Tocmai ne-am intors acasa dupa cateva zile petrecute la Vila Flavia din Sinaia.
Gradina cu grill si loc de joaca (micutii mei au fost incantati!), curatenie ireprosabila, dotari moderne. Model de ospitalitate!
O recomand tuturor celor ce va doriti sa petreceti cateva zile in conditii deosebite!
Trimis de aliceiorga* in 03.01.11 23:19:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: Constanta, Timisoara, Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aliceiorga*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit pe site... doar atata ne spui, dar niste poze se pot atasa?
Bine ai venit in comunitatea noastra.
Poate cand ai timp ne dai mai multe detalii despre acest loc in care ai petrecut revelionul. Cum aratau camerele? Cum v-ati descurcat cu
masa? Nu ati servit masa la ei? Am vazut ca nu ai dat note pentru serviciile de masa. Cat v-a costat sejurul?
Cateva poze cu locatia nu ai sa vedem si noi ,curtea si locul de cazare?
- Jan.2011 2 zile minunate in Sinaia — scris în 05.01.11 de andreiplai din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Un loc foarte placut in care te simti ca acasa — scris în 29.12.10 de rvagner din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Weekend de neuitat — scris în 08.11.10 de cristinabuc din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Nu recomand nimanui vila Flavia — scris în 23.08.09 de voaleta din BUCURESTI