Restaurantul pensiunii Valea Cascadelor Rucăr, mai bine nu
Pentru a face turism, poate ar fi bine ca asa zisii proprietari / administratori sa fie putin scolarizati, sau macar instruiti, cu notiuni elementare privind turismul in Romania.
Daca ajungeti la Pensiunea Valea Cascadelor - Rucar, nu va va fi greu sa gasiti proprietarul pensiunii, nu dupa ecusonul pe care-l poarta la gat, ci dupa o sticla pe care o poarta tot timpul in mina.
Dragi turisti, pentru a nu avea experiente triste, incercati sa serviti masa in alta parte. Daca totusi, vreti sa mancati la acesta pensiune, solicitati lista de preturi, pe care noi personal nu am vazut-o, am vazut in schimb "nota de plata". Modul de prezentare si gustul mancarii lasa de dorit, insa preturile au fost de restaurant de 5 stele.
Trimis de miri 2016 in 16.08.16 14:51:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RUCĂR. A mai fost în/la: BRAN -MOECIU, MARAMURES, BUCOVINA ETC
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (miri 2016); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@miri 2016 - ați avut cumva și cazare aici, sau ați fost doar să mâncați la restaurantul lor? (dialogul auxiliar va fi șters înaintea publicării).
Înțelegem din lipsa de reacție a autorului că e vorba doar despre impresiile cu privire la restaurant.
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X"
Așadar, Mutat în rubrica "Restaurante în Rucăr, RUCĂR" (nou-creată pe sait)
- Jun.2023 [Pizzeria Via Venetto] Via Venetto Rucăr — scris în 20.06.23 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2019 [Restaurant pensiune Casa Rucăreană] Casa Rucăreană, un restaurant la care aș reveni — scris în 24.11.19 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 [Restaurant pensiune Casa Rucăreană] Restaurantul Casa Rucăreană - se poate şi mai bine — scris în 16.08.17 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ