Fara repros, foarte tare resortul, mancare excelenta, personal extraordinar de amabil, bauturi de calitate superioara si multe altele.
Am mai fost in Turcia si la alte resorturi dar nu exista termeni de comparatie intre ele si Voyage Torba, aici totul este deosebit.
Sa incepem cu drumul de la Alexandria cu plecare la 06.00, am circulat bine in Bulgaria si Turcia ajungand la Aliaga la ora 20.00 unde am oprit pentru odihna la un hotel de 4* foarte frumos, din Aliaga mai erau aproximativ 370 Km pana la Bodrum pe care i-am parcurs a doua zi in aproape 5 ore la ora 11 am ajuns la Voyage Torba unde am fost cazati in maxim 15 minute. Masinile ne-au fost preluate de personalul hotelului si parcate in parcare subtearana a resortului.
Camerele sunt un pic cam micute si au chiuveta in camera, dar pe mine nu m-a deranjat marimea camerei care era curata si mobilata frumos, avea minibar umplut zilnic cu bere efes, apa plata si minerala, cola, sprite si cappy.
Bauturile de la baruri erau foarte bune calitativ, nu existau tecuri cum sunt la majoritatea hotelurilor, la SKY BAR se preparau coktailuri foarte bune.
Plaja foarte curata, gaseai sezlonguri libere in permanenta iar bauturile le puteai comanda si erai servit la sezlong.
Restaurantul era spatios, curat iar mancarea de o calitate foarte buna. Puteai servi inghetata Algida din aproape toate barurile din resort.
In concluzie un hotel foarte bun si merita sa incercati. Era forte apreciat si de turistii straini care se pupau cu angajatii hotelului cand terminau sejurul.
Partea buna este ca o sa ajung iar la sfarsitul lunii septembrie pentru 5 nopti cu o echipa formata din 4 prieteni si cred ca o sa fie bestial.
Va doresc tuturor,
Vacante frumoase!
Trimis de geobogza in 06.08.12 14:35:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geobogza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.08188800 N, 27.45702700 E - neconfirmate încă
Salutare! Ceva despre traseu si mai ales despre starea drumurilor in Bulgaria imi poti spune? Multumesc!
sa inteleg ca ati fost 3 familii si ca pretul pe camera a fost de 500e/sejur??!!
ma intereseaza practic pretul /camera/noapte
mersi
@eug: pretul a fost de 1500 euro de familie pentru 9 nopti in perioda 02.06-11.06.2012, oricum merita toti banii
cred ca n-am fost inteles
din datele postate de tine reiese ca pretul a fost pentru 6adl+3chl
pe mine m-ar interesa pentru 2adl+1chl
sau explica-mi te rog ce cazare ai avut (nr. de paturi)
mersi inca o data
@eug: Pretul de 1500 Euro este pentru 2 adulti in camera dubla sau 2 adulti+1 copil de pana la 7 ani, pentru 9 nopti in perioada 02.06-11.06
- Jun.2015 O vacanta reusita — scris în 08.07.15 de ari04 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O locatie frumoasa — scris în 02.09.14 de eunice030672 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Am fost din nou... acolo! — scris în 05.09.13 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Atentie, servicii proaste! — scris în 31.08.12 de martuta din SUCEAVA - nu recomandă
- Jun.2012 Frumos... dar nu perfect! — scris în 12.07.12 de marocanu21 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un voiaj perfect — scris în 25.06.12 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Un paradis — scris în 27.09.10 de nicoleta2005 din BUCURESTI - RECOMANDĂ