Restaurant Piatra Craiului - foarte ok
In timpul sejurului nostru de miere, am cautat locurile cele mai frumoase, cazarea cea mai buna si restaurantele cel mai laudate. Am ales intr-una din zile restaurantul Piatra Craiului si va pot confirma ca nu ne-am pacalit. In primul rand, privelistea este superba, minunata, wow! O panorama a muntilor asa cum in putine locuri gasesti. Numai asta si deja restaurantul si-a castigat 50% din multumirea noastra.
Apoi servirea: foarte prompta, civilizata. Ospatarii iti dau atentie, dar fara sa fie sacaitori.
Mancarea a fost foarte buna, sosurile delicioase, iar desertul a completat totul. Am declarat ca a fost un pranz reusit si de foarte buna calitate.
Recomand restaurantul Piatra Craiului. Asteptati-va la o nota de plata destul de mare, dar, desi e scump, merita daca pui in balanta panorama si calitatea serviciilor si a mancarurilor cu pretul pe care il platesti.
Trimis de alex77nistor in 30.06.14 12:14:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PÂRÂUL RECE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alex77nistor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2016 [Restaurant Hotel Pârâul Rece] Restaurantul hotelului Pârâul Rece: Plăcut impresionați — scris în 13.06.16 de Cioby din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- May.2016 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Restaurantul hotelului Piatra Craiului: Mancare buna, peisaj superb si liniste! — scris în 13.06.16 de Mihaela G. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Pentru ca imi era foame, am decis sa aleg acest restaurant - Piatra Craiului — scris în 22.11.15 de rtanase din PRAHOVA - nu recomandă
- Sep.2013 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Hotel Restaurant Piatra Craiului — scris în 27.09.13 de Lelicta din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 [Restaurant Hotel Piatra Craiului] Hotel-Restaurant Piatra Craiului - un restaurant surprinzător de bun — scris în 02.10.12 de abancor din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 [Restaurant Hotel Bucegi Porțile Regatului] Restaurant Bucegi, Portile Regatului — scris în 16.09.12 de nadiaandreea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 [Restaurant Hotel Pârâul Rece] Restaurant Paraul Rece - ne-a intampinat cu atmosfera specifica sarbatorilor de iarna — scris în 12.12.11 de Lumis66 din BUCURESTI - RECOMANDĂ