ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.08.2020
TIPĂREȘTE
despre SERVICII
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Am fost în Rasnov in perioada 23-28 iulie. Am mancat foarte bine la terasa La Promenada, care era pe str. Teilor. Atunci cand a plouat, am comandat pizza acasa [... ]...
Restaurantul era langa un loc de joaca pentru copii, in padure. Era suficienta umbra, iar copiii puteau fi supravegheati cu usurinta.
despre SERVICII
Ospatarii aveau masti si manusi, erau respectuosi, iar portiile de mancare erau generoase...
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Preturile mancarii erau putin cam mari (12 lei orice ciorba), dar portiile erau indestulatoare.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
La terasa nu erau suficient de bine acoperite toate mesele impotriva ploilor, insa atmosfera era placuta, nu era aglomeratie.
## end review sc
Trimis de Alex Ignat in 04.08.20 14:06:03
Trimis de Alex Ignat in 04.08.20 14:06:03
Validat / Publicat: 04.08.20 16:37:16
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂȘNOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alex Ignat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în zona Râșnov:
- Aug.2024 [Jenaki's Bistro & Lounge] Mancare foarte buna — scris în 20.08.24 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 [Regatul Păstrăvului] Cel mai bun păstrăv din ultima vreme — scris în 02.07.24 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Apr.2024 [Restaurant La Promenada] Excelent, ca de fiecare dată — scris în 30.05.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Restaurant La Promenada] Din nou La Promenadă - una caldă, alta rece... — scris în 29.10.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant La Promenada] Deliciu culinar la Promenadă — scris în 18.08.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Restaurant pensiune Rosenau] Regele ciorbei de burtă de la Rosenau — scris în 17.08.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 [Restaurant pensiune Poiana Râșnoavei - Doripesco] Nu recomand restaurantul — scris în 25.04.22 de ux124321 din BUCURESTI - nu recomandă