ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.08.2015
încărcat de pe telefon!
TIMP MEDIU CITIRE: mai puțin de 1 MINUT
Restaurant Bulevard Sinaia - de buget
TIPĂREȘTE
Am ajuns la acest Restaurant de doua ori in scurtul nostru sejur la sinaia.
Am observat ca si in alte dati ca mancarea e buna indiferent de tip, de la ciorba si salata la pizza si paste si chiar prajituri.
Preturile sunt mici pentru ce ofera si oricand ai merge la pranz sau seara sau chiar dimineata te simti exact ca acasa.
Punctele forte ar fi :
## end review sc
Trimis de Alexandru Sabau in 03.08.15 19:56:53
Trimis de Alexandru Sabau in 03.08.15 19:56:53
Validat / Publicat: 04.08.15 10:38:31
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexandru Sabau); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alexandru Sabau
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Sinaia?:
- Nov.2023 [Restaurant Lord @ Hotel Caraiman] Restaurantul Lord Caraiman - mâncare bună într-o ambianță plăcută — scris în 02.12.23 de calator65 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Complex Militar Sinaia] Se mănâncă foarte bine! — scris în 27.07.23 de ux127042 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] Restaurantul „La Roq” hotel Sinaia — scris în 02.07.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] O seara de neuitat — scris în 01.02.23 de Zmeu din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant WooD] Un prânz rapid într-un restaurant cu clasă — scris în 07.01.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant pensiune Argeșu] O experienta extrem de neplacuta — scris în 29.12.22 de ux128011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 [Restaurant-pizzerie Hotel Irish House] Una calda, una... rece rau. — scris în 02.12.22 de _XXL_ din BUCURESTI - nu recomandă