No pardon pub - Gradina de vara
In week-end am fost la Aquastar si cum sint destule review-uri aici nu voi mai adauga unul care sa spuna cam aceleasi lucruri. Pe scurt e un loc civilizat de balaceala (nu de inot).
Cautind un loc de mincat am gasit No Pardon Pub pe strada Corvinilor 11.
Restaurantul are atit o gradina de vara pentru zilele calduroase cit si posibilitatea de a servi masa in interior atunci cind e frig.
Noi am mers in gradina de vara iar locul mi s-a parut absolut superb, iar chelnerii deosebit de atenti.
Meniurile sint variate (majoritatea pe baza de carne). Mi-a atras atentia protapul iar in meniu veti gasi purcel rotisat. De asemenea nu trebuie sa ratati prajitura Somloy care e una din cele mai bune dintre toate locurile in care am fost.
Cred ca nu veti gresi daca alegeti sa mincati acolo.
Trimis de spiros in 29.06.15 09:29:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATU MARE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spiros); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am notat ca si eu mai am din cand in cand treaba la satu mare...
@Dan&Ema - Foarte bine. Astept sa imi spui daca am avut dreptate...
- Nov.2023 [Restaurant Miorița] Miorița — scris în 02.11.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 [Restaurant Vila Class] (Un) Restaurant (de mare) Class (ă) — scris în 22.02.14 de creivean din ORADEA - RECOMANDĂ
- Nov.2013 [Restaurant pizzerie Al Capone] Restaurant Al Capone — scris în 02.12.13 de sorana2 din SEBIş [AR] - RECOMANDĂ