Ospitalitate moldoveneasca - unde poti lua masa in drum spre Moldova
Calatorind destul de des spre Bucuresti am oprit de mai multe ori la motel La Rusu situat pe E85 la cca 300 m de Mausoleul de la Marasesti.
Prima data am facut-o fortati de foame dupa un drum f lung iar unii membri ai familiei nemaiavand rabdare sa ajungem acasa.
Desi nu am prea multa incredere in astfel de locatii (la multe din ele luind o mare teapa! contra-cost evident!) am facut o concesie! si nu ne-a parut rau drept dovada ca ori de cate ori suntem in zona nu ezitam sa oprim.
Desi situat in apropierea soselei se poate lua masa pe terasa fara sa fii stresat de trafic. Motelul are un restaurant inchis si o terasa curate, precum si locuri de cazare (despre care nu pot sa va dau nicio informatie) si evident parcare.
Spatiile anexe sunt curate si utilate corespunzator (lucru constatat de fiecare data).
Se poate servi un meniu fix (pt 14 ron /pers) cu patru variante pe care le mai si poti combina dupa preferinte. Meniul fix cuprinde o ciorba/supa, felul 2 cu carne (porc, vita, pasare) cu garnitura, salata si un desert din partea casei (clatite/chec).
Mai poti opta si pentru meniu a la carte care are preturi accesibile si mare varietate de preparate inclusiv pentru vegetarieni.
Ce ne determina sa recomandam acest motel este servirea promta si mancarea proaspata si bine gatita.
Trimis de VOIAJ in 11.12.17 11:06:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PANCIU & MĂRĂȘEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (VOIAJ); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Mărășești-Panciu? , PANCIU/MĂRĂȘEȘTI - MOLDOVA" (deja existentă pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@VOIAJ: Tare frumos este pe-acolo! Dar, de departe, preferata mea este P06! Așa!
- Aug.2010 [Restaurant Popas Tișița [Mărășești]] Popasul turistic Tisita – in lipsa de altceva... — scris în 03.09.10 de magdalena din BUCUREșTI - nu recomandă