Am stat la Vila Sinaia timp de 4 nopti si am fost surprinsa placut inca de cand am ajuns in gara, cand am sunat sa intreb cum ajungem, s-au oferit sa trimita pe cinva sa ne ia.
Vila este destul de aproape atat de centru cat si de castelul Peles. Angajatii de aici sunt foarte draguti, atenti, amabili, gata oricand sa satisfaca orice cerere.
Camera a fost foarte curata, mobilata cu bun gust si foarte calduroasa (ma refer la noptile reci de munte). Prosoapele si lenjeria au fost schimbate la doua zile iar curatenie in camere se face zilnic. Pot spune ca este o curatenie impecabila.
Nu am servit micul dejun in schimb ne-a fost servita cafeaua in fiecare dimineata.
Va recomand din suflet acest loc.
Trimis de Mari_t in 06.08.14 20:51:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mari_t); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mari_t: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Mari_t: Buna, imi poti spune te rog care sunt posibilitatiile de parcare. Deasemenea m-ar interesa sa stiu daca se poate lua micul dejun la ei si la ce pret. Multumesc.
@Michaell: Un spatiu special amenajat pentru parcare, nu exista, pentru ca pozitionarea vilei nu permite acest lucru insa se poate parca in fata ei, lateral, fiind suficient spatiu pentru mai multe masini. Da, se poate lua micul dejun aici si am auzit ca este foarte consistent, insa nu stiu pretul.
Buna,
imi poti spune daca vila are bucatarie si un loc unde se poate sta la povesti?
Multumesc,
Roxana
- Sep.2019 Aș reveni cu plăcere — scris în 03.09.19 de diana2015 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Cazare superba — scris în 25.07.16 de mirunat din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Cazare decenta — scris în 29.12.12 de MadalinaS din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Pensiunea Vila Sinaia 1929 — scris în 03.03.12 de station5* din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ