Kuib! Un local cu ambient placut !
Restaurant Kuib Adresă: Str. Gârbovei Nr. 10C, Sinaia, Prahova
Complexul Piatra Soimului (ofera cazare) cu restaurantul aferent Kuib sunt situate in apropiere de casa memoriala George Enescu din Sinaia.
Am ajuns aici intr-o sambata in jur de ora 13.00. Am parcat masina in parcarea de langa complexul turistic Piatra Soimului.
La acea ora si data terasa era plina dar un ospatar amabil ne-a poftit inauntru unde erau suficiente mese disponibile.
Au sosit meniurile rapid si am comandat bauturile urmand sa ne decidem in 5-7 minute si asupra felurilor de mancare.
Am comandat: un fresh de portocale, o limonada ambele la pahar de 250 ml, un expresso scurt si unul lung, si o apa plata la 0,75L.
Meniul este haios si bine structurat presarat cu niste poze extrem de apetisante. Am ales: o ciulama gratinata insotita de mamaliguta, o tochitura munteneasca, penne cu sos rosu pt junioara denumite sugestiv “Punguta cu doi bani” si piept de curcan la gratar cu cartof copt pt junior denumit si acest preparat “ Neghinita”. Mi-a placut ca au pagina separat in meniu cu cateva preparate pe placul copiilor.
Pe langa acestea am mai cerut o portie de ketchup pentru “imblanzirea” cartofului copt.
Comanda a fost adusa foarte repede adica in 25 min. Un timp absolut rezonabil. Despre gustul mancarii as spune ca a fost bun cu un plus pentru tochitura munteneasca, restul preparatelor neimpresionandu-mi papilele gustative in mod deosebit. La sfarsit am platit cu cardul: 180 lei.
Toaletele sunt curate, personalul este amabil fara a remarca ceva deosebit in acest sens, ambient placut, preturile ca de statiune turistica de interes national. Nu pot sa spun ca este ceva ce nu mi-a placut dar nici ceva care m-ar face sa revin doar pentru motivul ca Sinaia ofera o gama larga de locuri unde se poate servi masa si as dori sa testez si altceva.
Trimis de indiralisa_26 in 06.09.18 15:57:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (indiralisa_26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2023 [Restaurant Lord @ Hotel Caraiman] Restaurantul Lord Caraiman - mâncare bună într-o ambianță plăcută — scris în 02.12.23 de calator65 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Complex Militar Sinaia] Se mănâncă foarte bine! — scris în 27.07.23 de ux127042 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] Restaurantul „La Roq” hotel Sinaia — scris în 02.07.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] O seara de neuitat — scris în 01.02.23 de Zmeu din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant WooD] Un prânz rapid într-un restaurant cu clasă — scris în 07.01.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant pensiune Argeșu] O experienta extrem de neplacuta — scris în 29.12.22 de ux128011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 [Restaurant-pizzerie Hotel Irish House] Una calda, una... rece rau. — scris în 02.12.22 de _XXL_ din BUCURESTI - nu recomandă