Paris - orașul de care nu te saturi niciodata
Ador Parisul! Dar mă credeți ca nu este tocmai un oraș pe placul meu?! Si il iubesc! La Paris am fost prima data in 2007 si ultima in 2013. In decurs de 6 ani s-a schimbat enorm! Acum nu-mi săriți in cap ca monumentele si obiectivele turistice sunt aceleleasi, dar francezii erau mult mai stresați, morocănoși si mai negri...
Pentru liniștea voastră nu va luati hotel sub 3 stele ca este dezastru! Cat este el de Paris hotelurile sunt jalnice! Nu va speriați daca nu este chiar in buricul orașului hotelul ca infrastructura este foarte buna si se ajunge cu mare ușurintă dintr-un colț in celălat.
Așezati-va la o terasa cu priveliște spre Sena si delectați-va cu o supa de ceapa cu multa mozarella! O doamne o ador! Si un pahar de vin! Si sandvișurile alea... Sunt o gurmanda!
Este Minunat sa mergi pe jos prin zonele mai putin turistice! Daca totuși ajungeți la Paris va recomand Sacre Coeur. Priveliștea este se vis! Doumul invalizilor! Catedrala Notre-Dame! Muzeul de sex! ???????????? Ca doar este orașul îndrăgostiților! Turnul Eiffel, ziua, noaptea pentru ca odata pe ora 1 minut luminează si neaparat sa va urcați la ultimul etaj! Ceva de vis...
Moulin Rouge ar trebui sa treacă pe lista voastră. Stiu este cam scumpă intrarea, se fac rezervări cu mult timp înainte dar cu putin noroc puteți gasi bilete si acolo. Spectacolul este demențial! Ceva mai frumos nu am vazut!
Trimis de Jamy in 23.05.16 22:34:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FRANȚA. A mai fost în/la: Nice, st Tropez, Cannes, valea Loarei, Verdon, Strasbourg,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Jamy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bine ai venit printre noi! Sunt convinsă că aduci un suflu proaspăt în AFA. Aşteptăm noi reviewuri mai detaliate pentru că în Paris la tot pasul găseşti lucruri despre care poţi scrie.
- Apr.2024 O vacanță « coquette » (Sau nu prea…) - Paris — scris în 19.06.24 de Sclemby din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 Mirobolantul Paris — scris în 15.04.24 de Opelantara din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Paris, un vis împlinit — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Informaţii practice despre Paris — scris în 31.07.20 de DanSta din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris III - Aventura continua — scris în 23.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris II - Fugariti de Paris Museum Pass — scris în 08.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Paris - minivacanta de iarna — scris în 11.02.19 de Mihaela 27 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ