Am fost la Vila Flavia din Sinaia in perioada 9-12 Decembrie 2010, pentru a petrece cateva zile la munte cu fiul meu in varsta de 4 ani.
Am ales aceasta perioada pentru a fi departe de aglomeratia "sarbatorilor de iarna".
Este a treia oara cand mergem la Vila Flavia si cand continuam sa ne simtim ca acasa. In afara de camera, intotdeauna am avut acces la bucataria complet utilata (cuptor cu microunde, aragaz, farfurii, tacamuri, etc). Exista grup sanitar in camera, dar daca se doreste, exsita si acces la baia de pe hol.
Ce m-a impresionat cand am fost prima data la Vila Flavia si continua sa ma impresioneze sunt curatenia impecabila si seriozitatea si discretia gazdei. Ne-am inteles imediat, iar acum suntem primiti ca si cum am face parte din familie.
Recomand tuturor, cu mare placere si incredere aceasta locatie, pentru petrecerea unui sejur la munte.
Trimis de rvagner in 29.12.10 19:24:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rvagner); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Vreau sa văd poze de la consumatori nu cele din reclamă, cu aditivi îndulcitori.
@rvagner - bine ai venit pe site!
Dacă vei citi alte review-ri, vei vedea că pozele făcute de turişti sunt foarte apreciate deoarece redau imaginea unei locaţii de cazare în viziunea celui care a fost acolo, spre deosebire de pozele oficiale (cele încărcate pe site-ul unei locaţii de către proprietar) care, de multe ori, sunt cosmetizate şi nu întotdeauna redau adevărata imagine a unei locaţii.
Dacă ai ceva poze te rugăm să le încarci să vedem şi noi această pensiune!
Imi pare rau. Nu am facut poze ale casei sau ale camerelor, ci doar poze cu familia in care nu se vede mare lucru din vila, ci doar o alee sau o portiune din curte. Asa ca din pacate, pozele acestea nu ajuta prea mult.
am vazut ca este vorba despre un apartament cu 3 camere la parterul vilei. la etaj locuiesc proprietarii?curtea este mare? e departe de centru?multumesc foarte mult. si cel mai important: e cald in camere, pe holuri?
da, la etaj locuiesc proprietarii. curtea este mare si vara este amenajata cu jocuri pentru copii (leagan, topogan). Exista si o casuta in copac (mare atractie pentru copii).
Vila este chiar pe Bulevardul Republicii din Sinaia, foarte aproape de centru. In camere este cald. Pe holuri este insa un pic mai rece, dar fara sa deranjeze.
@rvagner, bine ai venit in comunitatea AFA... de multe ori pozele de pe site nu reflecta realitatea... din aceasta cauza @popescu. borsa ti-a spus ca ar vrea sa vada... poze.
- Jan.2011 2 zile minunate in Sinaia — scris în 05.01.11 de andreiplai din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Revelion 2011 — scris în 03.01.11 de aliceiorga* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Weekend de neuitat — scris în 08.11.10 de cristinabuc din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Nu recomand nimanui vila Flavia — scris în 23.08.09 de voaleta din BUCURESTI