Popas La Liziera
Alegeti alta locatie numai aceasta NU.
Dupa un drum lung si infometati, am hotarat sa oprim la aceasta locatie. Asa ca am comandat ciorbe "proaspete"asa cum ni s a garantat ca sunt de" azi dimineata", fiind ora 20 si tinand cont ca aveam si trei copii.
Cand am intrebat care este reteta lor de ciorba radauteana ni s a raspuns obraznic: "bucatareasa stie"
Pe langa acestea, mesele erau murdare, iar, localul" neîngrijit.
Trimis de MAROC in 08.07.19 20:46:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MAROC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Alegeti alta locatie numai aceasta NU.
Dupa un drum lung si infometati, am hotarat sa oprim la aceasta locatie. Asa ca am comandat ciorbe " proaspete" asa cum ni s a garantat ca sunt de" azi dimineata" , fiind ora 20 si tinand cont ca aveam si trei copii.
Ciorba radauteana era înăcrită, usturoriul era pus deja inainte si erai obligat sa mananci asa chiar daca nu voiai, iar ciorba de perisoare si cea de vacuta erau sleite. Ardelul iute era stricat, iar servirea a lăsat de dorit. Cand am intrebat care este reteta lor de ciorba radauteana ni s a raspuns obraznic: " bucatareasa stie" Pe langa acestea, mesele erau murdare, iar, localul" neîngrijit.
@MAROC: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii saitului, seturile de impresii cu evaluări "zero peste tot" sunt publicate FĂRĂ NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite probabil de minima obiectivitate aşteptată.
Daca doreşte, autorul poate reveni asupra evaluărilor, fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII (dacă articolul nu este încă publicat), fie scriind un ecou în care specifică noile evaluări (dacă timpul alocat editării a expirat)
- May.2023 [Restaurant La Bettola] O masa buna intr-un loc placut — scris în 15.05.23 de DOINITA din BOTOșANI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Restaurant Bacchus Bistro Chic] Papa bun (nu doar de Crăciun) — scris în 24.01.22 de edulup25096 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Mama Mare [DN2, N. Bălcescu]] La Mama Mare, ca la mama acasă — scris în 11.02.22 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Restaurant-pizzerie Viva] Restaurant-pizzerie Viva – Bacău (sau: De la mici la „împinge tava”) — scris în 09.05.18 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 [Restaurant La Tavernă / Hotel Helen [Măgura]] La Taverna (Magura Bacau) - dezamagire totala — scris în 08.08.17 de Julie V din BOTOşANI - nu recomandă
- Apr.2017 [Restaurant La Liziera [Berești Bistrița, BC]] Popas restaurant "La Liziera" — scris în 26.04.17 de alex silva din IAşI - nu recomandă
- Feb.2017 [Restaurant pensiunea Cattaleya [Luizi-Călugăra]] Cattaleya — scris în 25.02.17 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ