Un loc minunat, desprins parca dintr-un atlas turistic, un colt de rai care... chiar exista. Desigur voi reveni, pentru ca am gasit aici liniştea de mult visată.
Am venit la Baile Govora cu masina, bagaje cu strictul necesar si bineinteles cu acea incarcatura psihica, tipica romanilor din zilele noastre: stres, griji, framantari cotidiene, cunoscute de toti cei care vor citi aceste randuri.
Va spun tuturor un singur lucru: dupa 7 zile la Vila Iris - Baile Govora, am plecat acasa doar cu masina si bagajele. Restul... a ramas acolo, iar acum pot sa spun ca "am bateriile incarcate" pentru o buna perioada de timp.
Sunt pe deplin convins ca am facut cea mai buna alegere.
Trimis de rad66blue in 27.09.11 14:47:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rad66blue); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.08540130 N, 24.16094800 E - neconfirmate încă
@rad66blue: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii dar te-am ruga sa ne oferi cateva detalii si despre conditiile de cazare/camere precum si despre bucatarie & masa.
Te mai asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Apr.2016 Recomand cu caldura — scris în 10.05.16 de teocris din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O locatie excelenta — scris în 29.07.14 de Baietzzel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Buchetul de superlative — scris în 04.08.13 de hociota din OLTENITA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Oaza de liniste — scris în 28.07.13 de oana denisa din BARLAD - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Eden pentru muritori... — scris în 08.08.12 de Madalinag* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Paradisul verde — scris în 20.09.11 de Madalinag* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Impresii de la Vila Iris — scris în 03.08.11 de mariaf din CRAIOVA - RECOMANDĂ