EXCELENT
Restaurantul Lord Caraiman - mâncare bună într-o ambianță plăcută
Am luat micul dejun, prânzul și cina în acest restaurant timp de 3 zile. Restaurantul este foarte recent renovat și redeschis în anul 2023. Meniul este schimbat față de vechiul restaurant al hotelului Caraiman, iar mâncarea este delicioasă. Porțiile sunt mari, într-un raport corect calitate-preț. Unele preparate au porția suficientă chiar pentru două persoane. Servirea a fost de asemenea foarte bună, iar personalul extrem de amabil.
Micul dejun de tip bufet a fost copios, cu o diversitate mare de produse de bună calitate.
La prânz și cină am încercat câteva dintre preparatele din meniul a la carte: ciorba de burtă, ciorba de văcuță, cappuccino de ciuperci de pădure și trufă neagră, puiul la ceaun copt în untură de Mangalița cu mămăliguță și pesto de leurdă (o porție înseamnă o jumatate de pui - suficient pentru două persoane, iar mămăliguța inspirată din rețeta italiană de mămăligă cu parmezan sau cu altă brânză maturată), pulpele de rață confiată cu varză roșie și mămăligă, cordon bleu de curcan cu cartofi dulci confiați și sos de ciuperci de pădure, creveți în sos de Riesling și orez sălbatic - toate delicioase și rafinate. Dintre deserturi: o preferință personală pentru papanașii cu dulceață de afine și smântână față de tăiețeii de casă cu caramel sărat și lapte de pasăre (plus un glob de înghețată).
Locația este foarte frumoasă - la parterul hotelului Caraiman, ne-a plăcut în mod deosebit terasa cu vedere și acces spre parcul central din Sinaia.
Îl recomand cu plăcere ca un restaurant adecvat unui hotel de patru stele.
Trimis de calator65 in 02.12.23 22:55:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (calator65); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 [Restaurant Complex Militar Sinaia] Se mănâncă foarte bine! — scris în 27.07.23 de ux127042 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] Restaurantul „La Roq” hotel Sinaia — scris în 02.07.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] O seara de neuitat — scris în 01.02.23 de Zmeu din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant WooD] Un prânz rapid într-un restaurant cu clasă — scris în 07.01.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant pensiune Argeșu] O experienta extrem de neplacuta — scris în 29.12.22 de ux128011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 [Restaurant-pizzerie Hotel Irish House] Una calda, una... rece rau. — scris în 02.12.22 de _XXL_ din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Mini sejur la Sinaia: 5. Două terase la antipozi: La Tunuri şi Casa cu farfurii — scris în 13.10.22 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ