deranja eventual!) şi ne cazăm în camera 214, o cameră absolut decentă, curată, peste aşteptările noastre – micile imperfecţiuni n-au avut darul să ne deranjeze!

Am coborât imediat la restaurant pentru un prânz foarte prompt servit şi de o foarte bună calitate:

- o ciorbă de văcuţă, o supă-cremă de legume, o pulpă de pui dezosată la grătar, o porţie de cartofi prăjiţi, o salată bulgărească şi una mixtă, pâîne, două beri la draft şi un prigat de portocale, toate la preţul de 86 de lei, care m-i s-a părut absolut corect – am lăsat ospătarului 100 de lei, fiind mulţumit, atât eu cât şi soţia mea, care ţine post!

În tot acest timp ne-am întâlnit/reîntâlnit cu diverşi colegi iar bucuria cunoaşterii/revederii a fost una foarte mare – nu vreau să dau nume pentru a nu omite pe cineva!

Am coborât singur la focul de tabără (soţia, speriată de vremea de-afară, a preferat să rămână la televizor!) iar acolo m-am reîntâlnit cu @iulianic şi soţul dumneaei şi cu @traian.leuca, pe care-l cunoscusem mai devreme (în sfârşit!), cu care am avut o scurtă conversaţie, la un vin fiert, fără să ne pese de ploaia mocănească, care nu mai contenea.

Până aici toate bune şi frumoase! Urma prima seară de distracţie, totul decurgea conform aşteptărilor, mergem la masa nr. 3, una foarte vocală şi veselă cu @johnnyredlabel, @balasa violeta, @dananecula, @xpac, @urjanclaudiu, @Marian Preda (pe aceştia îi cunoşteam de la Moieciu sau Odorhei), @irinad şi @traian.leuca (debutanţi la o astfel de întâlnire), toţi împreună cu jumătăţile lor, la care s-a adăugat @VasileS (nu ştiu motivul real, dar vreau să cred că i-a plăcut de noi :)) !), pe care l-am primit cu braţele deschise, mai ales că a venit dotat cu ceva din zona lui!

A urmat aperitivul – o liniştisem pe soţia mea în legătură cu mâncarea de post în prima seară: urma să aibă vinete şi zacuscă! Zacuscă luasem şi de-acasă vreo două borcane, pt orice eventualitate (mai ales că, la cina festivă de a doua seară nu era prevăzut nimic de post iar de micul dejun nu aveam nici o referinţă), aşa că se aştepta să mănânce vinete în acea seară! N-a mâncat pentru că n-au fost! Cei de la Belvedere n-au respectat meniul stabilit, în schimb au pus un pate de o culoare dubioasă de care n-am văzut să se atingă cineva.

A doua neplăcere din seara aceea a fost legată de pahare: aveam câte un pahar de fiecare persoană! În mod firesc am cerut să ni se mai aducă câte unul, la care am primit următorul răspuns: ,,numai dacă serviţi băutură de la noi!” Contra cost, bineînţeles! Nu mi-am permis să comand de la ei deoarece nu vroiam să fac notă discordantă cu cei de la masa noastră sau să fie interpretat ca un gest de snobism! Într-un târziu, la intervenţia lui Cornel am înţeles (probabil că la focul de tabără nu a fost toată lumea şi s-a stat puţin, astfel că nu s-a consumat tot vinul din meniu, zic şi eu!), am primit o mică carafă de vin roşu pe care am împărţit-o cu @traian.leuca în special, amândoi concluzionând că nu a fost unul strălucit.

Nu mă leg de friptură sau de muzică, pe care le-am găsit acceptabile! Desertul a fost chiar foarte bun! Până la urmă a fost o seară agreabilă, umbrită doar de cele două disconforturi, ca să zic aşa!

Sâmbătă 28.03

A doua zi am evitat micul dejun la restaurant, preferând să-l luăm în oraş, ca şi prânzul dealfel – aşa se face că ne-am întâlnit foarte mulţi AFA-işti la Restaurant Dragului de unde am luat o carte de vizită pentru a comanda ceva mâncare de post, acolo găsind foarte multe alternative pt aşa ceva! N-a fost cazul deoarece am găsit înţelegere din partea bucătăriei, iar cele trei fete de la masa noastră care posteau au avut ce să mănânce!

La cina festivă de sâmbătă seara mâncarea a fost mai bună, nemulţumirea fiind că s-a servit pangasius în loc de şalău, iar pentru aceasta trebuia să mănânci în aceeaşi farfurie în care ai avut aperitivul! Ca la pomană! Nu pot să fiu de acord cu ideea că s-a înlocuit peştele în compensaţie cu vinul din seara precedentă – nu cred că s-a făcut aprovizionarea în acea zi!

Despre tăria pe care au pus-o pe masă, vă spun sincer că aducea a vodcă din aceea contrafăcută pe care am întâlnit-o imediat după Revoluţie, pe care o găseai pe toate drumurile, dar nu erai sigur de provenienţa ei – am mirosit-o doar, nu m-am atins nici de ea, nici de vin (nici ceilalţi colegi de lângă mine!), am fost pregătiţi de această dată! Apropo de vin, diferenţa dintre cel servit la masă şi unul mai bun calitativ (mă gândesc la cel de anul trecut, de la Mistral) este de doar 2-3 lei/litru, adică o cheltuială de 1-1,5 lei/persoanâ, în cazul nostru.

Aceeaşi discuţie despre pahare, tot câte unul de persoană, cu toate că aveam în meniu trei feluri de băuturi: vin, apă şi răcoritoare din gama Pepsi – într-un final ne-au fost aduse, dar cu ceva bombăneli din partea casei! Mai aveau să ne stingă lumina după miezul nopţii ca să ne-aducem aminte de vremurile de odinioară - nu am stat în nicio seară până la terminare şi nu ştiu cum au procedat pe final!

Nu pot să uit costumaţia şi dansul ospătarilor din seara carnavalului de la Mistral (Moieciu), precum şi zâmbetul pe buze cu care ne serveau la mese, chiar dacă era bufet suedez şi s-a mai întâmplat să se termine câte ceva, fie mâncare, fie băutură - se aducea fără costuri suplimentare! Mulţumim încă o dată Corina Martin, Cornelia Boantă şi Ovidiu Oprea!

Pe lângă aceste neplăceri au mai fost şi alte inconveniente, pe care însă le pot trece cu vederea deoarece mă aşteptam la ele:

- restaurantul prea mic pentru atâţia invitaţi, mesele prea apropiate (norocul meu a fost că l-am avut doar pe @traian. leuca după mine, care nu m-a ridicat ,,decât” de vreo 27 de ori în picioare!), ringul insuficient de mare – colac peste pupăză sâmbătă seara au mai plantat şi o masă pe el!

- lipsa alternativei de petrecere a timpului liber, având în vedere că a fost o vreme câinoasă, iar aici mă gândesc la un club de sport (biliard, ping-pong etc), o sală de jocuri pt copii (micuţii au cam deranjat şi festivitatea de înmânare a diplomelor dar care era vina lor?!), nemaivorbind de un SPA, gen Septimia (iar acolo preţurile au fost comparabile cu Belvedere dacă nu mă-nşel!).

- lipsa alternativei în cele două seri, iar aici mă refer la un club/discotecă unde se poate petrece şi pe alte ritmuri decât cele ale orchestrei (poate că nu toată lumea a agreeat muzica cântată sau ,,spectacolul” de pe ringul de dans!) – din câte mi-aduc eu aminte Belvedere dispune de aşa ceva la subsol dar nu ştiu de ce n-a putut fi folosit (la ce aglomeraţie a fost, eu zic că era binevenit!).

De parcare nu discut că o să ziceţi că sunt prea cârcotaş!

Sunt de acord că nici vremea n-a ţinut cu noi, iar ăsta a fost un inconvenient major!

Nu vreau să fiu înţeles greşit: Cornel a procedat corect în momentul în care a anunţat întâlnirea, ne-a avizat în privinţa locaţiei (eu o cunoşteam foarte bine, aşa cum v-am spus!), ne-a spus ce a stat la baza acestei decizii (prezenţa în număr foarte mare, cu aproape 100 mai mulţi ca anul trecut!), preţul a fost unul foarte bun pt Predeal, care este o staţiune scumpă, dar eu cred că el a mizat foarte mult pe seriozitatea celor de la hotel, care, în opinia mea, sunt singurii vinovaţi! Poate vom afla cândva şi părerea lui faţă de toate acestea şi dacă a fost afectat atunci, pe moment, de problemele de la restaurant, pe lângă cele de cazare!

Dacă cei de la restaurant procedau la fel şi când serveau a-la-carte, pe bani adică şi cointeresaţi de un eventual tips, ziceam că atâta pot săracii, asta e, mă consolam cu ideea! Dar când i-am văzut cum procedează şi ce oferă în pachetul deja achitat, am fost (şi sunt) foarte indignat şi am observat că nu sunt singurul! Le-am luat apărarea în primă instanţă invocând preţul dar am renunţat a doua seară – consider că şi dacă mai dădeam câteva zeci de lei în plus de persoană/familie nu schimbau mare lucru!

Nu ştiu dacă managementul hotelului are un sistem de monitorizare a satisfacţiei clientului, dar media notelor de pe AFA e cât se poate de reală – eu am mai sperat că schimbă ceva cu ocazia acestei întâlniri, ce-i drept vag, dar m-am înşelat!

Cel mai elocvent exemplu al faptului că nu s-au ridicat la aşteptările noastre, a fost media generală dată întâlnirii, mai mică cu aproape un punct faţă de toate celelalte întâlniri de până acum, iar această medie a fost ridicată foarte mult de cei 7-8 nou veniţi care au dat nota maximă, aceştia neavând un reper de comparaţie şi fiind foarte încântaţi de cum au fost primiţi în AFA, prima întâlnire având probabil un impact emoţional foarte puternic asupra lor!

Pentru că DA, este normal să dăm note, în cazul impresiilor de la aceste întâlniri, la servicii şi bucătărie&masă, aşa cum au făcut-o mulţi useri valoroşi de-a lungul timpului, deoarece acestea sunt direct proporţionale cu reuşita petrecerii! Nu putem judeca o nuntă după cât de bine dansează mesenii ,,dansul pinguinului” sau când/dacă s-a furat mireasa, fără să ţinem cont de locaţia unde s-a ţinut, muzica, meniul şi serviciile oferite!

Regulamentul saitului recomandă să despărţim impresiile de călătorie de cele de cazare (datorită timpului n-au mai fost posibile excursii de data aceasta!) şi să redăm cât mai obiectiv plusurile şi minusurile – la celelalte întâlniri nu-mi aduc aminte să fi reclamat cineva vreun neajuns, s-a vorbit numai la superlativ, dar acum au fost câţiva care au spus lucrurilor pe nume, iar ca ei, sunt convins că mai sunt şi alţii care gândesc aşa! La fel cum sunt de convins că nu toată lumea trebuie să fie de acord cu mine!

Nu suntem nişte persoane fiţoase sau pretenţioase! Pentru această întâlnire eram dispuşi să dormim într-un internat şi să mâncăm la cantină (atât de mult am aşteptat-o!) cu nişte condiţii minime: baia şi aşternuturile să fie curate, mâncarea puţină dar de calitate bună iar informaţiile despre acestea să fie corecte! Nu am avut nici o intervenţie pe firul de discuţie premergător acesteia chiar dacă eram conştient că locaţia nu se poate ridica la nivelul celor din ultimii doi ani. Dar nu pot să mă prefac că a fost totul în regulă (când n-a fost!) nu pot! Adică ,,hai să fim ipocriţi şi să ne minţim frumos”, cum spunea cineva pe-aici!

P. S. De ziua plecării nu pot să spun nimic – n-am prins nici micul dejun, nici poza de grup! De ultima îmi pare rău! Dealtfel nu prea am poze de la această întâlnire şi mulţumesc celor care au postat foto şi filmări! Rămân cu regretul de a nu cunoaşte toţi colegii de pe sait care m-au delectat cu impresiile lor, precum şi faptul că nu am socializat suficient cu cei cunoscuţi!

În speranţa că m-aţi înţeles şi nu v-am plictisit prea tare vă urez „Sărbători fericite”!


---
Trimis de marocanu21 in 07.04.15 08:04:54
Validat / Publicat: 07.04.15 12:53:59
VIZUALIZĂRI: 2130
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marocanu21); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 73300 PMA (din 57 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

18 ecouri scrise, până acum

webmaster [07.04.15 08:27:48] »

Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun...

marocanu21 [07.04.15 10:49:49] »

@webmaster - Da, scuze! Pot spune însă că a ieşit o medie de 6,8 dacă nu mă-nşel şi nu aş recomanda această locaţie pentru astfel de întâlniri! Doar dacă se merge individual!

Admin [07.04.15 13:50:00] »

@marocanu21 -

Cornel [... ] ne-a spus ce a stat la baza acestei decizii (prezenţa în număr foarte mare, cu aproape 100 mai mulţi ca anul trecut!), preţul a fost unul foarte bun pt Predeal, care este o staţiune scumpă, dar eu cred că el a mizat foarte mult pe seriozitatea celor de la hotel, care, în opinia mea, sunt singurii vinovaţi! Poate vom afla cândva şi părerea lui faţă de toate acestea şi dacă a fost afectat atunci, pe moment, de problemele de la restaurant, pe lângă cele de cazare!

Ai punctat super-bine, Marian. Am vrut să fie accesibil, din toate punctele de vedere, pentru cât mai mulţi. Şi ai punctat f bine şi diferenţa (esenţială, imho) între Predeal şi alte zone (în mod normal, preţul ar fi fost mai mare decât la 4 stele *super* din alte întâlniri)

Sincer, eu unul NU am fost dezamăgit - deşi sunt un "client" mai degrabă "nărăvit" cu "4 stele" ... Acuma, ştii şi tu — şi ştiu toţi — contează cu ce aşteptări mergi. Eu le-am avut jos "de tot" (atât ref la cazare cât şi la servicii), ştiind prea bine că pe Valea Prahovei, cu cererea mult mai mare ca oferta (în general), NU SE OBOSEŞTE nimeni să facă... minuni... Astfel că "realitatea percepută" a fost, în general "peste aşteptări" = o reţetă SIGURĂ prin care eviţi dezamăgirile

Frankly, în adâncul sufletului meu speram ca serviciile să fie ALTELE decât media generală a lor, având în vedere importanţa evenimentului, mizând pe implicarea şefilor. Care şefi s-au implicat — jos pălăria, în fapt, pentru doamna şefă de sală şi pentru şefa de la vânzări — dar exemplul lor personal n-a avut, pare-se, priză sau efect mai îndelungat în rândul personalului... de rând .

Admin [07.04.15 13:54:57] »

Şi-n plus: de unele probleme de la restaurant am fost "afectat", dar... le-am rezolvat, destul de rapid.

De exemplu lipsa vinului din seara de vineri (nu era în meniul iniţial, fiind prevăyut doar la focul de tabără), sau masa pusă sâmbătă pe ringul de dans (care-a dispărut apoi la intervenţia mea - telefonică! - la şefa de sală).

De pahare (lipsa lor la masă) nu ştiam - fiind mai mereu "în alegrare", am stat destul de puţin la masă - că m-aş fi ocupat...

fanespoitorul [07.04.15 14:49:15] »

@marocanu21 - Si eu am asteptat foarte mult intalnirea. Am cunoscut cativa. Cred ca voi veni si la anul sa continui prin ai cunoaste pe restul. Nu am participat la poza de grup pt nu vreau sa-mi apara "moaca".

Cand am ajuns acasa m-am uitat un pic la Voila AS srl din Constanta si am fost un pic surprins. Are vreo cinci sau 6 hoteluri impreuna cu cel din Constanta. Sejurul AFA a fost 0,61% din CA 2013 intrucat pe 2014 nu s-au publicat bilanturile. Este innebunitor ca sa ai un client la asemenea anvergura (popularitate si bani) si totusi sa fi nepregatit. Lucrez in vanzari si sincer imi doresc si eu un asemenea client. L-as bibili muuuuult mai mult.

Vineri seara inainte de focul de tabara am iesit afara sa respir aer curat si o masina de HR cu apa si sucuri m-a intrebat daca-i semnez actele si unde descarca. I-am spus sa dea cu spatele pe aleea din dreapta hotelului. Flacaul "ghidona" soferul si deodata am strigat STOOP. I-am spus soferului ca daca mai da cu spatele rupe puntea spate. Asa de mari erau sleaurile in pavaj pe aleea de alimentare cu provizii. Oare asta nu spune nimic??

Concluzia mea: ori alimenteaza foarte rar cu provizii ori nu-i intereseaza ce se intampla cu masiniile de aprovizionare.

Pe mine nu m-ai plictisit, regret ca nu te-am acostat si nu am schimbat ceva parole. Sarbatori fericite tuturor AFA

fanespoitorul [07.04.15 14:51:51] »

@Admin - Asa se intampla cand esti Nas. Ai fost si esti Nasul. Numai nasul stie toate "ofurile"mesenilor.

Marian Preda [07.04.15 16:36:02] »

@marocanu21 -

De ce nu afirmi că la întoarcere spre casă am pescuit şi o victorie a naţionalei de fotbal, împotriva Insulelor Feroe?!

Încă o dată îţi mulţumesc pentru gestul făcut şi, ... chiar dacă mă mănâncă buricele degetelor de a le răspunde unora, ... cu adevărat sub acoperire, am să mă abţin!

Le urez tuturor în această săptămână îndreptare duhovnicească, duioşie în suflet şi-n cuvânt, trăind împreună momentele culminante ale Mântuitorului!

Sărbători Pascale fericite, alături de cei dragi!

vega06 [07.04.15 16:36:06] »

@Admin -

Aflandu-ma si eu in tabara celor nemultumiti de calitatea meselor oferite de hotelul Belvedere din Predeal, imi permit o scurta interventie.

Cornele, nimeni, dar absolut nimeni nu a comentat negativ si nu a acuzat lipsa de implicare a ta sau a organizatorilor Intalnirii din partea AFA, cu totii dandu-ne seama ce efort, cata vointa si cat timp pierdut au fost necesare ca totul sa iasa bine.

Daca ai citit review-urile, s-a facut doar o trecere in revista a camerelor, dotarilor si a conditiilor oferite de cazare si pe partea ce tine de hotel in general, fara insa ca cineva sa se planga de acestea. Cu totii zic eu, am avut un nivel de asteptari scazut si realist, in concordanta cu numarul de stele (prea mare totusi) ale acestui hotel.

Dar pentru faptul ca altul era scopul venirii noastre la Predeal, am trecut toti cu usurinta peste conditiile de cazare si treceam la fel de bine si peste cele de masa, atata vreme cat am fost de acord cu cele prezentate de tine in 17 decembrie. Ce intradevar a fost deranjant, a fost sa-i zicem nonsalanta cu care a tratat si respectat restaurantul partea sa de contract in privinta MD-ului si a cinelor festive si asta nu cantitativ, ci in privinta calitatii acestora. Asta a fost marea problema. Si atata vreme cat fericirea trece prin stomac...

Spuneai la un moment dat, “Personal consider că acest hotel "poate" și merită mai mult și vă invit să ne convingem împreună”. Parerea mea este ca nu stiu daca poate, dar cu siguranta nu merita mai mult de nota 7,47 si gradul de recomandare de 61,11 pe care il are in momentul de fata pe AFA. Eu inca le vad mari si pe astea

Asadar, eu as propune asa cum am spus deja intr-un ecou, ca pentru viitoarea Intalnire sa fie ales un hotel da 3 stele curate, gen Mistral Resort din Moieciu de Jos, sau chiar unul de 4 stele, gen Grand Hotel Balvanyos (fost Best Western) din Balvanyos, unde atat calitatea cazarii dar in special cea a mancarii vor fi cu siguranta peste ceea ce a oferit hotelul Belvedere.

Decat sa fie ales un hotel slab dintr-o statiune mare si scumpa, mai bine unul bun dintr-o statiune mica si ieftina. Parerea mea.

Inchei prin a va ura si eu tuturor membrilor comunitatii AFA, sarbatori Pascale fericite alaturi de familie si prieteni.

marocanu21 [07.04.15 19:53:37] »

@Admin - Mă bucur să constat că ai trecut mult mai uşor peste problemele ivite decât am crezut eu! Io-s mai pipotos şi nu e bine deloc!

marocanu21 [07.04.15 20:04:19] »

@fanespoitorul - Văd că ai revenit la sentimente mai bune faţă de zilele trecute, când te-am simţit oleacă mai cătrănit! Hai că se poate şi în Românica, nu numai în Bulgaristan! Îmi pare rău că nu ai fost la Mistral, anul trecut! Chef de chef, parol!

marocanu21 [07.04.15 20:10:43] »

@Marian Preda - Victoria cu Feroe a pescuit-o @clau70! Am văzut eu pe FB!

Mai lasă degetele alea în pace, omule, că e Săptămâna Mare!

vega06 [07.04.15 20:14:02] »

@Admin -

un hotel da 3 stele curate, gen Mistral Resort din Moieciu de Jos

Erata - Era de fapt vorba de Hotelul Mistral Resort din Moieciu de Sus. Scuze. Din cauza de viteza

artemisa24 [07.04.15 22:10:22] »

Excelent review si excelent punctat... Felicitari!

marocanu21 [08.04.15 10:25:19] »

@artemisa24 - Multumesc pt felicitari!

Asa am perceput eu lucrurile, dar nu toata lumea e de acord cu mine! De gustibus!

artemisa24 [08.04.15 15:09:27] »

Si eu am vrut sa scriu despre hotel dar “nu mi-am gasit cuvintele”

In principiu camera a fost destul de buna, fata de ce am vazut …usile de la cabina de dush se inchideau si se deschideau. Sic!

Nu am mancat decat branza (foarte sarata dealtfel dar singura care imi inspira incredere)

Tarie la masa? Nu am vazut-o

In schimb, sambata seara ne-a fost adus pe langa vinul rosu si vin alb pe care l-am baut cu multa apa minerala.

Muzica? Formatia - un dezastru…cel putin in a doua seara Dj-ul a mai inviorat petrecerea dar a terminat mult prea repede iar ospatarii strangeau mesele si incepusera sa mature

In rest, atmosfera a fost excelenta atat datorita membrilor A”L”F A prezenti cat si organizatorilor, in frunte cu Cornel.

Multumim...

fanespoitorul [08.04.15 16:04:47] »

@artemisa24 - Esti o draguta. Pai daca tu n-ai vazut taria, eu sau altii ce sa mai spunem. Tarie adevarata am vazut de la Andox, sotul Isadorei si Kelyboy. La sfarsit in loc de apa am baut un pahar de vin alb . La petreceri sotia imi lasa paharelul de tarie, de data asta nu.

marocanu21 [08.04.15 18:23:32] »

@artemisa24 -

Si eu am vrut sa scriu despre hotel dar “nu mi-am gasit cuvintele”

Nu trebuie să fii timorată - dacă ai ceva de spus, spune fără reţinere, dar cu obiectivitate! Aşa cum ai simţit tu, chiar cu riscul de a deranja pe cineva!

artemisa24 [08.04.15 20:30:03] »

@marocanu21 - aaaa, n-am fost timorata, in niciun caz...

pur si simplu, pana mi-am revenit de la taria de pe masa pe care n-am zarit-o (aici plang dar nu mai stiu cum sa fac cu paranteze, puncte, etc) s-au scris de toate pentru toti, si bune si rele incat "n-am mai avut cuvinte"... (din nou planset)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
artemisa24, fanespoitorul, hlli, Marian Preda, marocanu21
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0730788707733 sec
ecranul dvs: 1 x 1