Mâncare buna la Restaurant Arnica (Moieciu de Sus)
Pt. 2 zile suntem in Moieciu de Sus, pt mine cea mai frumoasă zonă de munte de la noi in care am fost pana acum. Suntem pt a doua oară aici, suntem cazați la aceeași pensiune-Floarea Munților unde ne simțim foarte bine. Mâine vom pleca spre Brașov și voi scrie o recenzie pt această locație minunată.
Abia ne-am intors de la masa de prânz, am ales Pensiunea Arnica cu restaurant unde am citit că se mănâncă bine, și intr-adevăr așa este. Pensiunea are mese și afară si înăuntru. Inițial am ales sa stăm afară dar nedorind sa mâncăm inhaland și fum de țigară de la mesele din jur, am ales sa intrăm. In interior decorul e rustic, amenajat frumos cu lemn și un șemineu, cateva mese pt doua persoane dar și separeuri.
Îmi era o poftă de bulz și stiam deja ca acest fel îl voi comanda. In meniu apare bulz-mămăligă și brânză la cuptor, in schimb când am cerut detalii, ospătara mi-a zis ca are și un pic de cârnăcior, ou ochi deasupra si câteva feliuțe de ardei in oțet. Așa ca satisfăcută de răspuns am comandat. Soțul meu a comandat o supă de fasole cu ciolan. Ospătara foarte drăguță, amabilă. Am așteptat in jur de 20-25 minute până a venit comanda, din când in când mai intrau de afară clienți care spuneau ca așteaptă să li se ia comanda de 10 minute și nu vine nimeni. Eu am văzut ca la servit erau doar doi ospătari -o fată si un băiat, șefa (cred ca ea era după cum se exprima cu unii clienți) mai mergea și ea sa ia comanda.
Mâncarea a fost gustoasă, bulzul vine intr-un bol micuț de ceramică, rustic, eu m-am săturat. Imi era foarte foame și am realizat la final ca nu am fotografiat mâncarea, arăta bine. Și supa de fasole a fost bună, cu multe bucățele de ciolan in ea, gustoasă, ca acasă.
Prețurile: bulz - 15 lei, ciorba de fasole cu ciolan - 11 lei, limonadă cu miere (pt 2) - cca 500ml-12 lei, pâine -3 lei, ceapă - 5 lei. Total pt o masă de prânz pt 2- 45 lei. Prețurile cred ca sunt aproximativ la fel in zonă. Mi s-au părut ok.
Porțiile noastre au fost normale, in schimb am observat comanda de la o altă masă, arătau foarte mari -cartofi prăjiți cu carne, mămăligă cu brânză și nu mai știu ce dar porția era foarte mare. La final, acea familie a spus ca totul a fost excelent, dar prea mult.
M-as întoarce și recomand restaurantul pt luat masa in Moieciu.
Trimis de meehi in 26.07.17 15:41:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (meehi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2023 [Restaurant resort Amfiteatrul Transilvania] Amfiteatrul Transilvania - mult mai mult decât cazare/mâncare — scris în 26.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizzeria Ioana din Moieciu de Sus, cu pizza delicioasă — scris în 11.11.22 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] Asa si asa. Nici rau, dar nici super bine. — scris în 04.07.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 [Restaurant pensiune Vraja Muntelui [Moieciu de Sus]] Sub orice critica — scris în 03.01.22 de Laura 2021 din BUCUREșTI
- Sep.2020 [Restaurant pensiune Vlahia Inn [Moieciu de Sus]] Un loc minunat — scris în 02.10.20 de susu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizza foarte buna pentru pofticiosi — scris în 18.12.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] 17 persoane cu simptome de toxiinfecţie alimentară la un complex renumit; doar atât?!? — scris în 19.06.19 de cosmingh1 din BUZăU - nu recomandă