BUN
EvoZava Boutique Hotel: poate vrei să stai cuminte!

A doua oară am zis să stăm undeva unde putem servi și MD și dacă se poate mai central. Dar să nu ne descentrăm bugetul.
Pe toate nu le poți avea, și pentru această a 2-a 'tură' de cursuri la București, pentru 10-14 Februarie am schimbat locația/zona și cazarea/hotelul față de prima (despre care vă voi povesti mai târzior).
Avem așadar MD 'impus' pe linia de opțiuni deci luăm ce primim, repetitiv dar... asta e, și nu zic aici că a fost rău, dar nici bine; și iar am insistat să putem lua MD începând cu ora 06.30 sau la și 45' dar... uneori s-a putut, alteori... nu s-a vrut; regula era MD de la ora 07.30, în mod normal, hai... 07.15. Dar, măi oamenilor!...
OK, noi aveam și un tramvai care se lăsa prins cam de la 12-15 min de mers voinicește sau cca 800-900 m de hotel. O fi mult, o fi puțin? Dacă e să dai, e mult, dacă privești pe hartă e puțin, la fel cum am zis și noi când am rezervat la acest hotel. Și... dacă ratai tramvaiul, cum am făcut noi în 3 din 5 dăți, următorul te prindea pe tine dar peste vreo alte 10-15 min... plus drumul cam 20-25... plus încă alte 5 min până la școală efectiv de la stația de destinație până în sala de curs. N-am cam făcut afacere pe această parte cu logistica și timing-ul. Într-o dimineață în care am fost mai căscați decât de obicei, am și călătorit o stație în plus... bravo prostovane, stai jos!
Noroc că hotelul în sine este OK. O zonă super liniștită, cu trafic redus, multe multe case, câteva cafenele, localuri cam scumpe prin jur dar nu foarte aproape, ceva magazine tot așa mai departe totuși decât ai vrea, iar un Mega era doar tocmai pe la piața Traian. Hmm.
Camera standard twin, decentă și suficientă. Nici prea grozavă, dar nu puteai să te plângi la nevastă că... ce? Ce nu e bine? Era totuși bine, dar parcă insipid așa... Saltele mari, confortabile și... tot ce e în standard, mini frigider (tot gol 😆), consumabile, etc. Deja m-am plictisit, mă simțeam ca în stațiune la tratamente, sau tabără, sau internat - cu oră de stingere... și toată lumea să facă liniște! Ssst! Mai ieșeam seara prin fața hotelului, dar nici nu prea aveam unde să mergem așa... decât cu un taxi, ceva...; am mai mers stânga-dreapta dar cam durează să ajungi până undeva - de ex. la o pizza sau crâșmă să te ții de vreo bere, mdah...
Nici nu mai știu cum am dat de el, sincer. Acest hotel nu prea e listat, expus, promovat peste tot, plus că eu tot uitam naibii cum îi zice, îl tot căutăm pe hartă să văd să îmi reamintesc de nume, ba EvoZava (cum scrie și pe clădire, pe reclama luminoasă), ba Zava Boutique (cum apare pe hartă), serios că trebuie să te concentrezi cu denumirea asta (care din ele?).
Am stat la etajul 2, la cameră mergeam pe scări (liftul nu era atât de necesar), care erau tare drăguțe așa, în spirală și colorate; aveam și o pisică prin hotel, neagră... era măcar cuminte și vroia să fie mângâiată mereu...
Dacă vreți liniște, intimitate, condiții decente, zonă bună și curată în București, dar totuși sunteți pe buget modest (sau poate nu vă interesează fițe și ifose de să le dați banii altora că au ei hotel de lux și tu insiști să plătești mai mult), bine, hai fie, mergeți la acest hotel, că eu aș mai merge drept să vă spui, nu a fost deloc rău, am avut și parcare asigurată, MD decent, ce să mai... Pace! cum e la modă acum, pace și prietenie, somn și vezi-ți de treabă pe cameră că doar nu te-ai dus la DisneyLand sau la târg cu hau-hau și agitație. Hotelul își face treaba și își duce rolul onorabil pe piață. Căutați-l că merită! Doar să țineți cont de ce am scris și zis aici! Da?
Trimis de gojavaler in 15.03.25 15:53:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI. A mai fost în/la: București - multiple locuri
- Alte destinații turistice prin care a fost: Gârda, Munună, Vârtop, Padiș, Peștera Ursului, Albac, Horea, Râșca, Geoagiu de Sus, Pianu, Călugări, Trascău, Ocoale, Ghețari, Mărișel, etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gojavaler); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.43515053 N, 26.11805500 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Zava Boutique Central Hotel, BUCUREȘTI" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”