Pensiunea Cristesti / Onomastica de neuitat
Salut.
Demult nu am mai scris cateva randuri. Dar astazi o sa ma revansez. Chiar daca nu o sa iasa un review din alea care de acum sunt marca inregistrata:)), o sa dau curs liber degetelor pe tastatura, si ce o iesi, o iesi. (Intre noi fie vorba nici nu prea am talent la scris:)), asta e).
De Sfintii Imparati Constantin si Elena fiind sarbatoriti si eu si sotul, nu stiam cum sa ne sustragem sa nu facem cinste la prieteni... Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ pentru ca pana la urma a iesit petrecere in toata regula. Ne sunau care mai de care sa ne spuna la multi ani, noi o tineam pe a noastra ca nu facem nimic. Pana la urma vazand ca telefoanele nu mai inceteaza am hotarat sa gasim un loc mai intim sa ne petrecem onomastica. Am ajuns la pensiunea Cristesti care se afla situata pe E85 pe partea dreapta. Cum vii dinspre Pascani se face dreapta la intersectiade la Motca se iese pe E85 si tot inainte spre Suceava, pe partea dreapta se afla pensiunea. Este deschisa cam de vreun an jumatate, patronii fiind din Bacau. Este un loc dragut amenajat cu gust cu camere frumoase (vazute doar nu probate) cu mancare foarte gustoasa si zic eu ieftina in comparatie cu alte locatii. Pensinea este clasificata la 3 stele si ofera conditii decente de servit masa, Exista 2 spatii pentru restaurant, unul pentru fumatori si unul pentru nefumatori. La cel pentru nefumatori sunt si separeuri. In fine am ajuns noi acolo am vorbit la receptie ne-au condus la mese si ne-au adus meniurile. Meniul este variat cu diferite feluri de mancare, de la traditionala ceafa cu cartofi si salata pana la fructe de mare. Deserturile nu sunt prea multe la numar dar sunt gustoase si frumos ornate. Bauturile sun diferite, pentru toate gusturile iar preturile sunt acceptabile. Am aruncat un ochi asa prin sala si pe la mese sa vad daca e curat si nu am avut nimic de comentat. Tacamurile erau curate, servetelele de material textil foarte curate si apretate. Vazand ca suntem multi la masa patronul ne-a oferit vin din partea casei (ce-i drept nu prea bun la gust dar gestul conteaza), ne-a invitat sa vedem camerele si am constatat ca totul este cu bun gust. Una peste alta cred ca mi-ar fi parut rau daca nu ne serbam onomastica pentru ca in final s-a dovedit o seara frumoasa.
PS am uitat sa va spun ca o camera dubla costa 90 Ron pe noapte cu mic dejun
Trimis de alinutzza140* in 16.06.10 16:47:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PAȘCANI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinutzza140*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
nu sunt acceptate pe site recomandari CU NOTE ale unor pensiuni sau hoteluri din localitatea de domiciliu. Cu atat mai mult cu cat nu ati avut cazare acolo. Tentatia (si suspiciunea! ) scrierii unor asemenea impresii doar pentru reclama este prea mare.
Ca sa nu-ti invalidez review-ul (si sa pierzi astfel punctele), l-am transformat intr-unul scris la rubrica 'Restaurante Pascani'
Ok merci nu am stiut. Fa te rog ce crezi de cuviinta.
”"Tentatia (si suspiciunea! ) scrierii unor asemenea impresii doar pentru reclama este prea mare''
Nu am nici un motiv ascuns crede-ma. Am pus si cateva poze pentru viabilitate. Am mai multe dar in toate apar persoane si nu le-am pus.
Sper sa placa melodia atasata ...si chiar asa ar trebui sa uram mai des LA MULTI ANI !
Nu stiu ce ai patit azi web dar totul este in favoarea mea.
vreau si eu numaru de telefon de la pensiunea cristesti va rog frumos: D il are cineva? : D multumesc