Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 826

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 827

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 828

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 829

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 830
Rafinament, bun-gust si eleganta la 'Casa Ticino' din Predeal / impresii Vila Casa Ticino, PREDEAL #AmFostAcolo
ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.08.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Brașov
ÎNSCRIS: 22.07.09
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2010
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR Voucher AFA?
? [transport?]

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
[fb]
TIMP CITIRE: 8 MIN

Rafinament, bun-gust si eleganta la 'Casa Ticino' din Predeal

Ilustrație video-muzicală

TIPĂREȘTE

A trecut puţin timp de când am venit acasă dar sunt atât de fericită încât vreau să vă povestesc şi vouă, numaidecât, despre mini-vacanţa minunată pe care am avut-o weekendul acesta la Predeal şi care a fost ca o gură de oxigen şi la propriu şi la figurat după o perioadă obositoare de muncă şi griji. Şi pentru aceasta doresc să mulţumesc familiei Vlăsceanu care ne-a fost gazdă desăvârşită, ne-a răsfăţat şi copleşit cu amabilitatea, dar şi vouă, cei care aţi apreciat impresiile scrise de mine astfel încât am primit cadou un week-end gratuit la Casa Ticino din Predeal.

Timpul limitat m-a făcut să amân mai mult decât aş fi dorit valorificarea acestui premiu dar, în cele din urmă, am reuşit să ajungem weekendul acesta. Pensiunea este situată la intrarea în Predeal cum vii dinspre Bucureşti. Înainte de pod şi indicatorul care arată stânga spre Râşnov, se face la dreapta un drum abrupt, presărat de vile, care duce direct la pensiune. Casa Ticino se găseşte la capătul drumului, pe partea stânga, se distinge uşor prin aerul său impozant şi terenul de tenis. Pentru că noi ne-am încurcat puţin, venind dinspre Braşov, domnul Mihai, proprietarul, ne-a ieşit înainte la intrarea dinspre drumul naţional şi ne-a condus cu maşina până la pensiune. Aici, primul ne-a întâmpinat Benji, căţeluşul jucăuş al gazdelor, cu care ne-am împrietenit de îndată. Am respirat cu nesaţ aerul tare, de munte, am aruncat o privire în jur, urmând să fac mai târziu o cercetare mai amănunţită a acestui loc atât de frumos, de la marginea pădurii de brazi.

Domnul Mihai m-a cucerit de la bun început cu firea sa jovială, plină de amabilitate, impresie pe care mi-o făcusem încă de când vorbiserăm la telefon. Am stat de poveşti până târziu, spre miezul nopţii, împreună cu dânsul şi soţia sa, doamna Nicoleta, dar şi cu un cuplu tânăr venit din Constanţa şi cu o altă familie de tineri care urmează să se ocupe de pensiune. Cu foarte multă tristeţe, domnul Mihai ne-a confirmat că în câteva zile se întoarce în Italia, de unde venise acum doi ani şi doreşte să renunţe la pensiunea în care pusese atât de mult suflet, din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat în ultimul timp. Neadevărul care s-a scris despre dânsul şi despre condiţiile oferite de pensiune l-au mâhnit profund, neobişnuit cu astfel de atitudine chiar dacă şi eu doresc să vă asigur, la rândul meu, că impresiile scrise de dananecula click aici şi Stefan Zamfir click aici sunt în deplin acord cu realitatea.

Întreaga vilă denotă bun-gust şi rafinament, multă eleganţă, cum eu, una, nu am mai văzut în nicio altă pensiune. Se simte un aer occidental şi o experienţă în domeniul amenajărilor interioare. Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că pensiunea a fost proiectată şi decorată de domnul Mihai însuşi care lucrează în domeniu în Italia, decorând castele somptuoase din Italia aparţinând unor nume celebre printre care Tina Turner şi Eros Ramazzotti. Ştiam din impresiile Danei că această vilă este ”un adevărat paradis al tablourilor şi goblenurilor”, dar realitatea depăşea cu mult închipuirea mea. Livingul uriaş este presărat cu elegante tablouri, goblenuri şi tapiserii de toate dimensiunile, dintre care una este de o vechime apreciabilă, nici un colţişor nefiind lăsat la voia întâmplării. Poţi petrece liniştit minute în şir admirând diversele scene expuse, mie mi-a atras atenţia un goblen amintind de Napoleon dar şi o tapiserie ce ilustra o scenă de vânătoare, vedeţi foto. Piesa de rezistenţa este plafonul, frumos încrustat cu alte tablouaşe pictate, dispuse în cele patru colţuri. Într-un colţ al livingului se găsea o canapea confortabilă din piele de culoare vişinie, în ton cu nuanţele draperiilor ce îmbrăcau în falduri elegante ferestrele, două fotolii, alături de comoda cu televizorul. În partea opusă a încăperii este amenajat un loc generos unde puteai lua masa comod în nişte fotolii în care pur şi simplu te scufundai, de aceeaşi culoare bordo. Cât a fost frumos noi am mâncat afară, înconjuraţi de cele 4 coloane somptuoase, alături de Benji care stătea cuminte lângă noi şi care a fost răsplătit în ultima seară, când am făcut un grătar.

Bucătăria este complet utilată şi echipată, toate ustensilele fiind la dispoziţia turiştilor: cuptor cu microunde, toaster, cafetieră, fierbător de apă, tacâmuri, veselă. Pentru prima dată am folosit cu încredere această facilitate pentru că, vă vine să credeţi sau nu, pensiunea dispune de o maşină de spălat vase care şi igienizează, nu doar curăţă vasele. Vă daţi seama cât de mirată am fost când gazdele ne-au spus că nu este nevoie să spălăm vasele folosite, nici măcar paharele, urmând să se ocupe dânşii de întreg ritualul de curăţare şi dezinfectare. Cu oarecare jenă ne-am conformat, întrebându-mă, retoric, câte pensiuni de la noi din ţară oferă acest serviciu… Întreaga bucătărie strălucea de curăţenie iar mobilierul modern mi-a făcut puţinul timp pe care l-am petrecut aici deosebit de plăcut. Gazdele nu au făcut rabat de la calitate nici în ceea ce priveşte vesela, punându-ne la dispoziţie farfurii şi castronaşe elegante din porţelan.

Surpriza cea mai mare am avut-o, însă, când ne-am luat în primire camera spaţioasă şi cochetă, obiectul central fiind patul uriaş cu baldachin, înconjurat de perdeluţe albe cu un model floral discret. Patul şi pernele erau îmbrăcate în lenjerie de acelaşi rafinament, cu modele egiptene, la căpătâi având un tablou ilustrând un peisaj frumos, în culori calde. Pe peretele de lângă pat erau dispuse alte patru tablouri cu flori, mie mi-au plăcut foarte mult cele cu lalele şi crizanteme. Camera se continua cu partea de living unde se găsea o canapea comodă deasupra căreia era expusă o tapiserie cu o scenă de vânătoare şi o măsuţă de unde te puteai uita la televizorul aşezat deasupra minibarului. În minibar am găsit câteva doze de bere, suc şi o apă minerală iar preţurile erau convenabile. Camera avea vedere atât spre curte, de pe terasă dar şi către dealul la baza căreia este amplasată pensiunea şi unde se doreşte amenajarea pârtiei de schi Olăreasa, după numele străzii. Dimineaţa, o lumină caldă învăluia încăperea, în timp ce puteam admira direct din pat brazii ce înconjoară pensiunea.

Baia era de o eleganţă ireproşabilă, frumos parfumată, cu mobilier de calitate iar plăcile de gresie ce placau pereţii se armonizau perfect, alternând nuanţele de alb şi vişiniu. Într-un colţ se găsea o cadă modernă de duş cu o perdeluţă din pânză impermeabilă astfel încât nu stropeai totul în jur şi nici nu picura pe tine apa de pe ea. Grija pentru fiecare detaliu se vedea şi aici: pe podea se găsea un covoraş moale, astfel încât să nu păşeşti direct pe gresie, chiar dacă aceasta nu aluneca. Deasupra lavoarului, o oglindă uriaşă domina încăperea. Este de prisos să spun că totul sclipea de curăţenie şi era prevăzută cu tot ce este necesar, inclusiv consumabile. Am primit totodată şi prosoape câte două pentru fiecare: unul uriaş în care te puteai învălui cu totul şi unul mai mic.

Pensiunea are în total 4 camere, situate la nivelul 1, proprietarii locuind la ultimul etaj. Proprietarul ne-a mai arătat două camere: cea alături de a noastră, care era identică, cu acelaşi pat cu baldachin şi încă una mai mică cu pat dublu, cu specific egiptean. Cea de-a treia cameră era închiriată dar nu mă îndoiesc că arăta la fel de bine. În curte este amenajat şi un teren de tenis, pe care nu am reuşit să îl folosim întrucât prima zi am petrecut-o în întregime pe munte iar azi dimineaţă s-a pornit o ploaie măruntă şi rece dar care nu a reuşit să ne strice buna-dispoziţie.

Noi ne-am simţit foarte bine acasă la familia Vlăsceanu, am avut senzaţia că eram în vizită la nişte apropiaţi şi, sincer vă spun, că am venit ca simpli turişti dar am plecat ca prieteni. Recomand această pensiune cu toată încrederea, este locul perfect unde vă puteţi deconecta şi uita de grijile cotidiene, într-o ambianţă elegantă, dominată de rafinament, într-un cadru natural plăcut şi relaxant.


[fb]
---
Trimis de krondia in 29.08.10 17:28:00
VIZUALIZĂRI: 3205
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krondia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Notice: Undefined variable: bImpresiiSterse2 in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 3777
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Casa Ticino, camera noastră se găsea la etajul 1, în partea dreapta a fotografiei
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 9850 PMA (din 20 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

24 ecouri scrise, până acum

webmasterJr [29.08.10 18:05:01] »

Am cautat o melodie care sa fie cantata de Eros Ramazzoti, sper sa fie pe placul tau, @krondia!

ms65 [29.08.10 18:06:53] »

o descriere foarte detaliata care iti face pofta de vacanta... o sa am in vedere locatia pentru urmatoarea oprire in predeal! votul meu vine din toata inima!!!

krondia [29.08.10 18:07:07] »

Inspirat ca întotdeauna. Mulţumesc, web!

Andree [29.08.10 18:39:20] »

Foarte imbietor, merci pentru idee.

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [29.08.10 18:44:53] »

Diana, abia asteptam sa te intorci! Eram tare curioasa sa aflu cum ti-a placut la Casa Ticino si cu ce impresii ai venit acasica

Sunt incantata si fericita ca impresiile mele au fost de bun augur. De asemenea sunt bucuroasa ca ai avut parte de un week-end bine meritat si de exceptie, zic eu, alaturi de o familie deosebita, alaturi de care am inteles ca v-ati simtit excelent, de parca v-ati fi cunoscut de multa vreme.

Si noi am avut acelasi sentiment si ne-am simtit super in compania dumnealor.

Imi pare tare rau, in schimb, sa aflu ca fam. Vlasceanu, respectiv dl. Mihai si d-na Nicoleta, care au pus atata suflet in rodul muncii lor sa hotarasca acum, cu un gust amar, sa se intoarca in Italia.

Totusi, Diana, spune-mi te rog, vor mai primi turisti la Casa Ticino sau familia care va administra pensiunea va urma doar sa aiba grija de ea?

Sa stii ca in camera cu tablouri egiptene am stat si noi (cum urci scarile de la etaj, imediat camera din stanga).

Felciitari pentru minutioasa descriere si al 4 lea vot!

N-am mai avut rabdare pana la SB, caci prea frumos ai scris!

trandafir 1970 [29.08.10 18:49:09] »

Sa speram ca sub noua conducere, nu se va schimba nimic in detrimentul turistilor, sa ramana macar asa cum e acum!

Ma bucur ca v-ati simtit ok, sper sa putem ajunge si noi pe aici, candva...

krondia [29.08.10 18:55:29] »

Pensiunea va continua să primească turişti şi am convingerea că nu se va schimba nimic. După cum spuneam, am cunoscut familia care se va ocupa de acum încolo de pensiune şi sunt nişte oameni tineri, minunaţi, la fel ca şi proprietarii care sunt, deocamdată tot Mihai şi Nicoleta Vlăsceanu. Eu sper, totuşi, ca pensiunea să primească atenţia cuvenită şi domnul Mihai să se răzgândească şi să o scoată de la vânzare.

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [29.08.10 18:56:50] »

@trandafir1970

Merita cu adevarat un week-end acolo, iti garantez din propria experienta!

@krondia

Asteptam si pozele, mai ales cele de la terasa cu coloane. Noi, anul trecut, cand am fost acolo, terasa era in amenajari si am baut cafeluta dimineata, acolo, in spate, unde este acel pridvor si-am admirat cu placere padurea de brazi si terenul de tenis.

Copiii s-au uitat cu jind la el, caci o ploate mocaneasca nu le-a dat pace si n-au putut sa joace nici macar un meci

Dar un biliard la sala de la subsol ati jucat ?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
creivean [29.08.10 19:39:14] »

Un Super Review şi nişte Super Poze, merită din plin un Super Bonus. Felicitări pentru review, dar şi pentru un loc, care te-a umplut de fericire.

magdalena [29.08.10 21:02:24] »

Exceptional review, exceptionale poze si o vila superba!

Cel putin stiu unde sa ma duc in Predeal!

Felicitari @krondia!

poll [29.08.10 21:03:03] »

Un vot si de la mine pentru aceasta frumoasa si detaliata prezentare a "Casei Ticino". Si pe mine m-a impresionat acesta vila, este decorata cu mult gust, interioarele sunt deosebit de frumoase, de fapt toata vila respira prin toti porii eleganta si bun gust. Si ceea ce e mai important, se vede ca proprietarii au pus mult suflet si multa daruire in amenajarea acestei oaze de frumusete, intr-un cadru pe masura.

Admin [29.08.10 21:10:23] »

Un review exceptional in ce priveste nivelul detaliilor, mai mult decat relevant pentru oricine doreste sa-si faca o idee despre aceasta destinatie.

Ma bucur ca s-a facut definitiv lumina asupra acestei unitati de cazare si consider ca datorita increderii pe care acest site o are in cele doua recomandari scrise de membrii "seniori" dananecula si krondia, vila beneficiaza de toate premizele sa fie nominalizata printre acele unitati care vor primi din partea acestei comunitati dreptul de a se prezenta ca "recomandata de AmFostAcolo. ro" [atunci cand aceste clasificari vor fi oficial introduse, cel mai probabil la sfarsitul acestui an]

Alina Morar [29.08.10 22:01:24] »

Si eu cand am castigat premiu, vroiam aici, dar a fost ales de altcineva de pe un loc mai fruntas, asa ca am fost la Lidana in Bucovina.

Foarte frumoasa este pensiunea.

georgiana [29.08.10 23:05:12] »

Felicitari@Krondia, chiar uitasem ca aveai aici premiu!

Ma bucur ca ai fost multumita si ca ti-ai facut prieteni noi aici, chiar proprietarii pensiunii!

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [29.08.10 23:06:51] »

Toata stima pentru familia Vlasceanu si felicitari pentru initiativa @webmaster !

Cred ca aceasta veste ii va aduce d-lui Mihai un strop de bucurie si de ce nu, poate ii va schimba planurile sa mai plece in Italia.

Totusi cu oameni de genul dumnealui si pensiune precum Casa Ticino, turismul romanesc mai are o sansa...

krondia [29.08.10 23:24:16] »

Şi eu sper să se răzgândească... Această familie a pus foarte mult suflet şi muncă în această pensiune de care este foarte ataşată. Fotografiile nu pot reda, din păcate, frumuseţea acestui loc şi amabilitatea gazdelor care oferă la un preţ modic condiţii de cazare deosebite. De salonul de biliard uitasem, nu ştiu cum se prezintă acum dar oricum nu am fi avut timp, petrecând o zi întreagă pe munte click aici

Îmi doresc să mai revin aici, sper să mai găsesc un colţişor liber...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
ascent [29.08.10 23:40:56] »

Felicitari pentru premiu si pentru ca ai fost acolo! In mod sigur voi cauta aceasta destinatie pentru ca intr-o perioada m-au pasionat si pe mine goblenurile ... Mi se pare o locatie deosebita citind descrierea ta si privind pozele.

Maria Smeu [31.08.10 15:18:09] »

Felicitari, Krondia, atat pentru premiul obtinut cat si pentru impresiile impartasite noua cu atata generozitate.

Ai si votul meu!

ovi4x4 [14.09.10 10:40:21] »

Am poposit la Casa Ticino, in perioada 10-12 sept, unde am ocupat cele 4 camere, impreuna cu familia.

Confirm in intregime cele relatate mai sus, iar familia de tineri care se ocupa de pensiune face tot ce este necesar ca oaspetii sa se simta foarte bine.

krondia [14.09.10 10:58:08] »

@ovi4x4 chiar mă bucur că aţi avut şi voi recent o experienţă plăcută la Casa Ticino când de pensiune se ocupă acum acea familie de tineri inimoşi.

Aţi ales pensiunea în urma recomandărilor de pe AmFost Acolo? Poate reuşeşti să scrii şi tu câteva rânduri şi să încarci câteva fotografii, cu cât mai multe impresii pozitive despre acest loc, cu atât mai bine.

ovi4x4 [14.09.10 12:36:26] »

Da, am ales aceasta pensiune in urma recomandarilor de pe AmfostAcolo.

Pentru noi existenta unui teren de sport a fost de bun augur.

Am venit cu mingi de volei, fotbal, rachete de badminton, iar gazdele ne-au pus la dispozitie rachete de tenis de camp.

Deasemenea am putut juca tenis de masa in sala de la subsol.

Am avut noroc si de o vreme splendida, care nu ne-a tinut in casa.

Pun si poze, mai ales cu imprejurimile.

krondia [14.09.10 12:46:34] »

Şi pe mine m-a atras terenul de sport, veniserăm pregătiţi cu rachete de tenis dar, din păcate, duminica a plouat. De sala de la subsol am uitat, dar acum am un motiv în plus să revin. Aştept şi pozele. Eu le-am făcut la plecare şi, din cauza ploii, nu sunt prea vesele.

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [14.09.10 16:40:52] »

@ovi4x4

Asa cum spunea si @krondia, pentru ca aceasta recreere la vila Casa Ticino v-a fost de bun augur si spre incantarea noastra speram ca review-urile scrise de noi ca AmFostAcolo au intarit convingerea si hotararea de a va petrece un week-end la Predeal, ar fi excelent sa postezi un review cu impresiile tale si ceva fotografii.

Anul trecut cand am fost si noi la Casa Ticino tin minte ca tot la fel a plouat si doar la subsol parca am jucat biliard sau ping-pong. Nu mai retin bine? Poate ne reamintesti, te rog, cu niste poze.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
ovi4x4 [14.09.10 18:02:03] »

Pozele sunt incarcate de ore bune.

Trebuie sa primeasca ok-ul.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, Andree, ascent, dananecula, georgiana, magdalena, Maria Smeu, ovi4x4, poll
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.074352025985718 sec
ecranul dvs: 1 x 1