Pensiunea La Cassa (Vișeu de Sus) - Recomand cu drag restaurantul lor
Dupa Mocanita am luat cina la ei. A fost o decizie foarte buna: totul a fost foarte bine gatit, portiile mari, personalul amabil, preturile rezonabile, locuri de parcare, grup sanitar curat.
Cat asteptam, ne-au adus si ceva gustari din partea casei. Ne-au cucerit, astfel incat a doua zi pentru micul dejun tot la ei am venit.
Recomandam cu mare drag! Foarte aproape de Mocanita.
Nu stiu cum este hotelul lor. Banuiesc ca e la fel de bun; tot ce-am observat este ca locul e inconjurat de blocuri vechi
Trimis de VioletaA in 23.02.16 23:27:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VIŞEU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (VioletaA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrica "Restaurante din zona X"
Am retras notele acordate unității pentru CAZARE. Nu ați fost efectiv cazați acolo.
Mutat în rubrica "Restaurante Vișeu și împrejurimi, VIŞEU" (nou-creată pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 86&ridAnt=67191
- Dec.2021 [Restaurant pensiune La Cassa [Vișeul de Sus]] Cea mai bună mâncare din Maramureș — scris în 11.04.22 de MarinaCo din MIROSLAVA [IS] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 [Restaurant pensiune La Cassa [Vișeul de Sus]] La Cassa, Vișeul de Sus — scris în 25.07.17 de andreea.29 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Sep.2016 [Restaurant pensiune La Cassa [Vișeul de Sus]] Restaurantul ”La Cassa” o bună opțiune de servit masa în Vișeu de Sus — scris în 19.11.16 de costy69* din TARGU-JIU - RECOMANDĂ