Pranz la Vila Cristina 2 - Durau
Am vizitat statiunea Durau, doar cateva ore, din pacate... Ne-am oprit la centrul de informare turistica si ne-am uitat ca niste copii pofticiosi cum grupuri, grupuri se pregateau sa urce pe Ceahlau. Noi nu aveam timp sa o facem dar, ne-am promis ca vom reusi cat de curand.
Am intrebat o doamna de la centru, daca stie unde se poate manca bine, la preturi rezonabile si ne-a sugerat Vila Cristina 2.
Vila Cristina 2 se afla cam la intrarea in statiunea Durau, dupa indicator, faceti dreapta si la cativa metri o sa o vedeti.
Este o pensiune de 3 stele, am inteles ca pretul unei camere este de 80 lei/noapte iar a uneia la mansarda este 70lei/noapte.
Ne-am asezat la terasa de afara, micuta, retrasa si am vazut apoi ca era sala de servit masa si in interior. Am fost serviti promt, am cerut ceva si ni s-a spus ca e semipreparat si ca nu e facut la ei in bucatarie, ceea ce m-a impresionat pozitiv.
Am mancat ciorba de burta foarte buna la 8 leiportia, pulpe de pui dezosate cu cartofi prajiti, 16lei/portia, castraveciori murati 4 lei si... papanasi asortati cu smantana si dulceata (deliciosi) la 6 lei portia.
E ciudat sa descrii ce si cat ai mancat... dar ca sa se inteleaga gradul de satisfactie, e necesar si am vazut ca se poarta.
Serios vorbind, ne-am simtit bine, mult mai nine ca pe o terasa din oras, unde astepti uneori mult si bine.
E o unitate de trei margarete, asa ca celor pretentiosi le spun, ca fastul lipseste cu desavarsire. Parca si mie mi-ar fi placut un pic mai mult dichis la asezarea mesei, dar esential era sa fie mancarea gustoasa si sa ne simtim ok.
Asa a fost. Daca pozele, o sa va faca pofta de mancare, inseamna ca am dreptate... si merita sa "pranziti" la Cristina 2, cand va intoarceti flamanzi de pe Ceahlau.
Trimis de diana-camelia* in 13.08.13 09:36:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DURĂU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (diana-camelia*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 [Taverna Ceahlău] Taverna Ceahlău și terasa La Fresca — scris în 03.08.22 de ux126418 din POPEșTI LEORDENI - RECOMANDĂ
- Oct.2020 [Taverna Ceahlău] Mancare ca la mama acasa. — scris în 27.10.20 de andreia iasi din IASI. - RECOMANDĂ
- Sep.2020 [Taverna Ceahlău] Taverna Ceahlăul - mâncare buna — scris în 13.09.20 de Mcrst2001 din IASI, IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 O experiență culinară cu aroma și savoare de pizza — scris în 10.07.20 de Adita974 din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Restaurant hotel Bradu] La masă la restaurantul hotelului Bradu - Durău — scris în 01.07.18 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 [Taverna Ceahlău] La masa la taverna Ceahlau — scris în 29.06.18 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 [Terasa-restaurant Rustic Cafe] Terasa Rustic Cafe — scris în 08.08.17 de Aphophis din VASLUI - RECOMANDĂ