Gradina Zoologica Vincennes este inchisa pana in 2013
Marea dezamagire a vizitei noastre la Paris (a mea si a copilului in aceeasi masura) a fost faptul ca cea mai mare gradina zoologica a orasului e inchisa pana in 2013 pentru renovare si reamenajare.
Din pacate am aflat asta doar la fata locului, intrucat aceasta gradina nu are un site oficial. Ulterior, revenind din sejur, am gasit informatia si pe internet.
Asa ca alegeti Menagerie: goodzoos
Excursii placute!
Trimis de Akinom in 31.03.10 21:19:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Akinom); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
avand in vedere ca NU ai vizitat obiectivul si ceea ce ai postat este mai degraba un anunt, invalidam review-ul si desigur retragem punctele.
Eu tot nu am inteles de ce ai scris aceste impresii despre zoo, daca tot nu ai vazut-o si daca mai este si inchisa 2 ani de acum incolo.
Speram sa aduci comentarii proprii, dar personal sunt dezamagit de cum ai pasat-o catre acele site-uri.
mutat la rubrica 'Excursie Paris'.
Este, totusi, un anunt util, iar autoarea probabil ca NU a fost (inca) acolo, de aici si dezamagirea (si fireasca lipsa a impresiilor personale)...
Am scris acest 'anunt' pentru ca altii sa isi poata organiza excursia mai eficient. Despre dezamagirile lui pepsi... couldn't care less... ca sa zic asa
Si eu am fost la Paris in luna mai 2010 si chiar am trecut pe langa gradina zoologica care era deschisa. Cred ca te-ai inselat ca e inchisa pana in 2013. Mai exact unde ai fost la gradina zoologica? ce adresa?
@brindusas > daca faceai clic, aflai imediat despre care dintre gradinile zoo pariziene este vorba mai sus.
si cum in acest enorm oras sunt mai multe... nimic nu e imposibil! (tu sa fi nimerit la una deschisa, pe cand ea - dorind s-o vada pe cea mai mare - a gasit-o inchisa...).
- Apr.2024 O vacanță « coquette » (Sau nu prea…) - Paris — scris în 19.06.24 de Sclemby din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 Mirobolantul Paris — scris în 15.04.24 de Opelantara din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Paris, un vis împlinit — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Informaţii practice despre Paris — scris în 31.07.20 de DanSta din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris III - Aventura continua — scris în 23.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris II - Fugariti de Paris Museum Pass — scris în 08.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Paris - minivacanta de iarna — scris în 11.02.19 de Mihaela 27 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ