ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.01.2012
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Edinburgh
ÎNSCRIS: 07.01.11
STATUS: PARTENER
LUNA
JAN-2012
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Restaurant Snow sau un pic de Tirol pe Valea Prahovei

TIPĂREȘTE

Marturisesc ca nu mai trecusem pragul Restaurantului Snow de vreo doi ani, perioada in care a trecut si prin modificari pe care nu le-am cunoscut pana acum doua saptamani. Stiam ca se mananca bine (cel putin platoul cu coaste, carnati, ceafa, etc era super bun), insa imi tot faceam veacul pe la Bucegi, Taverna Sarbului, Old Nick, Alex.

In al doilea week and al anului am facut iarasi o escapada la Sinaia (nu o mai vazusem tocmai de la …Craciun!). Mai aveam o intalnire cu niste prieteni, insa acestia au mai intarziat si au prins coloana ce s-a format de la intrarea in Comarnic, astfel ca am avut cam trei ore de pierdut pana sa ne intalnim cu ei. Dupa o plimbare prin statiune si prin parcul Ghica, ne-am hotarat sa servim ceva si sa ne tragem sufletul pana ajung si prietenii nostrii.

Astfel, ne-am hotarat sa intram la restaurantul Snow. Ca pozitie, este foarte simplu de descoperit. Din centru, mergi pe langa Hotel New Montana catre statia de telecabina si chiar pe dreapta, la aproximativ 50 metri de bulevardul Carol, te afli chiar in fata localului. Evident ca iarna terasa este inchisa, asa ca am patruns inauntru.

Inca de la intrare, am ramas cu gura cascata: nu mai era acelasi local pe care-l stiam eu. Primul lucru pe care l-am vazut a fost un Mos Craciun care strajuia langa barul restaurantului cu desaga plina. Apoi, soba in care trosneau lemnele ca pe vrema copilariei …. Era inca dimineata (ora 11), insa déjà, usor usor, daca la inceput eram numai cateva persoane, acum lumea incepea sa intre, probabil ca stiau ei ce stiau….

Restaurantul este impartit prin niste mici gardulete care formeaza mini separeuri (le veti vedea in fotografii). Mobilierul este din lemn deschis la culoare, iar scaunele sunt tapisate cu modele frumoase. Soba frumos ornamentata (si cativa omuleti de zapada stateau agatati pe acolo), iar deasupra un tablou-caricatura destul de haios ce reprezinta o aglomeratie intr-o bucatarie. tablouri draute si mobilier de bucatarie gen bufet intregeau o atmosfera intima de iarna. In prima faza am fost derutat de muzica ce se auzea in surdina de la statie: muzica greceasca! In schimb, atat barmanul cat si ospataritele aveau niste costume…... cam tiroleze, sau, oricum, ceva din zona …... pana cand am intrebat-o pe ospatarita ce ste cu acest local si mi-a spus: sotia patronului (cred ca chiar ea tine business-ul) a avut ideea redecorarii restaurantului si este …austriaca. Poate alti utilizatori de pe site, mai specializati in motive nationale germane pot sa-si dea cu parerea, insa atmosfera creata era chiar de o locatie in care te simti bine la un ceai, o gustare, un snaps…... Evident ca ne-am asezat cat mai aproape de focul care trosnea in soba...

Servirea a fost impecabila. Nu ne era foame, insa am luat o mica gustare –delicioasa, platou taranesc se numeste si care contine: branzeturi (inclusiv telemea,branza framantata si cascaval), masline, rosii, ardei gras, doua tipuri de sunculita (una mai aproape de prosciutto), toba de casa,ceapa rosie. Am hotarat ca era arhisuficienta pentru doua persoane (asa cum era si indicat in meniu).

Am consumat:

Apa plata Bucovina 0,5 = 5 lei

3 xPalica Bran 50 mlx7,5= 22,5 lei

Platou taranesc 2 pers. 1x 42 = 42 lei

Chifle 2 x0,01 =0,02 lei

Sauvignon blanc de Odobesti 0,5 l = 12 lei

Apa min Bucovina 1 x5 = 5 lei

Total 86,52 plus tips 100 lei

Meniul il au destul de bogat (am sa postez si doua foto cu meniul): peste, paste, porc, pui, etc, iar preturile se incriu in nota generala a celei mai frumoase statiuni din tara noastra. Important este ca se mananca bun si gustos, iar atmosfera face toti banii. Va recomand cu mare caldura acest local.

Inchei cu promisiunea de a posta in aceasta seara si cateva fotografii reprezentative cu acest frumos local

PS : webmaster ,daca poti atasa melodia Lili Marlene cu Marlene Dietrich.Thx.


[fb]
---
Trimis de johnnyredlabel † in 24.01.12 13:34:21
Validat / Publicat: 24.01.12 14:38:11

VIZUALIZĂRI: 7135 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (johnnyredlabel †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 Tabloul-caricatura de deasupra sobei
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 19100 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

johnnyredlabel †AUTOR REVIEW
[24.01.12 18:35:12]
»

Am atasat si cateva foto

webmaster13
[24.01.12 18:36:02]
»

"Alergăm după fericire până departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea poate sa fie chiar langa noi, aici, aproape. (Horaţiu)

Iata melodia solicitata

istokr
[25.01.12 19:59:23]
»

@webmaster13:

Felicitari pentru tot ce ai postat ieri si azi.

brenciua*
[11.09.12 19:56:48]
»

am fost si eu acolo in iunie 2012, frumos local, servire buna dar mie mi s-a parut cam scump, am dat 100 lei doua persoane si am comandat 2 ciorbe si 2 felul doi cu garnitura si un suc si o bere.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
istokr, johnnyredlabel
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Sinaia?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.05998706817627 sec
    ecranul dvs: 1 x 1