REZONABIL
Una calda, una... rece rau.
Doar despre restaurant...
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Recenzia mea vizeaza restaurantul "Irish house", in doua zile diferite.
Pe 01 decembrie 2022, mancarea a fost foarte buna, iar servirea rapida, fapt pentru care am tinut sa recompensez cu o suma adecvata chelnerul. Si acord... cinci stele pentru schimbul din 01 decembrie.
A doua zi insa, am avut o dezamagire crunta, pentru care as acorda minus 3! . Un chelner indolent (isi spune Dorin - este cumva patronul? Ca asa se comporta...) nu ne-a bagat in seama, pana nu am apelat la o colega de a sa. Dupa 40 de minute a luat totusi comanda, iar dupa alte 50 a adus si mancarea (o portie gustoasa, si una absolut jenant de proasta). Precizez ca restaurantul nu era aglomerat. l-am rugat de cateva ori sa debaraseze dupa ce am terminat. Am mai asteptat 30 de min. In final, a adus si nota de plata, umflata fara rusine cu 25%! Incredibil. I-am atras atentia ca a gresit si raspunsul impertinent a fost ca daca vreau, imi poate da diferenta inapoi. Doar daca vreau. Da, mi-am recuperat banii si NU i-am dat bacsis. Nu a meritat. A, sa nu uit - daca mergeti pe acolo, nu luati carnati afumati. Sunt un soi de cremvusti ciudati, doua bucati, taiati in doua pe lung si arsi pe plita. La 29 de lei (asta fara garnitura, muraturi etc).
Eu nu mai merg acolo. Sunt atatea variante mai sigure in imediata apropiere! Uite, asta face un chelner indolent si un bucatar bun, poate, dar care lucreaza cu materie prima de doi lei.
Trimis de _XXL_ in 02.12.22 21:41:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (_XXL_); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Sinaia?, SINAIA" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
@_XXL_: Eu am fost de două ori la Irish, e adevărat cu peste 5 ani în urmă şi mi s-a părut totul OK. E adevărat că personalul îşi pune amprenta pe bucătărie şi servit. Reviewul tău este binevenit pentru cei care merg în perioada asta la Sinaia şi nu sunt hotărâţi unde să mănânce.
- Nov.2023 [Restaurant Lord @ Hotel Caraiman] Restaurantul Lord Caraiman - mâncare bună într-o ambianță plăcută — scris în 02.12.23 de calator65 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Complex Militar Sinaia] Se mănâncă foarte bine! — scris în 27.07.23 de ux127042 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] Restaurantul „La Roq” hotel Sinaia — scris în 02.07.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2023 [Restaurant-Crama Rina Sinaia] O seara de neuitat — scris în 01.02.23 de Zmeu din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant WooD] Un prânz rapid într-un restaurant cu clasă — scris în 07.01.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 [Restaurant pensiune Argeșu] O experienta extrem de neplacuta — scris în 29.12.22 de ux128011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2022 Mini sejur la Sinaia: 5. Două terase la antipozi: La Tunuri şi Casa cu farfurii — scris în 13.10.22 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ