Pentru ca imi era foame, am decis sa aleg acest restaurant - Piatra Craiului
Buna ziua dragilor,
Special pentru acest review mi'am facut cont pe acest site. Am fost la acest restaurant pentru ca imi era foame... simplu ca buna ziua.
Am ajuns... totul ok... mi'a placut locatia... hai sa vedem ce imi comand...
Eu nu mananc, carne, asa ca am optat pentur BULZ CIOBANESC... eram deja cu bale la gura... am vazut gramajul 410 grame sau ceva de genu... mi'a spus doamna ospatarita ca vine si cu un ou deasupra... mama mama...
A venit BULZUL... din start era mic... cu tot cu farfurie facea 410 grame... fie... aceasta portie, TREBUIA sa fie formata din mamaliga + branza burduf + ou...
Bucatarul... sa'i dea Dumnezeu sanatate... A UITAT sa puna BRANZA DE BURDUF!!! Am dat 11.4 RON pe 1 OU o mana de mamaliga si branza rasa!!!
Felicitari celor care controleaza aceasta afacere... cred ca merge treaba ca pe roate in conditiile astea...
In viata mea nu mai calc pe acolo... e un restaurant la care se merita sa mananci CARTOFI PRAJITI si SALATA DE VARZA doar in caz ca faci pana si te ia foamea!!!
Toate cele bune
Un client '' multumit''
Trimis de rtanase in 22.11.15 19:52:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PÂRÂUL RECE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rtanase); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrica "Restaurante din zona X"
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante în zona Pârâul Rece, PÂRÂUL RECE" (deja existentă pe sait)
- Jun.2016 [Restaurant Hotel Pârâul Rece] Restaurantul hotelului Pârâul Rece: Plăcut impresionați — scris în 13.06.16 de Cioby din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- May.2016 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Restaurantul hotelului Piatra Craiului: Mancare buna, peisaj superb si liniste! — scris în 13.06.16 de Mihaela G. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Restaurant Piatra Craiului - foarte ok — scris în 30.06.14 de alex77nistor din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Hotel Restaurant Piatra Craiului — scris în 27.09.13 de Lelicta din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Hotel-Restaurant Piatra Craiului - un restaurant surprinzător de bun — scris în 02.10.12 de abancor din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 [Restaurant Hotel Bucegi Porțile Regatului] Restaurant Bucegi, Portile Regatului — scris în 16.09.12 de nadiaandreea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 [Restaurant Hotel Pârâul Rece] Restaurant Paraul Rece - ne-a intampinat cu atmosfera specifica sarbatorilor de iarna — scris în 12.12.11 de Lumis66 din BUCURESTI - RECOMANDĂ